- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #16.621
merhaba canim kolay gelsin bironce yerles evine uzan buraya ses ver ins.Of bi de başımda taşınma derdi var, hayırlısıyla iki gün temizlik hafta sonu taşınma sonrası yerleşme durumlarıyla uğraşıcam, bana güç ve şans dileyin bir an önce yeni evimden oh rahatım diye ses vereyim
merhabalar benimde son adetim 22mayis.subat sonuna denk geliyor dogum.
bende araniza geldim henuz hic okumadim sizleri tanimiyorum cok gec kaldim sanirim katilmaya zamanla tanisirz artik firsat buldukca gecmisi okurum.
ben dazkiri dan katiliyorum araniza.afyonun bi ilcesi memlektimizdeyiz3senedir.
burasi kucuk bi ilce oldugundan hastane en yakin 1.5saat uzaklikta denizli de.bejim ilk sezeryan oldugundan yine sezeryan olucak normal dogum burda mesafe yuzunden cok sorun oluyor zaten.
2012 kasim dogumlu bi kızim var bu sene anasinifa gidiyor kardesi olcagi icin cok heycanli cok mutlu.o kız olsun istiyor kizimin ismi masal ece.bakalim ikili tarama icin gittik doktora tabi ozman 12haftalik olunca henuz kucuk demisti cinsiyet icin simdide ayrintili ultrasona gidicem 17ekimde 1ay var daha bakalim ozman goruruz ins cinsiyetini ters falan durmazsa.
benim birhaftadir bel agrim var onun harici ne once ne simdi hic sikayetim olmadi kanama bulanti gbi allaha sukur.
birde 2haftadir kasilmam var agrisiz oldugundan kanama olmadigindan normal dedi doktor magnezyum verdi soda ic dedi
karnim toplaniyor sertlesiyor yamuluyor disardan bile gorunuyor yani kasildigim.suan agrisiz oldugundan rahimde acilma yok kanama alani yok normal dedi
sizlerde kasilma yasayan varmi boyle erkenden
birde saglik ocagindan aradilar beni 20.haftadan sonra tetanoz icin cagirdilar
doktoruma sordum canli asi degil sakincasi yok yaptirabilirsin dedi 2doz seklindeymis.
sizler olcakmisiniz ne dusunuyorsunuz ben kararsizim cokda gerei degil gbi
eskiden evde dogum sebebiyle gobek kordonunu evdeki bicak makas taşla falan kesildiginden yaptirmak gerekiyormus ama suan steril hastne ortaminda kuf pas yok ki diyorum.
aşı da hic sevmem kan alma sorun degilde
kizimda olmadi boyle erken kasilma bel agrisi falan aksi gbi kizimda 17.haftamda 5kg almisim not yazmistim gecen gun baktim.onda bel agrim normal bu da henuz 1kg aldim bulanti kusma olmadgi halde guzel yedigim halde kg almadim sayilir.tek gobek var kg yok ama bel agrim cok.sanki kemiklerim ayriliyor gbi catlamis gbi yani .
ama norml diyor doktorlar legen kemikleri genisliyor bel agrisi yapar diyor.
ama kasilma cok korkuttu beni erken olunca ama oda normalmis. senin ilk mi hamillelik
kizimda olmadi boyle erken kasilma bel agrisi falan aksi gbi kizimda 17.haftamda 5kg almisim not yazmistim gecen gun baktim.onda bel agrim normal bu da henuz 1kg aldim bulanti kusma olmadgi halde guzel yedigim halde kg almadim sayilir.tek gobek var kg yok ama bel agrim cok.sanki kemiklerim ayriliyor gbi catlamis gbi yani .
ama kasilma cok korkuttu beni
Evet canım ilk gebelik 6. Haftadan beri kasılma var bel agrisi 2 haftadır benim doktorda normal dedi. Ama bazen ağrıdan kitleniyorum resmen daha once gebelik yaşamadığım ve doktorda normal dediği için çok takmamaya çalışıyorum.kizimda olmadi boyle erken kasilma bel agrisi falan aksi gbi kizimda 17.haftamda 5kg almisim not yazmistim gecen gun baktim.onda bel agrim normal bu da henuz 1kg aldim bulanti kusma olmadgi halde guzel yedigim halde kg almadim sayilir.tek gobek var kg yok ama bel agrim cok.sanki kemiklerim ayriliyor gbi catlamis gbi yani .
ama kasilma cok korkuttu beni erken olunca ama oda normalmis. senin ilk mi hamillelik
Maşallah canım gözün aydın kac haftaliksin
benim ilkindede olmustu ortası delik minderlerden almıştım onu kullanıcam bi nebze iyi geliyo sürekli oturmak cok fena oluyo . evdeyken hep uzanıyodum. ilkinde sonuna kadar devam etmişti. oturmak ve kalkmak ezıyettı. hep ayakta durmak ıstıyodumAyyy canım benim de 13 hafta dan beri kuyruk sokumum acıyor suan 19 haftalığımm uzun sure otursam ya da uzun sure ayakta kalırsamm cokk ağrı yapıryr sana tavsiyem ne cok otur ne cok ayakta kal, 40 dakk aralıklarla pozusyınu değiştir
hangi şehirdesin. hangi hastane. istanbulda randevu bulmak o kadar zor ki. uğrasıcam almak için bakalım olmazsa özelDevlette düşünüyorum ben ücretsiz
hangi şehir hangi hastane canım. istanbulda giitğin gün çeken devlet hastanesi bulmak imkansız. gittiğin günü bırak randevu almak bile sorun . almaya çalışıcam devletten bakalım alamazsam mecbur özel. çalışıyorum bide sürekli gidip gelemiyorumözel 350+85 kadın doğumcu ücreti dedi bende devlette yapma ya karar verdim 37 lira verip gittiğimiz gün çekiyorlarmış inşallah memnun kalırım ,sende arayıp sor istersen bi 4 yıl önce o fiyat sa şimdi baya fark vardır
21 HAFTALIKMaşallah canım gözün aydın kac haftaliksin
SAMİ ULUS ÇOCUK HASTANESİ AYAK VE EL PARMAKLARIN KADAR BAKTI.BANADA GÖSTERDİ.ÖZEL GİBİ İLGİLENDİMasallah cnm gözünaydın özeldemi girdin
bende daha almadım canm uzun bol eşofmanlarla taytlarla takılıyordum ama artık hamile pantalonu almam lazım[/QUOTE
Hepimiz de durumlar aynı desenizeAynı cnm birden çıktı diyol herkes karnın
Sagol canım inşallahHayırlı olsun oğlun canım
Ben duydum canim arkadasima doguma kadar erkek demişler meger kordonmus kız doğduAynen öyle sağlıklı sıhhatli gelsinlerde inşallah bende kız hisediyorum dum acaba istediğim içinmi öyle hissetmistim ama eşim erkek diyordu başından beri. Ben yanlışmış oldum ama her ikisinde sevinirdim kız deyin erkek olan çok oluyor da erkek deyin ede kıza dönen duydunzmu hiç herkes kız bekliyordu erkek deyince çok şaşırdılar nedense
ayrıntılıya kadar çok da emin olmamak gerekiyo. ben ilkindede ayrıntılıdan sonra almaya başlamıştım .Ben duydum canim arkadasima doguma kadar erkek demişler meger kordonmus kız doğdubanada bir kiz bir erkek dendi bende ayrıntıya kadar birsey almiyayim dedim
Arkadaşım da unisex kiyafetler al diyor hep bana başına geldiği icin herhalde, içim gidiyor ama cicilere falan tutuyorum kendimi ayrıntılidan sonra bende ufaktan alayim dedimayrıntılıya kadar çok da emin olmamak gerekiyo. ben ilkindede ayrıntılıdan sonra almaya başlamıştım .
aslında unisex almak çok mantıklı benim ilkinden kalan cogu sey pembe erkek olursa giydiremicem.Arkadaşım da unisex kiyafetler al diyor hep bana başına geldiği icin herhalde, içim gidiyor ama cicilere falan tutuyorum kendimi ayrıntılidan sonra bende ufaktan alayim dedim
Maşallah cnm saglikla gelsin kuzun. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hayirlisiyla inş.2. Oğlum geliyor daha yeni öğrendik cinsiyeti çok sevindim ama oğluma arkadaş olur sagliklica gelirler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?