2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
değişmez inşallah canm bende aldım biraz elimizde patlamaz umarım

Güle güle kullansın inşallah cnm.bende öyle tatlar istiyorum mandlaina nar gibi filan.
bende mide yanması başladı ama yemeye başladım ya mide çok karışıyor ya da bilmiyorum

Güle güle kullansın inşallah cnm.bende öyle tatlar istiyorum mandlaina nar gibi filan.
bende mide yanması başladı ama yemeye başladım ya mide çok karışıyor ya da bilmiyorum
Canım doktoruna gaviscon sorsana, onu gebeler kullanabiliyor ve çok etkili mide yanması için.

ah bende mandalina yiyorum deli gibi ilk hamileliğimde aynı döneme gelmişti ondada mandalina ve ayva yerdim hep. bundada mandalina ekşi elma yiyorum . yemekleri de az az yiyorum ama sık acıkıyorum sürekli 2 saatte bir bişey yeme isteğim var. tatlı çikolata abur cubur ağzıma süremiyorum. hep meyve yemek istiyorum normalde çok sevmem meyve

Ben de öyleyim kuzum. Hiç tatlı yiyemiyorum. Abur cubur da yiyemiyorum. Varsa yoksa hafif ekşili meyveler.

Ay kızlar görünce yazayım dedim benim kızım şu an 5.5aylık darısı size olsun inşallah gereksiz çok sey oluyo mümkün mertebe almamaya çalışın bez, stoğu yapın en çok 4numara kullanılıyor ıslak mendil pişik yapabilir pamuk ve suyunda düşünün kıyafet ilk üç ay hemen küçülüyor kıyafet alırken şu an tam sezon sonu seneye yazlık falan alın ucuz ucuz ve bool boooll uyuyun sadece uyuyun çok özliceksiniz tadını çıkarın :=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…