2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Icinde illa kalmistir canm pis kan onu atıyorsundur. Benimde kabizlik gene basladi. Bel agrimda var. Allahtan hareketleri hissediyoruz korktugum an bakiyorum cok şükür dün ilk tekmeyi yedik beyfendiden abisine hic benzemicek benimki gibi abisi uysal cok karnimdaykende çok hareketi yoktu hala öyle garibim beni cok sevme kardesim kiskanmasin onu sev diyor. Bence kardesinden cekecegi var gibi

Kuzum benim ya pek düşünceli maşallah inşallah büyüdüklerinde iyi anlaşırlar bizimki sabah uyandı kardeş uyuyo dedi karnımı okşadı çocuğum benim aklı yavaş yavaş ermeye başladı kardeş mevzusuna bakalım doğup kucağımıza alınca ne yapacak :)) bizimki yaşına göre minyon bi çocuk ve babası gibi biraz geç konuşacak sanırım o yüzden tam anlaşamıyoruz :))

detaylı ultrasonu devlette yaptıranlar kadın dogumcugudan randevu mu alıyo,o mu yonlendiriyo peritonologa,direk peritonologa randevu vermiyorlar bildigim,detayliyidavkadain dogumcular yapmio sanirsam kafam karisti

detaylı ultrasonu devlette yaptıranlar kadın dogumcugudan randevu mu alıyo,o mu yonlendiriyo peritonologa,direk peritonologa randevu vermiyorlar bildigim,detayliyidavkadain dogumcular yapmio sanirsam kafam karisti
Evet canım ben bugun üniversite hastanesine gittm kadın dogum once o kontrol etti sonra ayrıntılı ya yonledirdi o da bir hafta sonrasına randevu verdi

Benim de karnim bana gore kocaman baya oldu yani e kilo.almamişsin diyolar anlamadım yuzum aynı kolum aynı biraz popom belli 3 kiloya yakin aldim bu arada ama 5 kilo gibi duruyorum hakkatten ilginç

j ayy hamile elbiseleri almak bile heyecanli

Kizlar ben bi fiyatlara bakayim nerde ne var mis dedim.bugun biraz magaza gezdim bakarken dayanamadim.aldim ama.hepsi pembe dilerim cinsiyetimiz değişmez bi de hastane cıkişları o.kadar minik ki buna mı sığacak dedim çok.ufak.geldi bana unutmusum yenidogan bebekleri

Ilk gebeligimde iki tane vuruldum bundada bir tane dedi ebe vurunmazsan sikinti ne kadar temizde olsa en ufak bir seyde hem sen hemde bebek tehlikede bence hic riske atma vurun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…