2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gunaydin guzel anneler, ne zamandir giremiyorum, cok yogun calisiyorum, eve gelince de pert oluyorum, anca yavas yavas okuyabiliyorum yatarken, sonra da uyuyakaliyorum. Cinsiyet ogrenenlere hayirli olsun. Ben de 1 kilo civari almis olabilirim. 3-4 gundur kabizlik cekiyorum ondan da olabilir emin degilim. 52.5 geliyorum sabah ac karna. Herkes de ne zaman kilo alcan ne zaman gobek cikacak, hamile olduguna emin misin diyor. 18.haftama giriyorum bugun. Ayrintili uktraaon iicn en iyi hafta 21. Hafta demisti doktorum, hala randevu alamadim. Cok pahali olmayan iyi bir doktor ariyorum. Ankara icin tavsiyesi olan varsa degerlendirebilirim.

Valla doktor kendi tartıyor fazla kilo alma deyip duruyor bilincaltıma mı yer etti bilmem korkuyorum almaktan. Sen kaç kilo aldın
bu hafta almadım ona rağmen 5 kilo,ben hamileliklerimde çok kilo alıyorum ilk de 16,ikinci de 27 kiloydu ama doğum sonrası hızla gidiyor 2 aylıkken eski kilomun altına bile düşüyorum sadece korkum 2.oğlumda aşırı ödem den spinali zor yaptılar uyuşturma noktasını bulmak.için baya uğraştılar yine öyle olursa diye takıyorum

Günaydın kızlar :) evdeki tartıma göre 2 kilo tabi aç karna kıyafetsiz sabah tartılıyorum. Doktora göre 4 kilo almıs cıkıyorum. Hangini baz alsam ki
ikisinin ortasini al 3 civarı falan oluyor

Ayy canim bende de odem cok olmuştu ya burnum ayaklarım cok kotuydu benim de odem tansiyonumu yukseltiyordu hep tehlikeliydi yani sen de dogum sonrasj gidiyosa kilon hic aldigini takma bile bende malesef kalmiştı 6 yilda 72 lerden 55 e duşmuştum ve dogum sonrası eski kilomu korumam lazim da bi de emzirme icin bizde surekli unlu.muhallebi biz de kuymak denir kalorili yemekler dayarlar bana naparım o zmn bilemiyorum o zaman gelsin tavsiyelerinize ihtiyacım olacak

56 ile hamile kalmıştım 83 dü doğum kilom bebek 3 buçuk a yakındı eve geldim ki sadece 4 kilo gitmiş çok şaşırmıştım bu bebeğin suyu eşi yokmuydu nasıl olur dedim sonra her gün 1, 2 kilo gitti tartıda 2 aylıktı sanırım 52 lere düşmüştüm ama hiç ekmek yemedim bol bol su içip yemek kaşıklıyordum bide emzirerek tabi,benim sadece korkum sezeryanda yine zor uyuşturulursam o yüzden o kadar şişmekten korkuyorum ama yapacak bişeyim de yok elimde olan bi durum değil, sende doğum sonrası sırf süt olsun diye yedirenlere uyma sağlıklı ye bol su tüket sütünde olur kilo da gider inş

kuymagada hayır denmzkiben bile yapıyorum arada ye ama az ye baya kalorili çünkü bu aralar bende hızlı kilo almaya başladım taze hurma cok seviyorum canımda istiyor poset poset alıp yiyorum o da cok aldırırmış

Ne güzel canım vermissin kilolarıni fazlasıyla darısı bütün hamislere isallah

benim görümcem hamilelikte çok az kilo almıştı ortalama 8 kilo civarıydı sanırım,kıza sütü yok diye o nu ye bunu ye diye diye 58 lik ko
Ne güzel canım vermissin kilolarıni fazlasıyla darısı bütün hamislere isallah
inşallah canm emzirirken nasıl gittiğini pek anlamıyorsun zaten

Bunu yapmayi düşunuyorum zaten hep.oylediyorlar bol su iç valla senin hamilelikde aldigin odemmiş o zaman oda kilo değil ne güzel
Bu haftalarda hepimizde hızli.kilo artışı var galiba o zmn normal bi durum bu

Kizlar iki gündür tansiyon düşüklüğü yasiyorum 8 5 oluyor. Neden olur acaba bu daha onceden yoktu. Vitamin eksikliginden mi yorgunluktan mi anlamadim
Benim de hep düşük canım, 10-5 filan çıkıyor. Bunu ebeler ölçüyor bazen doktora gösteriyorum hiç biri de düşükmüş, bir müdahale gerekli demedi. Demek ki normal bir durum.

Tuvalet eğitimini halletmene cok sevindim canim tebrikler kuzey bey e iğneyi de surekli ayni yere yapmasalardi keske ben temizlik yapıyorum evde biraz yorulsam tas gibi oluyor karnim beni unuttun galiba anne dio içerden bende mola veriyorum yavas yavas yapicaz işimizi de mecbur

Kizlar iki gündür tansiyon düşüklüğü yasiyorum 8 5 oluyor. Neden olur acaba bu daha onceden yoktu. Vitamin eksikliginden mi yorgunluktan mi anlamadim
canım benim tansiyonda cok düşük 3 öğün yiyorsan 6ya cikar dedi doktur suan 9a 6 ama rahatsiz etmiyor bol bol su ic tuzu arttır uzanirkende kafanin altina yastik koyma ayaklarının altina koy normalmiş bu aylarda tansiyon sıkıntısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…