- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.041
ben gecenlerde yazmistim aynisini. ilkinde bende de 30lu hftalardan sonra olurdu ki normaldir. gecen hafta icinde 3 gun ust uste cektim ama tum gun ful agri olmadi,yurumek zordu fln ama hic dinlendin mi uzandi mi dersen hayir :) sonra gecti sanirm zaman zamam olcak,bizde 2.diye belki de. baska sikayetim falan yok cunku benim,risk v yok sukur
merhaba kızlar, uzun zamandır giremiyordum foruma. nasılsınız? kaç kilo aldınız ya acaba ben çok mu aldım 22. haftamdayım 8 kilo aldım
Merhaba canım ben 3 kilo aldım ama bşr ara sürekli kustum normal bence doktorum ilk 3 ay 1er kilo diger aylar 2 kilo alman normal drmişti. Bu aralar iştahım kapalı zoraki yemek yiyorum,birde haddinden fazla hareketliyim ondanda olabilirmerhaba kızlar, uzun zamandır giremiyordum foruma. nasılsınız? kaç kilo aldınız ya acaba ben çok mu aldım 22. haftamdayım 8 kilo aldım
Bnm kız cnm saglikla gelsinler inşallah hepsi. Bende pitpit lari hissediyorumerkek bekliyorum ben sen? ufaktan hissediyorum galiba. ilk defa dün hissettim yani inşallah odur tam ayrımına varamıyorum:) sen hissediyor musun?
Bnm kız cnm saglikla gelsinler inşallah hepsi. Bende pitpit lari hissediyorumama daha söyle güçlü bi tekme gelmedi Kızim dan . Biz çok pimpirikli anne olucaz sanırım. Sağlıklı olsunlarda sanırım yakinda tekme ler başlar.
Canım önce bi sakin ol kanaman mı var ?Açılma olduğu zaman kanama olur mu? Çatı kemiği ağrısı açılma ile ilgiliymiş ve son haftalarda olurmuş. Ben 24.haftamdayım çok erken değil mi kızlar
Kanama yok ama 1 haftadır çatı kemiğimde ağrı var. Yürüdüğüm zaman kasılıyorum ve karnım sertleşiyor. İnternetten baktım son haftalarda açılma olduğu için bu ağrı olurmuş, benim doğumuma henüz 3 ay var o yüzden tedirgin oldum. Kasık ağrısı gibi değil direk vajina ve bacak arasında olan bir ağrıCanım önce bi sakin ol kanaman mı var ?
Canım bi randevu alıp doktora gitsen açılman falan olmasınKanama yok ama 1 haftadır çatı kemiğimde ağrı var. Yürüdüğüm zaman kasılıyorum ve karnım sertleşiyor. İnternetten baktım son haftalarda açılma olduğu için bu ağrı olurmuş, benim doğumuma henüz 3 ay var o yüzden tedirgin oldum. Kasık ağrısı gibi değil direk vajina ve bacak arasında olan bir ağrı
Canım bi doktora git bir haftadır ağrı var diyosun nolur nolmazKanama yok ama 1 haftadır çatı kemiğimde ağrı var. Yürüdüğüm zaman kasılıyorum ve karnım sertleşiyor. İnternetten baktım son haftalarda açılma olduğu için bu ağrı olurmuş, benim doğumuma henüz 3 ay var o yüzden tedirgin oldum. Kasık ağrısı gibi değil direk vajina ve bacak arasında olan bir ağrı
internete bakma baş ağrısı yazarsın tümör mü diye düşünürsün,kasılmalara tek iyi gelen magnezyum benimde çok oluyordu kullanınca azaldı ama hiçte olmuyor diyemem,canımız dan can çıkıyor her yerimiz ağrır son kontrolünde erken doğum riskin var demediyse düşünme bu kadarKanama yok ama 1 haftadır çatı kemiğimde ağrı var. Yürüdüğüm zaman kasılıyorum ve karnım sertleşiyor. İnternetten baktım son haftalarda açılma olduğu için bu ağrı olurmuş, benim doğumuma henüz 3 ay var o yüzden tedirgin oldum. Kasık ağrısı gibi değil direk vajina ve bacak arasında olan bir ağrı
Ayakta falan çok mu kalıyorsun?Açılma olduğu zaman kanama olur mu? Çatı kemiği ağrısı açılma ile ilgiliymiş ve son haftalarda olurmuş. Ben 24.haftamdayım çok erken değil mi kızlar
Bendede bir baski ve surekli idrara cikma durumu vardi son kontrolde başı asagidaydi o baskı yapiyormus ondanmış belki seninde oyledir hemen kötü seyler düşünmeKanama yok ama 1 haftadır çatı kemiğimde ağrı var. Yürüdüğüm zaman kasılıyorum ve karnım sertleşiyor. İnternetten baktım son haftalarda açılma olduğu için bu ağrı olurmuş, benim doğumuma henüz 3 ay var o yüzden tedirgin oldum. Kasık ağrısı gibi değil direk vajina ve bacak arasında olan bir ağrı
Maşallah cnm bebise. Bnde ilk gebelik ve tup bebek çok merak ediyorum gerçi dr detaylıda hersey yolunda dedi çok sukur. Ama insan meraklaniyor inş Tekmeleri bnde yakında hissederim.Her geçen hafta daha da güçleniyor bebişler. Kızım baya baya canımı yakacak seviyede tekmeler yumruklar savuruyor. Bazen ne yapıyorsa artık, hem karnımda yukarıya doğru hem de popoma doğru, aynı anda iki tarafa birden baskı yapan hareketler yapıyor. Bazen de sanki parmakları ile kazır gibi hareketler yapıyor. İlk kızımda da hissederdim böyle şeyler. Özlemişim
hissetmek çok güzel bir duygu canm benim ki artık dışardan bile belli oluyor.Maşallah cnm bebise. Bnde ilk gebelik ve tup bebek çok merak ediyorum gerçi dr detaylıda hersey yolunda dedi çok sukur. Ama insan meraklaniyor inş Tekmeleri bnde yakında hissederim.
Öyle mi maşallahhissetmek çok güzel bir duygu canm benim ki artık dışardan bile belli oluyor.
Canım dra git tabi için rahat etsin ama mühim olduğunu sanmıyorum. Benim ağrım o kadar kötüydüki sol bacağımı kaldıramıyordum. Dr kontrol etti serviks uzunluğu 35 mm dedi. 24. Haftadan önce kısa çıkarsa yüksek ihtimal erken doğum oluyormuş. Drlar da çok önemsemiyor hamilelikte olur falan diyorlar. Netten araştırdıklarıma göre magnezyum kalsiyum eksikliğinde oluyormuş. Biraz yememe dikkat ettim ondan mı bilmem bugün çok daha rahatım. Sen de süt yoğurt soda falan dene bakalım.Kızlar sağolun, iç karnım geniş ama bebek mi iri acaba o mu baskı yapıyor bilemedim. 2 hafta önce gittiğim zaman doktora 600 gram demişti. Ptesi günü gideyim o zaman doktora. Kimsede görmediğim şeyler bende çıkıyor sağlıkla doğar zamanı gelince inşallah hepimizin bebeği
bir anda şoka uğratacağı zaman yakındır annesi hiç beklemediğin anda burdayım diyecekÖyle mi maşallahbnm kız tembel mi olacak yoksa kaymalar ve pitpitlari çok net hissediyorum. Tekme ye de az kalmıştır sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?