2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Bakalim benimki de gecicek mi, mesela otururken bacak bacak ustune aticam ya, uste atacagim bacagi zor kaldirip atiyorum. Veya birseyler giyip cikarirken falan.

merhaba kızlar, uzun zamandır giremiyordum foruma. nasılsınız? kaç kilo aldınız ya acaba ben çok mu aldım 22. haftamdayım 8 kilo aldım

Ben bu sabah bir tartildim 55 kiloyum. 1 gunde 1.5 kilo almis olamam heralde diye dusunuyorum. Artik siskinlik mi oldu, dunki yediklerimi mi sindiremedim bmiyorum. 54le basladim, ilk ay bi amda 55.5 olmustum, sonra bulantilardan 51.5'a indim. 2 gun once 53.3 falan geliyodum. Bu sabah 55 bakalim bir kac gun sonra yine tartilcam. Ben de ekmegi cok tuketiyorum. Gunluk 1.5 ekmek rahat yiyorum, cogu zaman hatta daha fazlasini. Ekmegi kisitlayip biraz da hareketi artirmam lazim ama, elim kolum hic kalkmiyor ve surekli aclik halindeyim. Allah sonumuzu hayir etsin bakalim

merhaba kızlar, uzun zamandır giremiyordum foruma. nasılsınız? kaç kilo aldınız ya acaba ben çok mu aldım 22. haftamdayım 8 kilo aldım
Merhaba canım ben 3 kilo aldım ama bşr ara sürekli kustum normal bence doktorum ilk 3 ay 1er kilo diger aylar 2 kilo alman normal drmişti. Bu aralar iştahım kapalı zoraki yemek yiyorum,birde haddinden fazla hareketliyim ondanda olabilir

erkek bekliyorum ben sen? ufaktan hissediyorum galiba. ilk defa dün hissettim yani inşallah odur tam ayrımına varamıyorum:) sen hissediyor musun?
Bnm kız cnm saglikla gelsinler inşallah hepsi. Bende pitpit lari hissediyorum ama daha söyle güçlü bi tekme gelmedi Kızim dan . Biz çok pimpirikli anne olucaz sanırım. Sağlıklı olsunlarda sanırım yakinda tekme ler başlar.

Her geçen hafta daha da güçleniyor bebişler. Kızım baya baya canımı yakacak seviyede tekmeler yumruklar savuruyor. Bazen ne yapıyorsa artık, hem karnımda yukarıya doğru hem de popoma doğru, aynı anda iki tarafa birden baskı yapan hareketler yapıyor. Bazen de sanki parmakları ile kazır gibi hareketler yapıyor. İlk kızımda da hissederdim böyle şeyler. Özlemişim

Canım önce bi sakin ol kanaman mı var ?
Kanama yok ama 1 haftadır çatı kemiğimde ağrı var. Yürüdüğüm zaman kasılıyorum ve karnım sertleşiyor. İnternetten baktım son haftalarda açılma olduğu için bu ağrı olurmuş, benim doğumuma henüz 3 ay var o yüzden tedirgin oldum. Kasık ağrısı gibi değil direk vajina ve bacak arasında olan bir ağrı

Canım bi randevu alıp doktora gitsen açılman falan olmasın

Canım bi doktora git bir haftadır ağrı var diyosun nolur nolmaz

internete bakma baş ağrısı yazarsın tümör mü diye düşünürsün,kasılmalara tek iyi gelen magnezyum benimde çok oluyordu kullanınca azaldı ama hiçte olmuyor diyemem,canımız dan can çıkıyor her yerimiz ağrır son kontrolünde erken doğum riskin var demediyse düşünme bu kadar

Bendede bir baski ve surekli idrara cikma durumu vardi son kontrolde başı asagidaydi o baskı yapiyormus ondanmış belki seninde oyledir hemen kötü seyler düşünme

Kızlar sağolun, iç karnım geniş ama bebek mi iri acaba o mu baskı yapıyor bilemedim. 2 hafta önce gittiğim zaman doktora 600 gram demişti. Ptesi günü gideyim o zaman doktora. Kimsede görmediğim şeyler bende çıkıyor sağlıkla doğar zamanı gelince inşallah hepimizin bebeği

Maşallah cnm bebise. Bnde ilk gebelik ve tup bebek çok merak ediyorum gerçi dr detaylıda hersey yolunda dedi çok sukur. Ama insan meraklaniyor inş Tekmeleri bnde yakında hissederim.

Maşallah cnm bebise. Bnde ilk gebelik ve tup bebek çok merak ediyorum gerçi dr detaylıda hersey yolunda dedi çok sukur. Ama insan meraklaniyor inş Tekmeleri bnde yakında hissederim.
hissetmek çok güzel bir duygu canm benim ki artık dışardan bile belli oluyor.

Canım dra git tabi için rahat etsin ama mühim olduğunu sanmıyorum. Benim ağrım o kadar kötüydüki sol bacağımı kaldıramıyordum. Dr kontrol etti serviks uzunluğu 35 mm dedi. 24. Haftadan önce kısa çıkarsa yüksek ihtimal erken doğum oluyormuş. Drlar da çok önemsemiyor hamilelikte olur falan diyorlar. Netten araştırdıklarıma göre magnezyum kalsiyum eksikliğinde oluyormuş. Biraz yememe dikkat ettim ondan mı bilmem bugün çok daha rahatım. Sen de süt yoğurt soda falan dene bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…