2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bugün oğlumu okuldan almaya gittim kitaplar ağır diye çantasını sırtıma taktım küçük oğlum elimde büyük oğlumda arkamdan geliyor merdivenlerde ayağı bana bir takıldı merdivenin yarısından düştüm kafamın duvara çarpmasıyla o şokla hemen kalkmam bir oldu herkes bana bakıyor neye uğradığımı şaşırdım inşallah bebeğe birşey olmamıştır doktora da gitmedim gidememde sağolsunlar hastane var doktor yok gibi bi memleket ama kanamam falan yok sadece biraz belim ve kasığım ağrıyoreşimde sağolsun bana kızıyor sanki bile isteye yaptım

Canım çok gecmis olsun kanaman yoksa korkma uzan dinlen ama kafani carptiysan bi görün bas agrisi varsa uyumamaya çalış gerekirse bir acile falan git bu arada hangi sehirde yasiyorsun

Canım çok gecmis olsun kanaman yoksa korkma uzan dinlen ama kafani carptiysan bi görün bas agrisi varsa uyumamaya çalış gerekirse bir acile falan git bu arada hangi sehirde yasiyorsun
sağol canm kanamam.yok şükür ama çok üzüldüm hala şok dayım.Yozgat ın ilçesindeyim acile gitsem eminim hiç bir şey yapmaz ultrason sadece kadın doğum doktorunda var onunda tayini çıkıp gidecekti,nasıl bir şehir hastane de toplasan 5 doktor yoktur

Çok geçmş olsn inşlh bişeyi yoktur

Nazara mi geldin canm sen ya bol bol oku kendine. Hemen elini koy sirt üstü uzan zaten bebek hareketini hissedersin. Bende bugun agir bir sandalye tasidim vicdan yaptim sonra cok şükür hissettim bebegimi.

Nazara mi geldin canm sen ya bol bol oku kendine. Hemen elini koy sirt üstü uzan zaten bebek hareketini hissedersin. Bende bugun agir bir sandalye tasidim vicdan yaptim sonra cok şükür hissettim bebegimi.
nazar mı yürümeyi mi unuttuk bilmiyorum canm,eve geldiğimden beri uzanıyordum hanımefendi uyuyordu sanırım ki daha yeni başladı pıt pıtlarımız çok şükür

cok büyük gecmiş olsun canım Alllah korumuş dikkatli ol

Kafanı carpmissin ya en azindan film falan cekseydi o da kötüymüş canım doktor olmaması Allah yardımcın olsun.Umarım bir sıkıntın yoktur canım

Aman canim yaa cok gecmiş olsun insallah bisey olmamiştir Allah korur

c
çok geçmiş olsun allah korusun onları,bende bugün müdür konuşma yaparken kötü oldum gözüm karardı soğuk terler boşalmaya başladı ,bayilcak gibi oldum,kendimi zor okulun icine attim,sıcakta cok ayakta beklemek iyi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…