2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
kızlar bende dünden beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum netten bakıyorum bebek bu haftalarda düzenli hissedilmez diyo ama içim rahat etmiyo yinede sizlerde durumlar nasıl düzenli mi hareketleri.Çikolata,süt muz su ve dondurma gibi şeyler yiyip sol tarafıma uzanıp bekledim bugün ama hala yok

Bende de aynı canım mesela geçn gün gece uzandım baya baya hareketliydi ama dün bekledim bekledim hiç tepki yok baya korktum şimdi biraz biraz atmaya basladi

Hergün hissetmeyizki bu haftalarda bende de oyle.oluyor 1 gun hissediyorum surekli ertesi gun hic hissetmeyebiliyorum ama dün gece de uykudan uyandım artik denk mi geldim bilmiyorum hareketine ama şunu net soyleyeyim.normal bi durum bu

Tedirgin olma canım bende bazen 2 gun falan hic hissetmedigim oluyor bazende hareketli değişken oluyor

sağolun kızlar içim rahatladı,sabah uyandığımda açılınca yemek yiyince çok hissediyordum dün den beri baya gerdim niye harekt etmiyor diye ama az önce bi kaç kıpırtı oldu çok.şükür

Kızlar iyi akşamlar dun üniversite hastanesine gittö plasenta anterior yazılmış doktor a sormayı unuttum oda bişey demedi ne demek bilen var mı
Bu bir sorun değil canim senin icin..sadece hareketlerini biraz gec hissedebilirsin .. bebekle senin cildinin yani karin derisinin arasinda bulunuyor demek plesantanin..e tabi buda hsreketinin algilanmamasina neden oluyor...icini kendini sıkma no problem

Allah razı olsun cevapın için, inşlh sıkıntı olamz erken doğma risk var diye okudum ama doktor hiçbirşey demedi her şey normal dedi ben ultrasonda görünce öğrendm ve ilk defa duydum boyle bişeyi

Allah razı olsun cevapın için, inşlh sıkıntı olamz erken doğma risk var diye okudum ama doktor hiçbirşey demedi her şey normal dedi ben ultrasonda görünce öğrendm ve ilk defa duydum boyle bişeyi
Cumlemizden canim...Erken doğumla da alakasi yok canım... ayrica o risk hepimizde olabilir vaktinin ne zaman gelecegini biz bilemeyiz ki

25 olduğunu bilmiyordum. Şuan hala ağrı var belki de üşüttüm karın ağrısı çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…