2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlar hic iyi
O da kilo değil malum rahim di bebek ti falandır yahu nasil basariyosunuz valla kıskançlık değil merak dan bu işin sırrı var mı 19 hafta bitiyor demişsin arkadaşim ben kendimi tuta tuta 3 kiloyu devirdim valla gıpta ediyorum senin gibi hamilelere

Kızlar sonradan açıldı canim hayırli olsun tetanoz aşısı.kaçımci haftadaydı beni arayan olmadı daha

Gözün aydın canım hayırlı olsun prensesin :)

Bel ağrısı bi tek bende mi var?

Bel-kalça-bacak komple iptal benim. 2 aya yakın süredir hem de. Doğurduğum gibi mr cihazına atcam kendimi

Hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun 2. yavrun:)

Kızım 4.5 yaşında, 5 yılım dolmak üzere, 2 doz yapılmıştı onda. Doktorum gerek yok demişti ama bir daha soracağım gidince.

Selam kızlar gobeginizde çizginiz çıktı mı oglumdayken çok erken aylar çıkmıştı şimdi hiç birşey yok

İlkinde çıkmıştı bu aylarda, bunda henüz tık yok. Beyaz tenliyim ama ten rengiyle alakalı olmadı bende, ikisi de farklı oldu.

Canım aramızda 2 hafta var. Ben son 3-4 gündür çok daha net, güçlü ve sayı olarak fazla hissetmeye başladım. Ufak tefek hareketleri 13-14'ten beri hissediyorum ama biraz daha kilo alınca daha kolay oluyor takibi. Biraz bekle derim.

Selamlar Tetanoz aşısı oldum bugün acıdı biraz ama kol ağrısı falan YÖK bende çok şükür

Geçmiş olsun canım. Ben de yaptırayım diyorum da bakalım gidince bir daha soracağım.

Hayırlı olsun canım kızın:) Rennie duo var bende de stoklu halde. Mide yanması problemim çok erken başladı bunda. Kızımda sadece son ayımda çekmiştim.

yok canım bi sırrı yok,ama ben zaten hamilelik öncesi de zayıf çok yemeyen biriydimkilo sorunum olmamıştı hiç,18 küsür haftayim bende kilo alanlara özeniomaz kilo alınca sevinir oldum

yok canım bi sırrı yok,ama ben zaten hamilelik öncesi de zayıf çok yemeyen biriydimkilo sorunum olmamıştı hiç,18 küsür haftayim bende kilo alanlara özeniomaz kilo alınca sevinir oldum
Insanoglu işte saçı düz olanlar kıvırcık olana ozenir gozu renkli olmayan digerlerine ozenir v.s. hepimiz kendimizde olmayana ozeniyoruz galiba ama yine de kilo iyi bisey deģil canim şanslısin en basta hamileyken gelen kilo da odemle birlilte hantallaşıyosun çatlaklar falan daha cok.oluyor kendini begenmiyosin falan amaan ne diym saģlıkla gelsinler de kuzularımiz

Günaydın kızlar :) evdeki tartıma göre 2 kilo tabi aç karna kıyafetsiz sabah tartılıyorum. Doktora göre 4 kilo almıs cıkıyorum. Hangini baz alsam ki
evde ki kilonu canm ben doktorda tartılmıyorum o gün evde bakıp söylüyorum 2 kiloda gayet iyiymişhiçç mi hiçç kıskanmıyorum böyle az kilo alanları

evde ki kilonu canm ben doktorda tartılmıyorum o gün evde bakıp söylüyorum 2 kiloda gayet iyiymişhiçç mi hiçç kıskanmıyorum böyle az kilo alanları
Valla doktor kendi tartıyor fazla kilo alma deyip duruyor bilincaltıma mı yer etti bilmem korkuyorum almaktan. Sen kaç kilo aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…