- 2 Ağustos 2018
- 296
- 449
- 33
- 40
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #16.741
bende aynıyım canm d viti bıraktım vitamini de 2 günde bir alıyorum artık demir hapını da yemekle birlikte,yani çıkıyorum artık ama çok ta rahat.değil yine
kızlar bende dünden beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum netten bakıyorum bebek bu haftalarda düzenli hissedilmez diyo ama içim rahat etmiyo yinede sizlerde durumlar nasıl düzenli mi hareketleri.Çikolata,süt muz su ve dondurma gibi şeyler yiyip sol tarafıma uzanıp bekledim bugün ama hala yok
Günaydın hamişler
canım hiç düzenli değil gerçekten . bi gün bakıyorum akşama kdr hiç hissetmiyorum. bi gün sadece sabah bi kere hissediyorum. bi de anne de hareketli olunca pek hissedilmiyor. bazen sadece yemek yediğimde bikaç kez hissediyorum. bazen sağda bazen solda. ama gün içinde çok az ve kısa. 20 den sonra çok hissetmeye başlıcaz. son haftalardada yine yeri azaldığı için az hissetmeye başlıcaz. 1. hamileliğimde son 3-4 hafta çok stres olmuştum hareket hissetmiyorum diye hastaneye gitmiştim gece yarıları.kızlar bende dünden beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum netten bakıyorum bebek bu haftalarda düzenli hissedilmez diyo ama içim rahat etmiyo yinede sizlerde durumlar nasıl düzenli mi hareketleri.Çikolata,süt muz su ve dondurma gibi şeyler yiyip sol tarafıma uzanıp bekledim bugün ama hala yok
evet canm öyleymiş hanımefendi korkuttu beni ama şükür sabahtan beri baya enerjik, bende ilk bebeğimi 36 haftalıkken hissetmiyorum diye doktora gitmiştim nst de doğum başlamış hemen doktoruna git demişlerdi p gün doğmuştu oğlum.canım hiç düzenli değil gerçekten . bi gün bakıyorum akşama kdr hiç hissetmiyorum. bi gün sadece sabah bi kere hissediyorum. bi de anne de hareketli olunca pek hissedilmiyor. bazen sadece yemek yediğimde bikaç kez hissediyorum. bazen sağda bazen solda. ama gün içinde çok az ve kısa. 20 den sonra çok hissetmeye başlıcaz. son haftalardada yine yeri azaldığı için az hissetmeye başlıcaz. 1. hamileliğimde son 3-4 hafta çok stres olmuştum hareket hissetmiyorum diye hastaneye gitmiştim gece yarıları.
bende oldum canım ağrı çok az kişide oluyor dedi hemşire 3 yıl önce de olmuştum içini ferah tutSelamlar Tetanoz aşısı oldum bugün acıdı biraz ama kol ağrısı falan YÖK bende çok şükür
Canım kefir tükettin mi hiçIyi aksamlar güzel anneler nasılsınız ben d vitamini omega kan ilaci derken iyice kabiz oldum ne kayisi ne incir fayda etmiyor mahvoldum resmen cok erken basladi. Benim gibi kabız olan var mi? Ben 4 gün de ilacla anca cikiyorum morelim cok bozuk
Kefir iyi geliyor mu bende de var kabızlık canım ya. Hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorumCanım kefir tükettin mi hiç
Hala gecmedimiMerhaba arkadaşlar. Ben bu aya kadar sürekli bulantı ilacı kullandım. Dayanılır gibi değildi. 2 gün önce son ilacım da bitti. Kendimi deneyim dedim bugün yine basladı kusmalarilaç almaktan yoruldum. 5 günlük ilaç 56 tl. Ona vereceğime bebeğime bi eksik alırım. Varmı tavsiyeleriniz. Ah bi gecse Ah bi gecse
Gelmez mi canım bağırsakları çok iyi çalıştırıyorKefir iyi geliyor mu bende de var kabızlık canım ya. Hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorumçevremdekileride bıktırdım
Geçmedi canım ya. Doktor şaşırıyor nadir bir durum dedi. Hatta psiklojikte olabilir dedi. Ama kafaya takmıyorum aslında bilemedimHala gecmedimidr ne dıyor peki
hayırlı olsun canım bence gece bezleme artık farketmesın. zaten gunduz tutunca gecede direk tutuyorlar. bezlerde 2 katı fıyatına cıkmıs artık bıraksınCanlar neler yapıyorsunuz bu aralar bakamıyorum valla çok yoğunum yatak odamın yerini değiştirdim eşimle dip köşe bucak sildim vallahi ruhum sıkılmıştı artık aynı yerde yatmaktantabi şuan en önemli sorunum bizim oğlanın tuvalet eğitimi malum bi kere denemiştim kakasını tutmuştu günlerce bende hazır olmadığını düşünerek üstüne gitmeyip ertelemiştim kız kardeşimin düğünü benim hastalığım derken baya ertelendi Çarşamba günü başladım artık bezimiz bitti sen büyüdün abi oldun çişimizi kakamızı tuvalete yapabiliriz dedim daha önceden alışkın olduğu için hiç zorlamadı beni ilk denediğimde de çişini kakasını hemen söylüyordu yapıyordu sadece kakasını yapmaya korkuyordu yine çişi geldiğinde klozetine gittik çiş yaptıkça klozetinde şarkı çaldığı için pek hoşuna gidiyordu hatta sırf şarkı çalsın diye zorla çiş yapmaya çalışıyordu tabi beni en çok korkutan işin kaka kısmıydı geldiği zaman neler yapıcaz diye ilk kazamızı yaptık maalesef her ne kadar kaka geldi desede yetişemedik geç kaldık bu arada gece uyuyunca bez taktım o görmeden bakalım gece ne yapacak diye sabah uyandı bezi kuruydu gündüz yine tuvalete gittik yarım saat kadar kaldık banyoda tabi onunla beraber bende oturuyorum sonra bi baktım bizimki kakayı yapmış ben şok ne kadar sevindim size anlatamam tabi bizimki hemen kalkıp baktı bu ne diye biraz korkar gibi oldu hemen olayı eğlenceli hale çevirdim alkışlar şarkılar aferinler falan sonra kakamıza bay bay yaptık o gün herkese kaka yaptığını anlattı çocuğum dün gece yine bezledim sabah uyandı bezi kuruydu hatta beni uyandırdı anne çiş diye halbuki altında bez vardı yapmamış şimdi yine bi iki gece daha takip edicem eğer geceleri bezi kuru kalıyorsa artık tutmayı öğrendi demektir ona göre gece de bezlemicem artık bende durum böyle Canlar Kuzey tuvalete alışsın diye bende gittim hep her gitmesinde beni de götürdü artık çocuğu tuvalette doğurcam diye korktum valla Güney desen garibim yiyip içip yatıyor arada kıpırdıyor iki gündür lekelenmem vardı dün son iğnemi de oldum kesildi şimdilik bi sorun yok tek sorunum sol kalçama sancı giriyor yürüyemiyorum kitlenip kalıyorum magnezyum içiyorum ama nafile iğnelerden diye düşünüyorum çünkü hep sola vuruldu genelde çok canım yanıyor bazen hatta sancı belime bile vuruyor yürüyemiyorum tutunarak gidiyorum bazen umarım geçer (
Kolum gece ağrıdı acı bi sıZlama oldu biraz da sabah uyanınca iyiyim şimdi şükürbende oldum canım ağrı çok az kişide oluyor dedi hemşire 3 yıl önce de olmuştum içini ferah tut
Selam kızlar gobeginizde çizginiz çıktı mı oglumdayken çok erken aylar çıkmıştı şimdi hiç birşey yok
benim geçen seferde çok geç çıkmıştı. bu seferde henüz çıkmadı. ben tenliyim zaten çok net değildi ilkinde de.Selam kızlar gobeginizde çizginiz çıktı mı oglumdayken çok erken aylar çıkmıştı şimdi hiç birşey yok
Aynen canım artık Güney’e stok yapmam lazım fiyatlar uçmuşhayırlı olsun canım bence gece bezleme artık farketmesın. zaten gunduz tutunca gecede direk tutuyorlar. bezlerde 2 katı fıyatına cıkmıs artık bıraksınyenısı gelıyo.
sleepy numune denemiştim ben çok kalındı. kızımda çok kilolu oldugu için bacaklar parantezdi. hep prima kullandık. hepsini denendim ama en incesi primaAynen canım artık Güney’e stok yapmam lazım fiyatlar uçmuşKuzey de hep prima kullandım sanırım Güney’e de prima alırım diye düşünüyorum bi pakette sleepy alıcam onu da merak ediyorum bakalım artık hangisinde memnun kalırsak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?