2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
merhaba canim kolay gelsin bironce yerles evine uzan buraya ses ver ins.
bende ilk hamillegimde 4aylikken bu aralar tasinmistik cok yorucu ama iyice agirlasmadigimizdan sorun olmuyor bikacgun dinlinirsin sonrasinda calismiyorsan eger.
bende yavas yavas yapmak yerine hemen yerlstiirdim sabaha kadar oturdugum yerde katlama duzenleme onlarla ugrastim ama diger gune bisey kalmadiydi esim sok olmustu o uyudu tabi saba ise gitcekti

hoşgeldin cnm

ben yaptırdım ilk dozu cnm

Evet canım ilk gebelik 6. Haftadan beri kasılma var bel agrisi 2 haftadır benim doktorda normal dedi. Ama bazen ağrıdan kitleniyorum resmen daha once gebelik yaşamadığım ve doktorda normal dediği için çok takmamaya çalışıyorum.

benim ilkindede olmustu ortası delik minderlerden almıştım onu kullanıcam bi nebze iyi geliyo sürekli oturmak cok fena oluyo . evdeyken hep uzanıyodum. ilkinde sonuna kadar devam etmişti. oturmak ve kalkmak ezıyettı. hep ayakta durmak ıstıyodum

hangi şehir hangi hastane canım. istanbulda giitğin gün çeken devlet hastanesi bulmak imkansız. gittiğin günü bırak randevu almak bile sorun . almaya çalışıcam devletten bakalım alamazsam mecbur özel. çalışıyorum bide sürekli gidip gelemiyorum

Aynen öyle sağlıklı sıhhatli gelsinlerde inşallah bende kız hisediyorum dum acaba istediğim içinmi öyle hissetmistim ama eşim erkek diyordu başından beri. Ben yanlışmış oldum ama her ikisinde sevinirdim kız deyin erkek olan çok oluyor da erkek deyin ede kıza dönen duydunzmu hiç herkes kız bekliyordu erkek deyince çok şaşırdılar nedense

Ben duydum canim arkadasima doguma kadar erkek demişler meger kordonmus kız doğdu banada bir kiz bir erkek dendi bende ayrıntıya kadar birsey almiyayim dedim

ayrıntılıya kadar çok da emin olmamak gerekiyo. ben ilkindede ayrıntılıdan sonra almaya başlamıştım .
Arkadaşım da unisex kiyafetler al diyor hep bana başına geldiği icin herhalde, içim gidiyor ama cicilere falan tutuyorum kendimi ayrıntılidan sonra bende ufaktan alayim dedim

Reactions: nix
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…