2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Selam kızlar. İş güç başlayınca her gün bakamıyorum. Ama her yazılanı okuyorum psikolojik olarak rahat edemiyorum yoksa :))
İlk kızımda 48 ile başlayıp 58 ile sonlandırmıştım hamileliğimi. sonra yine 48'e düştüm ve orda da kaldım. 2. Kızıma da 48 ile hamile kaldım şimdilik 3 kilo almışım. Aç karnına 2.5 ama ben ona 3 diyorum :)
İlk kızımı doğurtan doktoruma gidiyorum yine, tanıyor artık beni, o nedenle hiç kilo muhabbeti yapmıyoruz kendisiyle :)) Bakalım bu kaç kilo ile bitecek. Sakındığım tek şey paketli market gıdaları, onlar da katkılı diye. Çok canım çekerse nefsimi kandıracak kadar yiyorum. Kilo almamak için ekstra bir çabam yok kızım sağolsun 5 dk oturtmuyor zaten :)

Kızlar detaylı ultrasona giden var mı?

Benimki de 1 Ekim'de olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum:)

İlk kızımda elime ne geçerse sürmüştüm hiç çatlağım olmamıştı. Bunda frei öl diye bir marka var onu aldım. Güzel bir yağa benziyor, beğendim ben. Olayın özü nemli tutmak da krem yapılı olanlar Emiliyor ve cilt yine kuruyor o nedenle yağ daha mantıklı geliyor bana.

Gözün aydın canım ne güzel haberler. Darısı başımıza :)

Güzel haberler için gözün aydın canım, işin için de kolay gelsin. Ben de başladım bugün ama pek zor geldi :))

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Dikkat et aman diyim Kanama olmadıysa ve hareketleri normalse sıkıntı yoktur bence de.

Gözünüz aydın canım çok sevindim. Kızı olanlara ayrı seviniyorum ben :)))

ÇOK geçmiş olsun cnm ya

gözün aydın cnm

Gözün aydın canım böyle prenses haberleri alınca kendiminmiş gibi seviniyorum. Hayırlı evlat olsun canım inşallah

Canim cok cok gecmis olsun. Allah beterinden saklasin. Insaallah birseycik olmamistir. Dinlen sen yine de.

Ben de 3 gundur bulanti ve kusmalar basladi tekrardan, sabahlari kusuyorum cok bulanip, dun gece de bulantidan uyuyamadim, cok fena oldum gece gece ilk defa kustum, sonra da uyuyamadim kabuslar gordum hep. Hala da bulantim devam ediyor. Tam gecti derken nerden geldi bunlar anlamadim.

Asil habere gelirsek, 11 haftalikken doktor bir cikinti gormustu erkek olabilir ama henuz cok erken haftasi demisti. Dun kontrolum vardi ve bebisim kizmis. Zaten gonlumden hep kiz geciyordu ne yalan soyleyim. Bir kizim var 3.5 yasini geckin, ona kiz kardes, sirdas, yoldas olsun istiyordum hep ablamla ben gibi. Rabb'im de gonlume gore verdi sukurler olsun. Darisi ogrenemeyenlere insaallah.

Ay ne kadar mutlu oldum senin adına anlatamam.Allah gönlüne göre vermiş ne güzel Allah tüm isteyenlere verir insallah.

gözün aydın canm,bulanrtın belkide gebelikle alakalı değildir yediğin birşey dokunduysa belki de

Selam kizlar cok yorgunum okul beni cok yoruyor. Hamile oldugumu unutup zipladigim oluyor bugun otobuse yetisirken kosmusum. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum cok şükür agirlasmadim. Kilo da 1 kilo almisim simdiye kadar. Detayli ultrasyonu cok merak ediyorum insallah sagliklidir bebeklerimiz. Detayli icin randevu mu almamiz gerekli kendi doktorumuz bakiyor mu?

Gozunaydin canm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Gozunaydin cnm hemcins iyidir Allah saglik versin hepsine

Ay ne kadar mutlu oldum senin adına anlatamam.Allah gönlüne göre vermiş ne güzel Allah tüm isteyenlere verir insallah.

Cok sagol canim ya ben de cok mutluyum sukurler olsun. Rabb'im herkesin gonlune gore en hayirlisini nasib etsin insaallah.

gözün aydın canm,bulanrtın belkide gebelikle alakalı değildir yediğin birşey dokunduysa belki de

Ya ben de dusundum onu. Dun disarda yemek yedik, ama dun sabah ve onceki sabah da bulanti ve kusmayla gune baslamistim. O yuzden emin olamadim.

Gozunaydin cnm hemcins iyidir Allah saglik versin hepsine

Cok tesekkur ederim canim. Allah hepimizi yavrularimiza saglikla kolaylikla kavustursun.

detaylı ultrason benim kendi doktorum yapcak zaten peritonolog ekimin ilk haftası gitcem 15 gün var çok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…