2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya bana kaynanam badem yagı al dedi zaten bir sürü çatlağım var ama beyaz tabi uzun zamanlarda oldu kilolu olduğum için. Badem yagı da tüyleri besler diye korkuyorum kaşlarım seyrek oralara sürsem mi acaba :)

Ben niveanin vücut losyonu sürüyorum hergun suan catlama yok ilerleyen zamanlarda doktora sormayı unutmazsam önerdiği birseyi kullanayim diyorum

Ya bana kaynanam badem yagı al dedi zaten bir sürü çatlağım var ama beyaz tabi uzun zamanlarda oldu kilolu olduğum için. Badem yagı da tüyleri besler diye korkuyorum kaşlarım seyrek oralara sürsem mi acaba :)
tatlı badem yağı kılları besliyordu sanırım o olmayacak acı badem yağı sürülüyor ama bende işe yaramadı malesef

Ben badem yağına cesaret edemedim bildiğin göbeğim baya tuylendi onu da surersem baya olur diye korktum

Ben niveanin vücut losyonu sürüyorum hergun suan catlama yok ilerleyen zamanlarda doktora sormayı unutmazsam önerdiği birseyi kullanayim diyorum
ilerleyen zamanlarda kaşınmaya başladığın an bilki yırtılıyor doğum sonrası daha kötü büzüşüyor daha ilk çocuğun canm ben den geçti de sen tedbirini iyi al yırtılmasın inşallah

ilerleyen zamanlarda kaşınmaya başladığın an bilki yırtılıyor doğum sonrası daha kötü büzüşüyor daha ilk çocuğun canm ben den geçti de sen tedbirini iyi al yırtılmasın inşallah
İsallah canım birazda genetik diyorlar annem 7 tane doğurmuş vucudunda hic catlak yok ablamda 2 yane doğum yaptı o da öyle ama benim ergenlikten basenlerde ufak catlaklar var olacak galiba zaten yarın bir doktora ugramam lazım unutmazsam sorayım onuda

KıZlar bulabilirseniz saf zeytin yağını tavsiye ederim bütün gün nemli ve yumuşacık kalıyor. Doğal bulursanız cildiniz çok kolay emiyor ve hiç yağlı hissi kalmıyor ve gün boyu nemli. Ben Biol almıştım ilk sürünce iyi ama gün boyu nemli kalmıyor sürekli sürmek gerekiyor.

evet herkes genetik diyor ama ben kime çektim ki annem ve 2 ablam ın tek çizikleri yok bi ben de oldu

Benim zeytinyağı doğal el yapımı ama bende yağ kaşıntı yaptığı icin yarim saatten fazla duramiyorum

Bendeki oyle 2-3 tane falan değil sık sık birde bende hamilelikten once progestan kullandim ondan mi diye dusunuyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…