- 28 Ocak 2013
- 1.213
- 975
- 123
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.081
Kızlar sağolun, iç karnım geniş ama bebek mi iri acaba o mu baskı yapıyor bilemedim. 2 hafta önce gittiğim zaman doktora 600 gram demişti. Ptesi günü gideyim o zaman doktora. Kimsede görmediğim şeyler bende çıkıyor sağlıkla doğar zamanı gelince inşallah hepimizin bebeği
Maşallah cnm bebise. Bnde ilk gebelik ve tup bebek çok merak ediyorum gerçi dr detaylıda hersey yolunda dedi çok sukur. Ama insan meraklaniyor inş Tekmeleri bnde yakında hissederim.
Kızlar benim de çok şükür nifty temiz çıktı. Beyindeki kistler de geçmiş. Bayağı rahatladım tabi. Umarım herkes ayrıntılısında güzel haberler alır.
Kıymetini bil karnının canım bana da hiç çıkmamış ben senin kadar hamileyken karnım şu kadardı diye fotoğraf gösteren mi ararsın bişey yemiyorum musun bebek beslenmemiş diyen mi ararsın boşver ne güzel çıkmış
Canım benim çok sevindim rabbim sağlıkla kavuştursun hepimize inşallah
Canım ben 3 sene önce almıştım A101 den şeffaf baya büyüktü hala daha duruyor tam takım o yüzden şimdi sadece bebeği rahat yıkamak için file alıcam süngerli olanlardan düşünüyorum bu sefer
Bende popomda hissediyorum hatta sorcaktım dra utandım normal heralde artık zıplıyorlarmı napıyorlarsa yumurcaklar:)
İyi geceler bayanlar
Cinsiyeti ogrendigiminden beridir bir kafa karışıklığı bi isim bulamadim
esim bu sene 3tane mülakata girdi atanabilmek icin hep bir umut dedik ve diye diye umut ismi aklimiza yattı galiba ama yanina isim ariyorum ne zormus ya var mi öneriniz
Bilgi olsun diye yazayım. Ben ayrıntılıya girdim her şey mükemmel. Kızım güneşi ilk defa gördüm. Yüzü henüz oturmamış elbette ama yine de yüz hatlarından bana baya benzediğini fark ettim çok hoşuma gitti. Sağlıkları yerinde olsun yeter. 24. Haftada şeker yüklemesi var. İstanbuldan izmire acil taşınmam gerekiyor pazartesi günü. Kayinvalidem 2 haftadır yoğun bakımda. İzmirde doğuracağım. Umarım başka bir terslik çıkmaz.
Vallahi ya millet ne meraklı bazı şeylere bazen bundan sonrası olmaz herhalde dediğimde başka şey duyuyorum senin Dangalak ta tam dangalakmış yani töbe yarabbimBana ilk kızımda, 32 haftalıkken 'karnın fazla büyümemiş, bebeğinde bir gelişim geriliği mi var?' diye soran bir dangalak bile olmuştu
Büyüse bir dert büyümesi bir dert aleme
Canım bence en iyisi sağlık ocağına gidip sorman nolur nolmaz2.doz tetanoz tarihini tam 1 ay sonraya werdiler ,ama ben o tarihte yurt dışında olucam o yüzden 4 gün önce veya sonra vurulsam çok farkedermiki kızlar bi bilginiz war mi bu konuda
Gözün aydın canım bu arada çok geçmiş olsunBilgi olsun diye yazayım. Ben ayrıntılıya girdim her şey mükemmel. Kızım güneşi ilk defa gördüm. Yüzü henüz oturmamış elbette ama yine de yüz hatlarından bana baya benzediğini fark ettim çok hoşuma gitti. Sağlıkları yerinde olsun yeter. 24. Haftada şeker yüklemesi var. İstanbuldan izmire acil taşınmam gerekiyor pazartesi günü. Kayinvalidem 2 haftadır yoğun bakımda. İzmirde doğuracağım. Umarım başka bir terslik çıkmaz.
Aynen canım file soğuk oluyor ben kullanırken kıyafetlerini koyuyordum üstüne ama şimdi süngerli olanlar çıkmış baktım internetten onunla hayatta üşümez gibi duruyor :))Canım hemen kötü düşünme. Benim de çok ciddi kalça kemiği (yani popo ve rahimi kapsayan kemiklerin tamamı diyeyim) ağrım var ama hiç erken doğum riski düşünmemiştim. Magnezyum içerikli takviye vermişti doktorum anlatınca, ayrıntılıda da bakıldı ölçüldü her şey, bir sıkıntı olsa söylerdi doktor. Hafta olarak biraz öndeyiz biz, doğum Şubat başı göründüğü için. 600 gr bebek ağırlık yapmaz daha rahime, şimdiden ağır geliyorsa 3.5 kilo olduğunda napcaz
İçim rahat etsin diyorsan ara doktorunu anlat hatta git görüş. Kendine sıkıntı yapma hiçbir şeyi, doktorlar bunun için var
Kıpırtısı bitse de uyusam diyeceğin günler çok yakın merak etme.
Gözün aydın canım çok sevindim iyi haberlere
Bana ilk kızımda, 32 haftalıkken 'karnın fazla büyümemiş, bebeğinde bir gelişim geriliği mi var?' diye soran bir dangalak bile olmuştu
Büyüse bir dert büyümesi bir dert aleme
Naçizane fikrim, daha önce kullandın mı bilmiyorum ama o fileler bana hiç kullanışlı gelmiyor. İlk kızımda 1 kez kullandım sonra kaldırıp attım. Döktüğün su sebebiyle file ıslak oluyor ve sürekli su dökmezsen o ıslak file hemen soğuyup çocuğu üşütüyor. Şampuanlama sırasındaki kısacık sürede bile ıslak fileye maruz kalan çocuk üşüyüveriyor hemen. Üstünden çıkardıklarımı leğenin tabanına yayıp, çocuğu da üstüne yatırıp yıkadım hep. Filedeki ıslaklıktan daha sıcak bir ortam oluyor çocuk için ve üşümüyor. Bu benim deneyimim tabi, memnun kalan da olabilir.
Çok acayip di mi bu kadar geniş alana sığamamaları. Çok tuhaf bir his oluyor popoya doğru hamle yapınca
Gözün aydin öncelikle.Umarım baska bir sıkıntı çıkmaz canım. Seker yüklemesi icin İzmirdede gidersin varsa ordaki arkadaslar önerecekleri doktor varsa. Allah kolaylık versin kaynanada Allahtan şifa dilerimBilgi olsun diye yazayım. Ben ayrıntılıya girdim her şey mükemmel. Kızım güneşi ilk defa gördüm. Yüzü henüz oturmamış elbette ama yine de yüz hatlarından bana baya benzediğini fark ettim çok hoşuma gitti. Sağlıkları yerinde olsun yeter. 24. Haftada şeker yüklemesi var. İstanbuldan izmire acil taşınmam gerekiyor pazartesi günü. Kayinvalidem 2 haftadır yoğun bakımda. İzmirde doğuracağım. Umarım başka bir terslik çıkmaz.
İşallah güzel sonuçlanır ve eşin atanır. Asaf Umut olabilirİyi geceler bayanlar
Cinsiyeti ogrendigiminden beridir bir kafa karışıklığı bi isim bulamadim
esim bu sene 3tane mülakata girdi atanabilmek icin hep bir umut dedik ve diye diye umut ismi aklimiza yattı galiba ama yanina isim ariyorum ne zormus ya var mi öneriniz
20 kg ile tamamlar gibisinekmeği çok tuketiyorsun bencede biraz azaltmalisin
Aminnn insallah :)İşallah güzel sonuçlanır ve eşin atanır. Asaf Umut olabilir
Ekmeği cok tüketiyorum deyince gözünü az korkutayim dedimKiz naptin, ilk hamileligimde 10 kiloyla gitmistim doguma
aaa perşembe günü gelicek diye biliyorum aldın mı canım erken mi gelmişkızlar a101 e küvet gelmiş ben aldım gayet de güzel geniş,bezlerde indirimliydi
bende öyle biliyordum canm biberon ve emzik dışında hepsi gelmiş.küveti aldım da bez için biraz daha bekleyeceğim karar veremedim halaaaa perşembe günü gelicek diye biliyorum aldın mı canım erken mi gelmiş
galiba şehir şehir farkediyor şimdi gittim daha gelmemiş bez olarak bir paket prima birde sleepynin merhaba bebek seti vardı ondan aldım artık doğumdan sonra bakıcam durumabende öyle biliyordum canm biberon ve emzik dışında hepsi gelmiş.küveti aldım da bez için biraz daha bekleyeceğim karar veremedim hala
Vallahi ya millet ne meraklı bazı şeylere bazen bundan sonrası olmaz herhalde dediğimde başka şey duyuyorum senin Dangalak ta tam dangalakmış yani töbe yarabbim
Aynen canım file soğuk oluyor ben kullanırken kıyafetlerini koyuyordum üstüne ama şimdi süngerli olanlar çıkmış baktım internetten onunla hayatta üşümez gibi duruyor :))
yaaa tüh canm ya.Bende 18 ekim diye biliyordum ama dün akşam bebek nevrsimi küvet havlu falan hep vardı hatta 2 gün önce küvetleri 5 lira daha uygundan verdik dedi çalışan demek ki şehirden farkediyormuşgaliba şehir şehir farkediyor şimdi gittim daha gelmemiş bez olarak bir paket prima birde sleepynin merhaba bebek seti vardı ondan aldım artık doğumdan sonra bakıcam duruma
Bunların soyu tükenmez hiç umut bağlama. Her zaman her yerden çıkacaklar
İnsanlar ne kadar tuhaf gerçekten. Banada geçen gün Mevlud de bi kadın cinsiyetini öğrendin mi diye sordu evet kız dedim olsun dedi direk imali imali. Nasıl yani olsun derken dedim ben zaten kız istiyordum dedim hem evlat in ayrımı mi olurmus ya ? Erkek olunca iyi kız olunca olsun. Sinirlerim tavan yapıyor böyle kadınlara. Sanki kendileri erkek ya siz de kadinsiniz sizide doğuran bi kadın. Kendimi zor tutuyorum artıkVallahi ya millet ne meraklı bazı şeylere bazen bundan sonrası olmaz herhalde dediğimde başka şey duyuyorum senin Dangalak ta tam dangalakmış yani töbe yarabbim
Ya valla allah biliyor ya içimden hep kız istedim allah erkek nasip etti üzüldüm mü hayır ben insanlardaki bu düşünceyi anlamıyorum gerçekten yıl oldu nerdeyse 2019 daha bu düşünce değişmedi değişmezde boş vericez böyle patavatsız insanlarıİnsanlar ne kadar tuhaf gerçekten. Banada geçen gün Mevlud de bi kadın cinsiyetini öğrendin mi diye sordu evet kız dedim olsun dedi direk imali imali. Nasıl yani olsun derken dedim ben zaten kız istiyordum dedim hem evlat in ayrımı mi olurmus ya ? Erkek olunca iyi kız olunca olsun. Sinirlerim tavan yapıyor böyle kadınlara. Sanki kendileri erkek ya siz de kadinsiniz sizide doğuran bi kadın. Kendimi zor tutuyorum artık
Bebek icin yıllarca uğraşan sürüyle ilaç kullanıp kendine igne yapan insanlar varken cinsiyet ayrımı yapanları bogasim geliyor gercekten Rabbim tum isteyenlere nasip etsin şimdi arkadsimi aramaya cekiniyorum ben tedavi görüyor bebek için insallah hayirlisi ile tum isteyenlerin kucağı bos kalmasınYa valla allah biliyor ya içimden hep kız istedim allah erkek nasip etti üzüldüm mü hayır ben insanlardaki bu düşünceyi anlamıyorum gerçekten yıl oldu nerdeyse 2019 daha bu düşünce değişmedi değişmezde boş vericez böyle patavatsız insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?