2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Maşallah cnm bezden kurtuldun birkça aylık

Ronron77 bugün bana da doktorum aynı şeyi söyledi çok önemli bişey değil sanıyorum ki üstünde durmadı bebek büyüdükçe plesanta da yer değiştiriyor sonraki kontrollerde sorucam tekrar

Geçmedi canım ya. Doktor şaşırıyor nadir bir durum dedi. Hatta psiklojikte olabilir dedi. Ama kafaya takmıyorum aslında bilemedim
canım durumun ne çalışıyormusun bilmiyorum ama bol bol acık havaya cık ve acık havada yemek ye. benımde oyledı 2 hafta köyde bahcede yedim. 1 haftada tatilde hep acık havada yedım yemeklerı çok ıyı geldi. ve bitti. su an ıyıyım.

Yeşil elma ben de baya işe yaradı, denemediysen öneririm

Canım benimde midem bulanıyor hala ben sakız çiğniyorum sürekli o hiç aklıma bile getirmiyor bulantıyı sakızada alıştım sende deneyebilirsin

beni de bugün tetanoz aşısı için aradılar sağlık ocağından doktora sordum adı yı ol dedi,haftaya haftaiçi bi gün gidip olucam bakalimbunun dışında sanki hafif hareketler hissediyorum nadir bende ,kilomda genelde tokken en fazla 57.8 di ilk defa 58.5 çıktı geçen bu kadar kilo almisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…