2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
kızlar haftada 1 kilo almaya başladım ya çıldırıyorum az yemiyorum ama çokta yemiyorum plasenta yukarı çıksın diye yürüyüşte yapamıyorum nolacak benim halim 61,5 oldum
Canim 5. Ay tehlikeli vitamin ya da balık hapi kullanıyomusun ben kizimda bilmedim 5. Ayimda 4 kilo almistim dr dan firçayi yediydim gerci en çok 6 . Ayda kilo aliniyomuş bence 6.ayda bebek daha cok buyuyor karin da birden buyüyor

Bisey anlatıcam kızlar benim kiz yapi olarak kiskanc malesef bi de enkuçuk gecen bebeğe corap aldim diye kiyamet kopardi ve kızim 6 yasinda corabi kendi giymeye çalisiyor karnima gelip parmakliyo neden yaoiyosun dedim kardesinin cani yandı dedim o da bana vurdu diyor ona bisey almayin benimkileri giysin benimkiler buyuk olursa sadece beze sarin diyor ve ben şoklardayim cok büyük tepkiler veriyor napicam bilmiyorum bebek dogumca siz uyurken bebegi alir yedirir gezdirirm diyor kızim ama iyice tırsiyorum kizimdan Allah dan oglum.cok olgun anne merak etme ben kardesimi korurum ela dan diyor napmaliyim fikri olan var mı

Canim 5. Ay tehlikeli vitamin ya da balık hapi kullanıyomusun ben kizimda bilmedim 5. Ayimda 4 kilo almistim dr dan firçayi yediydim gerci en çok 6 . Ayda kilo aliniyomuş bence 6.ayda bebek daha cok buyuyor karin da birden buyüyor
balık hapı hariç,vitamin magnezyum,demir hapı bide d vit kullanıyorum 5 kilo aldım şimdiden yani doktor fırçalasa da bişey değişmez hamur işi tatlı hemen hemen hiç yemiyorum dediğim gibi aşırı yemem de yok niye bukadar fazla alıyorum ki

kıskançlık şimdi den başlamış,benim iki oğlan bir birini hiç kıskanmaz ama sürekli gazlıyorum bunları ya sen ne kadar iyi bir abisin kardeşinle ilgileniyorsun kardeşinde seni çok seviyor bak bunu sen gelmeden yemedi seni çok özledi gibi,şimdi de küçüğü kardeşine hazırlıyorum eymen bak kardeşin sana sarılıyor bak arkadaşın abi olmuş eymenin kardeşi olmasın bize versin bebeklerini diyo ben öyle dedikçe daha çok sevinip hevesleniyor kardeşimi kimseye vermem diye, yani kolay gelsin canm anneye çok iş düşüyor bide büyükleri de karıştırmamak lazım yok papucun atılacak onu severiz gibi konuşan anane babaanneler uzak durursa daha iyi olur

hala koku hassasiyetin war onu anladım ,uzun zamandır kusmalarim bitmişti,bugün bi güzel kahvaltı yaptım sonra bulaşık makinasına 2 tabak koyim dedim,gelen kokuya ögürdüm dikkatimi dağıtmaya çalıştım temiz hava alın filan dedim nafile tüm yediklerimi kustum böyle olursa hıc kilo alamam tabi

Canim bana gore o decavit kilo yapiyor netden arastir bakalim dr larin bazilari annelere boşuna sisirmeyelim sen dogal beslen diyor bence de oyle etinin baligini sutunu eksik etme fazla kilo da hic yarar degil ha magnezyumla kalsiyum kilo yapmiyor decavitle balik yagi kilo yapiyor malesef

Mantikli canim bende oyle yapayim hazırlayayim kızımi ama cidden korkutuyor beni belkide korktuğum gibi olmaz

evet dün burdan bi arkadaşa da doktor kilo yapar demiş ama içmem de gerekiyor galiba saçlarım çok aşırı dökülüyor, gittiğimde bi söyleyeyim bakalım gerçi niye bukadar kilo aldın diye kızacaktır da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…