- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #16.561
Kızlar detaylı ultrasona giden var mı?
Kızlar göbişlere nemlendirmek için ne sürüyorsunuz. Ben mustela kullanıyorum. Ama kokusu çok kötü midemi bulandırıyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Şu an erken sanırım çatlama olmadı ama yakında olur heralde
Kızlar bugün detaylı ultrasona gittim.Perinatoloji uzmanı Prof.dr Ali ERGÜN.Gayet iyiyiz çok şükür20 cm boy 291 gram olmuş.haftama göre 3 gün geriden geliyor dedi yanlış hesaplama olmuş olabilir dedi.Beynine,kalbine,böbreklerine,parmaklarına bütün organlarına baktı damağını bile gösterdi biraz pahalı bi doktor ama alanında bir numara biz memnun kaldık. Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah
merhaba kızlar 5 haftalık aradan sonra iş başı yaptım. 17. haftaya girdik. kusmalar mide bulantıları geçti artık daha iyiyim. kızım 3,5 yasındakı krese başladı. karnımdakinin cinsiyeti belli değil. dr emin olamadı . bende fazla takmıyorum. 2li testimiz güzel çıktı. herkes iyidir umarım
Kızlar bugün oğlumu okuldan almaya gittim kitaplar ağır diye çantasını sırtıma taktım küçük oğlum elimde büyük oğlumda arkamdan geliyor merdivenlerde ayağı bana bir takıldı merdivenin yarısından düştüm kafamın duvara çarpmasıyla o şokla hemen kalkmam bir oldu herkes bana bakıyor neye uğradığımı şaşırdım inşallah bebeğe birşey olmamıştır doktora da gitmedim gidememde sağolsunlar hastane var doktor yok gibi bi memleket ama kanamam falan yok sadece biraz belim ve kasığım ağrıyoreşimde sağolsun bana kızıyor sanki bile isteye yaptım
Slm kizlar bizde bugün dr um uza gittik üçlü testimiz vardı temiz çıktı çok şükür. Veee nihayet cinsiyetimizi öğrendikprensesim geliyor Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin ins. Bekleyen herkesede sağlıklı hayırlı gebelik ler diliyorum..
Kızlar bugün oğlumu okuldan almaya gittim kitaplar ağır diye çantasını sırtıma taktım küçük oğlum elimde büyük oğlumda arkamdan geliyor merdivenlerde ayağı bana bir takıldı merdivenin yarısından düştüm kafamın duvara çarpmasıyla o şokla hemen kalkmam bir oldu herkes bana bakıyor neye uğradığımı şaşırdım inşallah bebeğe birşey olmamıştır doktora da gitmedim gidememde sağolsunlar hastane var doktor yok gibi bi memleket ama kanamam falan yok sadece biraz belim ve kasığım ağrıyoreşimde sağolsun bana kızıyor sanki bile isteye yaptım
Slm kizlar bizde bugün dr um uza gittik üçlü testimiz vardı temiz çıktı çok şükür. Veee nihayet cinsiyetimizi öğrendikprensesim geliyor Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin ins. Bekleyen herkesede sağlıklı hayırlı gebelik ler diliyorum..
Gözün aydın canım böyle prenses haberleri alınca kendiminmiş gibi seviniyorum. Hayırlı evlat olsun canım inşallahSlm kizlar bizde bugün dr um uza gittik üçlü testimiz vardı temiz çıktı çok şükür. Veee nihayet cinsiyetimizi öğrendikprensesim geliyor Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin ins. Bekleyen herkesede sağlıklı hayırlı gebelik ler diliyorum..
Hadi gözün aydın canım sağlıcakla Allah kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar, bu kıtlıkta 2. kızı bulduk, sağlıkla gelsin yavrum.
Ay ne kadar mutlu oldum senin adına anlatamam.Allah gönlüne göre vermiş ne güzel Allah tüm isteyenlere verir insallah.Asil habere gelirsek, 11 haftalikken doktor bir cikinti gormustu erkek olabilir ama henuz cok erken haftasi demisti. Dun kontrolum vardi ve bebisim kizmis. Zaten gonlumden hep kiz geciyordu ne yalan soyleyim. Bir kizim var 3.5 yasini geckin, ona kiz kardes, sirdas, yoldas olsun istiyordum hep ablamla ben gibi. Rabb'im de gonlume gore verdi sukurler olsun. Darisi ogrenemeyenlere insaallah.
gözün aydın canm,bulanrtın belkide gebelikle alakalı değildir yediğin birşey dokunduysa belki deAsil habere gelirsek, 11 haftalikken doktor bir cikinti gormustu erkek olabilir ama henuz cok erken haftasi demisti. Dun kontrolum vardi ve bebisim kizmis. Zaten gonlumden hep kiz geciyordu ne yalan soyleyim. Bir kizim var 3.5 yasini geckin, ona kiz kardes, sirdas, yoldas olsun istiyordum hep ablamla ben gibi. Rabb'im de gonlume gore verdi sukurler olsun. Darisi ogrenemeyenlere insaallah.
Hadi gözün aydın canım sağlıcakla Allah kucağına almayı nasip etsin
Gozunaydin canm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinSlm kizlar bizde bugün dr um uza gittik üçlü testimiz vardı temiz çıktı çok şükür. Veee nihayet cinsiyetimizi öğrendikprensesim geliyor Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin ins. Bekleyen herkesede sağlıklı hayırlı gebelik ler diliyorum..
Gozunaydin cnm hemcins iyidir Allah saglik versin hepsineAsil habere gelirsek, 11 haftalikken doktor bir cikinti gormustu erkek olabilir ama henuz cok erken haftasi demisti. Dun kontrolum vardi ve bebisim kizmis. Zaten gonlumden hep kiz geciyordu ne yalan soyleyim. Bir kizim var 3.5 yasini geckin, ona kiz kardes, sirdas, yoldas olsun istiyordum hep ablamla ben gibi. Rabb'im de gonlume gore verdi sukurler olsun. Darisi ogrenemeyenlere insaallah.
Gözünaydın cnm saglikla gelsinMerhaba kızlar, bu kıtlıkta 2. kızı bulduk, sağlıkla gelsin yavrum.
Gözün aydın kuzum sağlıkla gelsin inşallahMerhaba kızlar, bu kıtlıkta 2. kızı bulduk, sağlıkla gelsin yavrum.
Gözünaydın cnm saglikla gelsin
Gözün aydın kuzum sağlıkla gelsin inşallah
Ay ne kadar mutlu oldum senin adına anlatamam.Allah gönlüne göre vermiş ne güzel Allah tüm isteyenlere verir insallah.
gözün aydın canm,bulanrtın belkide gebelikle alakalı değildir yediğin birşey dokunduysa belki de
Gozunaydin cnm hemcins iyidir Allah saglik versin hepsine
detaylı ultrason benim kendi doktorum yapcak zaten peritonolog ekimin ilk haftası gitcem 15 gün var çok heyecanliyimSelam kizlar cok yorgunum okul beni cok yoruyor. Hamile oldugumu unutup zipladigim oluyor bugun otobuse yetisirken kosmusum. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum cok şükür agirlasmadim. Kilo da 1 kilo almisim simdiye kadar. Detayli ultrasyonu cok merak ediyorum insallah sagliklidir bebeklerimiz. Detayli icin randevu mu almamiz gerekli kendi doktorumuz bakiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?