2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlar su 2 gunde karnim daha belirginleşti hamile pantolonu ve bol.tisortler falan alıcam hafta sonu evdekiler olmuyor artik sizde durumlar nasıl

Ben geçeli çok oldu normalde çok bol giyinmem zaten, 12’den sonra bebiş sıkışmasın diye hamile pantolonuna geçmiştim ama hala kimse anlamıyo hamile olduğumu.

Allah kolaylık versin canım çok yorma kendini yavas yavas yap islerini

Ben geçeli çok oldu normalde çok bol giyinmem zaten, 12’den sonra bebiş sıkışmasın diye hamile pantolonuna geçmiştim ama hala kimse anlamıyo hamile olduğumu.
Bol giyince anlasılmiyor daha ama dar giyince belli ediyor Benim hep tunikler bol zaten de pantalon falan olmuyor artık tişört falanda almaliyim artık bakalim

merhabalar benimde son adetim 22mayis.subat sonuna denk geliyor dogum.
bende araniza geldim henuz hic okumadim sizleri tanimiyorum cok gec kaldim sanirim katilmaya zamanla tanisirz artik firsat buldukca gecmisi okurum.
ben dazkiri dan katiliyorum araniza.afyonun bi ilcesi memlektimizdeyiz3senedir.
burasi kucuk bi ilce oldugundan hastane en yakin 1.5saat uzaklikta denizli de.bejim ilk sezeryan oldugundan yine sezeryan olucak normal dogum burda mesafe yuzunden cok sorun oluyor zaten.
2012 kasim dogumlu bi kızim var bu sene anasinifa gidiyor kardesi olcagi icin cok heycanli cok mutlu.o kız olsun istiyor kizimin ismi masal ece.bakalim ikili tarama icin gittik doktora tabi ozman 12haftalik olunca henuz kucuk demisti cinsiyet icin simdide ayrintili ultrasona gidicem 17ekimde 1ay var daha bakalim ozman goruruz ins cinsiyetini ters falan durmazsa.
benim birhaftadir bel agrim var onun harici ne once ne simdi hic sikayetim olmadi kanama bulanti gbi allaha sukur.
birde 2haftadir kasilmam var agrisiz oldugundan kanama olmadigindan normal dedi doktor magnezyum verdi soda ic dedi
karnim toplaniyor sertlesiyor yamuluyor disardan bile gorunuyor yani kasildigim.suan agrisiz oldugundan rahimde acilma yok kanama alani yok normal dedi
sizlerde kasilma yasayan varmi boyle erkenden

birde saglik ocagindan aradilar beni 20.haftadan sonra tetanoz icin cagirdilar
doktoruma sordum canli asi degil sakincasi yok yaptirabilirsin dedi 2doz seklindeymis.
sizler olcakmisiniz ne dusunuyorsunuz ben kararsizim cokda gerei degil gbi
eskiden evde dogum sebebiyle gobek kordonunu evdeki bicak makas taşla falan kesildiginden yaptirmak gerekiyormus ama suan steril hastne ortaminda kuf pas yok ki diyorum.
aşı da hic sevmem kan alma sorun degilde

h

Hoşgeldin canım aramıza, suana kadar bel ağrısı haricinde sıkıntı yasamaman güzel birsey :) bebeğin cinsiyeti de gönlüne göre okur işallah, bel ağrısı kasılmalar bende de var.

Hoşgeldin canım aramıza, suana kadar bel ağrısı haricinde sıkıntı yasamaman güzel birsey :) bebeğin cinsiyeti de gönlüne göre okur işallah, bel ağrısı kasılmalar bende de var.
kizimda olmadi boyle erken kasilma bel agrisi falan aksi gbi kizimda 17.haftamda 5kg almisim not yazmistim gecen gun baktim.onda bel agrim normal bu da henuz 1kg aldim bulanti kusma olmadgi halde guzel yedigim halde kg almadim sayilir.tek gobek var kg yok ama bel agrim cok.sanki kemiklerim ayriliyor gbi catlamis gbi yani .
ama norml diyor doktorlar legen kemikleri genisliyor bel agrisi yapar diyor.
ama kasilma cok korkuttu beni erken olunca ama oda normalmis. senin ilk mi hamillelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…