2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benimde hep 9 6 cikar hamilelikten oncede öyle idi normal geliyor etkilemiyor ama 8 5 e dusunce baya sarsıyor halsizlesiyorum elim ayagim tutmuyor bas agrisi yapiyor. Bugun yemekten sonra bile tuzlu yediğim halde 8 idi sonra türk kahvesi ictim 9 a cikti şükür iyi oldum.

Benim de hep düşük canım, 10-5 filan çıkıyor. Bunu ebeler ölçüyor bazen doktora gösteriyorum hiç biri de düşükmüş, bir müdahale gerekli demedi. Demek ki normal bir durum.
Senin küçük tansiyon 5 olmasi düşük bence. Doktorlar düşük tansiyonu önemsemiyor genelde yüksek tansiyon önemli diyorlar gebelikte dusuk olmasi iyi diyen doktor var. Ama insani etkiliyor ya dusuk tansiyonds

canım benimde 7e 4lere kadar düşüyordu öğünleri arttirdim simdi cok şükür bende iyiyim birde doktor sodalı ayran ic demisti onuda dene istersen iyi geliyor

Ay benim
canım benimde 7e 4lere kadar düşüyordu öğünleri arttirdim simdi cok şükür bende iyiyim birde doktor sodalı ayran ic demisti onuda dene istersen iyi geliyor
Ay benim 7 4 olsa bayılırım sanirim 8 de bile boyle isem. Bunyeden bünyeye de degisiyor aslinda mesela benim vucut 9 6 ya alismis 12 olunca enseme agri girer fena olurum aslinda normali 12 ama benim icin yüksek oluyor. Tekmeler basladi bende cok guzel bir duygu sen hissediyon mu?

Arkadaşlar günaydın. bahsetmiştim bulantılarım başladı diye direnicem diye.dün cok berbat oldum akşama kadar 7 kere falan cıkardım hiç bir sey midem de durmadı. Dayanamadık gittik aldık ilaç gece eşimle. Sabah tartıldım direk 1 kilo inmişim. O kadar korktum ki ya bebeğim beslenemezse benim inadım yüzünden. Bi bayan yazmıs sürekli kusuyormuş bebeği beslenemediği için gelişim geriliği olmuş. Allah korusun. Kolay olmuyor bebek sahibi olmak. Artık varımızı yoğumuzu ortaya koyucaz. Hersey onlar için. Üzüldüm dün baya. Ne kadar devam ederse etsin alıcam ilacımı. Çünkü onu kullanırken herseyi yiyebiliyorum. Baya etkili. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Kizlar iki gündür tansiyon düşüklüğü yasiyorum 8 5 oluyor. Neden olur acaba bu daha onceden yoktu. Vitamin eksikliginden mi yorgunluktan mi anlamadim
Canım mutlaka tansiyon aleti edin yoksa. Hamilelikte cok önemliymiş hele li ilerleyen aylarda sık sık kontrol etmek gerekmiş tansiyonu
Kasılma oluyor bende bide vajinaya baski oluyor sanki agri yapıyor oda normal galiba
Canım benimde kasıklarımda agrıdı dün baya bi. Zorladı beni inşallah normaldir.

çok geçmiş olsun olsun nadirde olsa uzun sürenler olabiliyor arkadaşımda 7 ay a kadar bulantı yaşıyordu hamileliklerinde.İlaç işe yarıyorsa maddiyi düşünme bari senin içinde bebek içinde yemen lazım artık Allah şifa versin bir an önce geçer inş.

Sağol canım bende iyileştim diye kendimi biraz işlere vermiştim tekrar lekelenmlerim başlayınca ara verdim demek ki yormamam gerekiyor kendimi demen gibi yavaş yavaş halletcez artık

Ayy canım ya Allah yardömcın olsun kusmak.çok kötü ya ben dün midemi bozdum şükrettim bulantılarım olmadiğina cidden zor bi durum hele 7 kere diyosun sen de dediğin gibi o ilacıni al muahakkak bebeğin icin sonuçta mknsanlar sigara icin dunya para döküyor hem.belki bebek buyudukce bulantilar ciddi derecede azalır

Evet canım o nadir gruba giriyorum sanırım. Kimisi 20. Haftadan sonra gecer diyor. Maddiyi düşünmücem artık. Bebeğim hersey den değerli sağol canım

Aynen canım o kadar zor bir durummuş ki. Haklısın insanlar nelere para harcıyor. Sayılı günler geçicek Allahın izni ile. Teşekkür ediyorum

Bende dusunce gözüm karariyor kalkamiyorum yerimden evet 14. haftada başladı hareketleri bu hafta baya sert hissediyorum ve her sabah vuruyor kalk artık acıktım diyor,hareketlerine uyanıyorum

Evet canım o nadir gruba giriyorum sanırım. Kimisi 20. Haftadan sonra gecer diyor. Maddiyi düşünmücem artık. Bebeğim hersey den değerli sağol canım
Canm hic merak etme bebeğine hicbir sey olmaz onlar bizim kanımızi emiyorlar sadece biz vitaminsiz kaliyoruz beslenemedigimizde. Ondan vitaminlerini düzenli kullan mide bulandirici ilacta gebelikte hicbir zarari yok benim arkadas 5 ay kullandi sende kullan kendine eziyet etme kusmak cok zor ya. Allah yardimcin olsun

Bende dusunce gözüm karariyor kalkamiyorum yerimden evet 14. haftada başladı hareketleri bu hafta baya sert hissediyorum ve her sabah vuruyor kalk artık acıktım diyor,hareketlerine uyanıyorum
Benimki de acitiyo bazen. Cok merak ediyorum sagligi nasil diye zaman hic gecmiyor sanki 4.aydan sonra durdu resmen

Günaydın bayanlar bu gece sabaha karşı mide ağrısıyla uyandım ballı sıcak su içip biraz gece uykudan uyanmak çok zor uykuya dalmak daha da zor
bazı geceler benimde midem ağrıyor sade maden suyu yada karbonat içiyorum öyle geçiyor.inşallah bebeklerimiz gece uykusunu seviyordur gece uyumayan bebek çook zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…