2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlar benim.doktorum tetanoz aşısina gerek.yok dedi yaptirmicam oyuzden. Saglik.ocagindan aradilar yaptiricakmisin diye doktoruna sor dediler. Gerek yok.dedi oda

O şimdi öyle diyodur basta kıskanır sonra kabullenir tabiki tahtından olma korkusu sardı şimdi onu :) benim kızım 3 buçuk yaşında daha pek herseyın farkında degıl oyun arkadaşı olarak anlatıyorum bebeklerin gibi bir arkadas gelecek diıyotum oo anne öperim onunla oynarım ben diyor bakalım göürcz :)))

kızlar haftada 1 kilo almaya başladım ya çıldırıyorum az yemiyorum ama çokta yemiyorum plasenta yukarı çıksın diye yürüyüşte yapamıyorum nolacak benim halim 61,5 oldum
Canm o ictigimiz vitaminlerden oluyor kilo. D vitamini ne kullaniyon ? Günde kac damla doktora sordum çok önemli degil kullanmasanda olur dedi istersen kullan dedi ondan sordum senin kullandigindan iceyim.

Yaa çok tatlı bir kıskançlık olmuş, görümcemin kızı da 8 yaşında allahım yoktu böyle bi kıskançlık, laftan sözden anlasalar da kardeş kıskançlığı ayrı işte

En iyisi daha aklı ermeden olan kardeş ama onda da anne çok yıpranıyor, şahsen ben cesaret edemedim, 4,5 yaş olacak aralarında şimdilik iyi ama aynı yaştaki arkadaşımın oğlu okul çıkışı arel uyuyorsa eve bağırarak gireyim diyormuş

Sağlıkla gelsinler de yaşayıp göreceğiz napalım

Canm o ictigimiz vitaminlerden oluyor kilo. D vitamini ne kullaniyon ? Günde kac damla doktora sordum çok önemli degil kullanmasanda olur dedi istersen kullan dedi ondan sordum senin kullandigindan iceyim.
ben zaten 2 tane ampul kullanmıştım canm bunu da sağlık ocağı verdi günde 8 damla D vit3 yazıyor sadece

Kızlar göbişlere nemlendirmek için ne sürüyorsunuz. Ben mustela kullanıyorum. Ama kokusu çok kötü midemi bulandırıyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Şu an erken sanırım çatlama olmadı ama yakında olur heralde

canm ben zaten çatlamıştım.o yüzden birşey kullanmıyorum,ilk hamileliğimde 31.haftamda aniden yırtılmıştı.Krem kullanan arkadaşlarım lierac tan memnun kalmışlardı 3.ayda sürmeye başlıyorlardı

Kokusuz da onu da denerim olmadı. En azından azaltsa oda birsey dir. İlk hamileliğinde bir sey kullanmadın mı

Doğru diyosun akli herseye yetiyor cadinin maşallah bana cok is dusuyor sevdirmem lazim sen ablasin sen kucuk annesin diyorum kardesini koruycaksin diyorjm bakalim nasil olucak

ayyy ciddi mi benim kiz da yapar mi yapar valla oglum kızim dogdugunda 1 yasindaydi yavrum anlamadi bile bebekdi daha hos yapı olarak kiskanc da degil de kız milleti işte fenalar

Canm ben eyup sabri tuncerin zeytinyagli losyonunu kullandim ilk gebelikte hic catlagim olmadi.bu gebeligimdede bunu kullaniyorum kokusu cok hafif insallah yine catlak olusmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…