2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aa progestan tüylenme mi yapıyor onu hiç bilmiyordum ben hala kullanıyorum sabah akşam
Yapiyormu bilmiyorum canım ama 4 ay kullandım sonra sansa hamile kalınca doktor devam et isterden dedi ben kullanmak istemedim Allahtan kanamam da olmadi ama onu kullanmadan once birsey yoktu simdi baya tuyleri fulledim göğüs uclarimin eyrafinda bile çıktı doktor dökülür dedi dogumdan sonra ama bilmiyorum

Hmm arkadaşım da şu gıdı bölgesinde ki tüylerden yakınırdı hamilelikte aldırıyordu hatta şimdi nasıl bilmiyorum ama hamilelikte oluyormuş inşallah dökülür benim de var arkadaşımın dediği gibi boynumdaki yüzümde ki ayva tüyleri elleyince falan belirginleşiyor bilemiyorum

Hic denemedim rapor almak için yarın bir doktora ugruyacam sorayim önerdiği olursa kullanayım denemis olurum ama vazeline karşıda öyleyim nedense
O zaman içerik değil seni rahatsız eden yağlı hissi sanırım cildin yağa karşı tepki veriyor dediğin gibi doktora sor belki daha hafif formüllü bi ürün tavsiye eder. Ama çatlak içinde bol nem diyorlar nasıl olucak bilemedim.

Valla ben basından beri acı tursu yiyorum. Çok seviyorum. Kiloda almadım ama yemesem daha iyi tabi

Bi sorsana görüşürsen döküldü mü diye. Bende çoğalmasın diye hic ellemiyorum suan
Doktora sordum pahalı kremlere hic gerek yok en guzeli kakao yağlı krem veya jel var onlardan al dedi eczaneye gittim 20 lira fiyatida elinde yokmuş yarin getitecek onu deniyeyim bir bakalım iyi gelir işallah

vallaha kakao yağını da unutmuşum onuda kullanmıştım :)

Kızlar bugün detaylı ultrasona gittim.Perinatoloji uzmanı Prof.dr Ali ERGÜN.Gayet iyiyiz çok şükür 20 cm boy 291 gram olmuş.haftama göre 3 gün geriden geliyor dedi yanlış hesaplama olmuş olabilir dedi.Beynine,kalbine,böbreklerine,parmaklarına bütün organlarına baktı damağını bile gösterdi biraz pahalı bi doktor ama alanında bir numara biz memnun kaldık. Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah cnm.benimde 3 ekim de olacak inşallah.yüzünün resmini de verdi mi

gözünüz aydın canm maşallah,bende dört gözle ayrıntılıyı bekliyorum inşallah bizlerde güzel haberler alırız

merhaba kızlar 5 haftalık aradan sonra iş başı yaptım. 17. haftaya girdik. kusmalar mide bulantıları geçti artık daha iyiyim. kızım 3,5 yasındakı krese başladı. karnımdakinin cinsiyeti belli değil. dr emin olamadı . bende fazla takmıyorum. 2li testimiz güzel çıktı. herkes iyidir umarım

çok şükür temiz çıkmış sonuçların.32.haftaya ne kaldı şurda rapor için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…