2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
lohusa takımlarına bakıyorum şimdi.üstü yelekli filan malum kış.çok pahalı yaa
bende lahusa takımının sabahlığına heveslenip almıştım ama 1 defa hevesten giyip verdim en iyisi kışlık yelek ve hırkalar oluyor bu seferde bi pijama takımı bide evde giymek için spor eşofmanlardan alacağım tabi önü düğmeli ve beli lastikli olmayanlardan

Kızlar 21.haftadayım ve karın ağrısı, kasık ağrısı çekiyorum.Başta bebek hareket ediyor sanıyordum ama ağrı şeklinde ve geçmiyor. Karnımda ki sertlik bölgeleri değişiyor ama mesela şuan kasık bölgem sert, bebeğim orada mı acaba? Ağrılar normal mi Tecrübeli olanlar yazabilir mi

kasılma olabilir mi canm magnezyum vermiş miydi doktorun

Doğru cnm yelek şart kalkınca filan giymeye

bende kasılma olarak biliyorum cnm

Kızlar iyi akşamlar dun üniversite hastanesine gittö plasenta anterior yazılmış doktor a sormayı unuttum oda bişey demedi ne demek bilen var mı

Selam kızlar gobeginizde çizginiz çıktı mı oglumdayken çok erken aylar çıkmıştı şimdi hiç birşey yok
Benim 12 haftadan beri var esmerim zaten doktorum daha çok esmerlerde görüldüğünü söyledi göbek deliğim altından genital bölgeme kadar uzayan bir çizgi var yavaş yavaş üstede çıkmaya başladı

Iyi aksamlar güzel anneler nasılsınız ben d vitamini omega kan ilaci derken iyice kabiz oldum ne kayisi ne incir fayda etmiyor mahvoldum resmen cok erken basladi. Benim gibi kabız olan var mi? Ben 4 gün de ilacla anca cikiyorum morelim cok bozuk

Reactions: nix
bende aynıyım canm d viti bıraktım vitamini de 2 günde bir alıyorum artık demir hapını da yemekle birlikte,yani çıkıyorum artık ama çok ta rahat.değil yine

Kasılma değilde şimdi göbeğimin altından bezle sardım. Bacaklarımı yukarı dikip oturuyorum bebek aşağıda olabilirmiş sanırım
hamiellikte sağa yada sola yatmak doğru ayağını kaldırdığına göre sırt üstü mü uzanıyorsunuz,bağlama işini kim dedi canm sen neyapıyorsun bizim bebeklerimiz de aşağıda hala yukarı çıkmadılar ki 25 den sonra çoğunluk çıkıyor

bende aynıyım canm d viti bıraktım vitamini de 2 günde bir alıyorum artık demir hapını da yemekle birlikte,yani çıkıyorum artık ama çok ta rahat.değil yine
Benim duzene girmisti aslinda ama d vitamini yüzünden tekrar basladi sanirim. 2 gune cikmak gene benim icin super bir sey ya. Dogumdan sonra da olurum ben kesin ilk oglumda cok fena olmuştum.

Benim duzene girmisti aslinda ama d vitamini yüzünden tekrar basladi sanirim. 2 gune cikmak gene benim icin super bir sey ya. Dogumdan sonra da olurum ben kesin ilk oglumda cok fena olmuştum.
bende sıkıntılıyım canm bu konuda doğumdan sonra daha beterdim bende hemoroit olmuştum sonunda

Benim 12 haftadan beri var esmerim zaten doktorum daha çok esmerlerde görüldüğünü söyledi göbek deliğim altından genital bölgeme kadar uzayan bir çizgi var yavaş yavaş üstede çıkmaya başladı
Bende esmerim canım ama ilk gebeligimde aşırı koyuydu şimdi hiç bir iz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…