2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet cnm 20.hafta da ilk dozu bir ay sonrasinda ikinci dozu yaptircam inş. Bebeklerin sağlığı için mecburuz bende çok sevmiyorum aşıyı. Dr uma sordum ona sormadan yaptırmam hiçbişey zaten.

jeya canim decavit kullanip hafatada 1 kilo aliyorum diyen sendin demi naptın ilaca devam ediyo musun
evet canm bendim bi kaç gündür kullanmıyorum ama almaya hala devam ediyorum sanırım ilaçla alakalı değil,bugün bi tanıdığıma geldim yeni bebeği oldu uzun zamandır görüşmüyorduk bana diyo ki inşallah seninde kızın olur zaten olacak dedim şok oldu hani bebek nerde diyo görenlerin çoğu nezaman kilo alacaksın diyo anlamadım ya bu işi

istanbul öyledir canm nüfus patlaması var oralarda ben sivas özele sordum yozgat devlette çekilecek inş

ben ilk dogumda yaptırdım canım 2 doz. hatta 5 doz için takvim yazdı hemşire eger kalan 3 dozu yaptırsaydım. şimdi ki hamileliğimde yaptırmama gerek kalmıcaktı. ama ıhmal ettıgım ıcın şimdi 2 doz daha olucam.

Hoşgeldin canım :) Dazkırı’yı biliyorum benim de eşim aydın nazilli’li çok geçtik oralardan tabi şuan benim memleketim Ordu’da yaşıyoruz :)) o kasılmalar bende de oluyor canım o kadar sertleşiyor ki bazen canım yanmıyor değil ilk gebeliğimde de oluyordu ama bu kadar erken olmamıştı magnezyum verdi doktor bana da iyi olsunlarda katlanırız artık ne yapalım

Canlar güne kahve rengi lekelenmeyle başladım bugün pek keyfim yok valla tam geçti kurtuldum derken inşallah başa sarmıyorumdur yine de pozitif düşünmeye çalışıyorum bekli içimde kalanları atıyorumdur Allah’tan progestana devam ediyorum son bir kutum kaldı doktor vaktim gelir o bittiği zaman bakalım inşallah herşey yolundadır oğlum baya hareketli bu arada aynı abisine çekmiş

Ben ilk gebeliğimde 3 doz olmuştum şimdi sadece bi doz yapacaz dediler bir de aşıların süresi 5 yılmış benim 4.senem ondan bi doz sanırım

Reactions: nix
Bence de ilacla alakali değil 2 haftadır bendr hızlı sekilde kilo aldim resmen sadece dar kiyafet giyince göbus belli oluyor ama çıktı gobus

Kahverengi ise icerde kalandır canım uzat ayaklarını dinlen biraz ağrın da yoksa icin ferah tut

jeya canim decavit kullanip hafatada 1 kilo aliyorum diyen sendin demi naptın ilaca devam ediyo musun
Bana da yazmıştı doktor. 12. Haftaya kadar folik asit. 20. Haftaya kadar da decavit. Sonrasında da demir ilacı demişti. Ben kullanıyorum. Bebek için faydalı demişti

Hayırlı olsun canım oğlusun
Amin hepimize insallah kuzucuk

Kizlar su 2 gunde karnim daha belirginleşti hamile pantolonu ve bol.tisortler falan alıcam hafta sonu evdekiler olmuyor artik sizde durumlar nasıl
Ben dun aldim bir esofman bi te uzun kollu bluz napayim
gercekten evdekilerin bacaklar bol
Beli nasıl sıkıyor bi tane aldim bende simdilik kilo durumuma gore ilerleyen haftalarda buyuk bedenlere gidecegiz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…