2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ilk hamileliğimdeki gibi kuyruk sokumum ağrıyor yine. aksama kadar oturdugum için daha cok agrıyor. 2 li iyi çıktıgı için 3 lüyü yaptırmıcam. şeker yüklemeside yaptımıcam bu sefer. detaylı ultrason için biyer bulmam gerek ılkınde cok ıyı bır perınatolaga gıtmıstımo zaman 350 tlydı 4 sene once. suan kac tl olmustur tahmın etmek bıle ıstemıyorum.

özel 350+85 kadın doğumcu ücreti dedi bende devlette yapma ya karar verdim 37 lira verip gittiğimiz gün çekiyorlarmış inşallah memnun kalırım ,sende arayıp sor istersen bi 4 yıl önce o fiyat sa şimdi baya fark vardır

600 tl imis canm ozel de sordum

Devlette düşünüyorum ben ücretsiz

Bende ozele gidiyorum 250 detaylı ucreti vericem sonra kendi doktorum direk gel ekstra para verme dedi

Reactions: nix
bizim bebeğimiz erkek hanımlar bugün öğrendik içime doğanlar doğruymuş:> sağlıkla inşallah hepimiz kucağımıza alır büyütürüz Allahın izniyle :> bana da tarih verdiler arayacağım yarın ücret bilgileri için sonraki kontrolumde sanırım şeker yüklemem olacak ya da bir sonrası bilemiyorum

Hayırlı olsun canım oğlusun

Ayyy canım benim de 13 hafta dan beri kuyruk sokumum acıyor suan 19 haftalığımm uzun sure otursam ya da uzun sure ayakta kalırsamm cokk ağrı yapıryr sana tavsiyem ne cok otur ne cok ayakta kal, 40 dakk aralıklarla pozusyınu değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…