Canlar neler yapıyorsunuz bu aralar bakamıyorum valla çok yoğunum yatak odamın yerini değiştirdim eşimle dip köşe bucak sildim vallahi ruhum sıkılmıştı artık aynı yerde yatmaktan
tabi şuan en önemli sorunum bizim oğlanın tuvalet eğitimi malum bi kere denemiştim kakasını tutmuştu günlerce bende hazır olmadığını düşünerek üstüne gitmeyip ertelemiştim kız kardeşimin düğünü benim hastalığım derken baya ertelendi Çarşamba günü başladım artık bezimiz bitti sen büyüdün abi oldun çişimizi kakamızı tuvalete yapabiliriz dedim daha önceden alışkın olduğu için hiç zorlamadı beni ilk denediğimde de çişini kakasını hemen söylüyordu yapıyordu sadece kakasını yapmaya korkuyordu yine çişi geldiğinde klozetine gittik çiş yaptıkça klozetinde şarkı çaldığı için pek hoşuna gidiyordu hatta sırf şarkı çalsın diye zorla çiş yapmaya çalışıyordu
tabi beni en çok korkutan işin kaka kısmıydı geldiği zaman neler yapıcaz diye ilk kazamızı yaptık maalesef
her ne kadar kaka geldi desede yetişemedik geç kaldık bu arada gece uyuyunca bez taktım o görmeden bakalım gece ne yapacak diye sabah uyandı bezi kuruydu gündüz yine tuvalete gittik yarım saat kadar kaldık banyoda tabi onunla beraber bende oturuyorum
sonra bi baktım bizimki kakayı yapmış ben şok
ne kadar sevindim size anlatamam
tabi bizimki hemen kalkıp baktı bu ne diye biraz korkar gibi oldu hemen olayı eğlenceli hale çevirdim alkışlar şarkılar aferinler falan sonra kakamıza bay bay yaptık o gün herkese kaka yaptığını anlattı çocuğum
dün gece yine bezledim sabah uyandı bezi kuruydu hatta beni uyandırdı anne çiş diye halbuki altında bez vardı yapmamış şimdi yine bi iki gece daha takip edicem eğer geceleri bezi kuru kalıyorsa artık tutmayı öğrendi demektir ona göre gece de bezlemicem artık bende durum böyle Canlar Kuzey tuvalete alışsın diye bende gittim hep her gitmesinde beni de götürdü artık çocuğu tuvalette doğurcam diye korktum valla
Güney desen garibim yiyip içip yatıyor arada kıpırdıyor iki gündür lekelenmem vardı dün son iğnemi de oldum kesildi şimdilik bi sorun yok tek sorunum sol kalçama sancı giriyor yürüyemiyorum kitlenip kalıyorum magnezyum içiyorum ama nafile iğnelerden diye düşünüyorum çünkü hep sola vuruldu genelde çok canım yanıyor bazen hatta sancı belime bile vuruyor yürüyemiyorum tutunarak gidiyorum bazen umarım geçer
(