- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #16.781
O da kilo değil malum rahim di bebek ti falandır yahu nasil basariyosunuz valla kıskançlık değil merak dan bu işin sırrı var mı 19 hafta bitiyor demişsin arkadaşim ben kendimi tuta tuta 3 kiloyu devirdimbeni de bugün tetanoz aşısı için aradılar sağlık ocağından doktora sordum adı yı ol dedi,haftaya haftaiçi bi gün gidip olucam bakalimbunun dışında sanki hafif hareketler hissediyorum nadir bende ,kilomda genelde tokken en fazla 57.8 di ilk defa 58.5 çıktı geçen bu kadar kilo almisim
Kızlar sonradan açıldı canim hayırli olsun tetanoz aşısı.kaçımci haftadaydı beni arayan olmadı dahaSelam kıZlar bugun kontrolüm vardı bebeğim kızmış saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inş rabbim ..tetanoz aşısını sordum yaptırabılırsın dedi decavit içiyodum bide kan ilacıyla miğde yanması ıcın şurup verdi
Saol canım 20.haftadan sonra sanırım sağlık Ocagı oyle demiştiKızlar sonradan açıldı canim hayırli olsun tetanoz aşısı.kaçımci haftadaydı beni arayan olmadı daha
Gözün aydın canım hayırlı olsun prensesin :)Selam kıZlar bugun kontrolüm vardı bebeğim kızmış saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inş rabbim ..tetanoz aşısını sordum yaptırabılırsın dedi decavit içiyodum bide kan ilacıyla miğde yanması ıcın şurup verdi
Tşk ederim canımGözün aydın canım hayırlı olsun prensesin :)
Bel ağrısı bi tek bende mi var?
merhabalar benimde son adetim 22mayis.subat sonuna denk geliyor dogum.
bende araniza geldim henuz hic okumadim sizleri tanimiyorum cok gec kaldim sanirim katilmaya zamanla tanisirz artik firsat buldukca gecmisi okurum.
ben dazkiri dan katiliyorum araniza.afyonun bi ilcesi memlektimizdeyiz3senedir.
burasi kucuk bi ilce oldugundan hastane en yakin 1.5saat uzaklikta denizli de.bejim ilk sezeryan oldugundan yine sezeryan olucak normal dogum burda mesafe yuzunden cok sorun oluyor zaten.
2012 kasim dogumlu bi kızim var bu sene anasinifa gidiyor kardesi olcagi icin cok heycanli cok mutlu.o kız olsun istiyor kizimin ismi masal ece.bakalim ikili tarama icin gittik doktora tabi ozman 12haftalik olunca henuz kucuk demisti cinsiyet icin simdide ayrintili ultrasona gidicem 17ekimde 1ay var daha bakalim ozman goruruz ins cinsiyetini ters falan durmazsa.
benim birhaftadir bel agrim var onun harici ne once ne simdi hic sikayetim olmadi kanama bulanti gbi allaha sukur.
birde 2haftadir kasilmam var agrisiz oldugundan kanama olmadigindan normal dedi doktor magnezyum verdi soda ic dedi
karnim toplaniyor sertlesiyor yamuluyor disardan bile gorunuyor yani kasildigim.suan agrisiz oldugundan rahimde acilma yok kanama alani yok normal dedi
sizlerde kasilma yasayan varmi boyle erkenden
birde saglik ocagindan aradilar beni 20.haftadan sonra tetanoz icin cagirdilar
doktoruma sordum canli asi degil sakincasi yok yaptirabilirsin dedi 2doz seklindeymis.
sizler olcakmisiniz ne dusunuyorsunuz ben kararsizim cokda gerei degil gbi
eskiden evde dogum sebebiyle gobek kordonunu evdeki bicak makas taşla falan kesildiginden yaptirmak gerekiyormus ama suan steril hastne ortaminda kuf pas yok ki diyorum.
aşı da hic sevmem kan alma sorun degilde
Selam kızlar gobeginizde çizginiz çıktı mı oglumdayken çok erken aylar çıkmıştı şimdi hiç birşey yok
kızlar bende dünden beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum netten bakıyorum bebek bu haftalarda düzenli hissedilmez diyo ama içim rahat etmiyo yinede sizlerde durumlar nasıl düzenli mi hareketleri.Çikolata,süt muz su ve dondurma gibi şeyler yiyip sol tarafıma uzanıp bekledim bugün ama hala yok
Selamlar Tetanoz aşısı oldum bugün acıdı biraz ama kol ağrısı falan YÖK bende çok şükür
Selam kıZlar bugun kontrolüm vardı bebeğim kızmış saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inş rabbim ..tetanoz aşısını sordum yaptırabılırsın dedi decavit içiyodum bide kan ilacıyla miğde yanması ıcın şurup verdi
yok canım bi sırrı yok,ama ben zaten hamilelik öncesi de zayıf çok yemeyen biriydimKizlar hic iyi
O da kilo değil malum rahim di bebek ti falandır yahu nasil basariyosunuz valla kıskançlık değil merak dan bu işin sırrı var mı 19 hafta bitiyor demişsin arkadaşim ben kendimi tuta tuta 3 kiloyu devirdimvalla gıpta ediyorum senin gibi hamilelere
ben haftaya olucam tetonoz aşısını yani 19.haftaKızlar sonradan açıldı canim hayırli olsun tetanoz aşısı.kaçımci haftadaydı beni arayan olmadı daha
Insanoglu işte saçı düz olanlar kıvırcık olana ozenir gozu renkli olmayan digerlerine ozenir v.s. hepimiz kendimizde olmayana ozeniyoruz galiba ama yine de kilo iyi bisey deģil canim şanslısin en basta hamileyken gelen kilo da odemle birlilte hantallaşıyosun çatlaklar falan daha cok.oluyor kendini begenmiyosin falan amaan ne diym saģlıkla gelsinler de kuzularımizyok canım bi sırrı yok,ama ben zaten hamilelik öncesi de zayıf çok yemeyen biriydimkilo sorunum olmamıştı hiç,18 küsür haftayim bende kilo alanlara özeniom az kilo alınca sevinir oldum
Ben de bu hafta sağlik ocağıni arayayim o zamanben haftaya olucam tetonoz aşısını yani 19.hafta
Hayirli olsun kizin saglikla kucagina alirsin insallah canmSelam kıZlar bugun kontrolüm vardı bebeğim kızmış saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inş rabbim ..tetanoz aşısını sordum yaptırabılırsın dedi decavit içiyodum bide kan ilacıyla miğde yanması ıcın şurup verdi
yok canım bi sırrı yok,ama ben zaten hamilelik öncesi de zayıf çok yemeyen biriydimkilo sorunum olmamıştı hiç,18 küsür haftayim bende kilo alanlara özeniom az kilo alınca sevinir oldum
ben haftaya olucam tetonoz aşısını yani 19.hafta
Tşk ederim cnm oğlumda hiç yoktu bunda sureklı miğde yanması oluyo yemeklerden sonraHayırlı olsun canım kızın:) Rennie duo var bende de stoklu halde. Mide yanması problemim çok erken başladı bunda. Kızımda sadece son ayımda çekmiştim.
Amin cnm hepımız saglıkla kucagımıza alalım inşHayirli olsun kizin saglikla kucagina alirsin insallah canm
evde ki kilonu canm ben doktorda tartılmıyorum o gün evde bakıp söylüyorum 2 kiloda gayet iyiymişGünaydın kızlar :) evdeki tartıma göre 2 kilo tabi aç karna kıyafetsiz sabah tartılıyorum. Doktora göre 4 kilo almıs cıkıyorum. Hangini baz alsam ki
Valla doktor kendi tartıyor fazla kilo alma deyip duruyor bilincaltıma mı yer etti bilmem korkuyorum almaktan. Sen kaç kilo aldınevde ki kilonu canm ben doktorda tartılmıyorum o gün evde bakıp söylüyorum 2 kiloda gayet iyiymişhiçç mi hiçç kıskanmıyorum böyle az kilo alanları
Totalde kac kilo aldın ki canımValla doktor kendi tartıyor fazla kilo alma deyip duruyor bilincaltıma mı yer etti bilmem korkuyorum almaktan. Sen kaç kilo aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?