2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar instagram da mühesininoglu diye bi hesap var içinde çok yararlı bilgiler paylaşıyorlar bezden tutun ıslak mendile mamaya deterjana varana kadar tüm içerikleri yazıyor bebeğe zararlı olan kimyasal içerikli olanları açıklama yapıyor ben beze ordan karar verdim losyon içerikli olmıcakmış bebeğe pişik yapıyormuş hepsini tek tek inceleyip içerikleri hakkında Bilgi veriyor takip etmenizi öneririm

Onlardan biri de benim cnm. 7 yıldır bugünü bekledim 2 olumsuz aşılama 1 sol tup laporoskopi ameliyatı bi olumsuz tup bebeğim oldu. Şükür ikinci tup bebekle mucizem benimle. Rabbim arkadaşınıza da tüm bekleyen lerede hayirlisiyla evlat nasip etsin. Kız erkek ne fark eder . İkiside can ikisi de evlat. Allah o insanlara da akıl fikir versin ne diyim. Diyecek bişey birakmiyorlar insana.

Evet canım arada bakıyorum ben

Amin inşallah ya arkadaşına da en kısa zamanda nasip etsin

Kızlar herkese selamlar. Ayrıntılı usg de plesenta previa totalis teşhisi kondu. Sürekli dinlenerek geçirmeye çalışıyorum dr um pek oralı olmadı ama araştırdığım çok riskli bir durummuş hem anne hem bebek açısından. Aynı durumda olan var mı?

Aminn canim oda bir kurtaji var simdi kucucuk bir kese var kesin birsey soyleyemem demisti doktor kese büyüdü bebek oluştu mu soramiyorum Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın gercekten sizde sağ sağlım kucağınıza alin insallah guzel haberlerinizi görelim burda :)

Aynı durumda değilim canım içini ferah tut stres yapma zamanla yukarı çıkabilir kendini yorma dinlen kanaman ya da lekelenmelerin yok dimi

Aynı durumda değilim canım içini ferah tut stres yapma zamanla yukarı çıkabilir kendini yorma dinlen kanaman ya da lekelenmelerin yok dimi
Saol canım Allah razı olsun. Kanamam olmadı hiç. Sürekli yatıyorum ara arada kalkıyorum evin içinde dolanıyorum biraz.Kanama olacak korkusuyla bekliyorum işte. Allah yardım etsin

Saol canım Allah razı olsun. Kanamam olmadı hiç. Sürekli yatıyorum ara arada kalkıyorum evin içinde dolanıyorum biraz.Kanama olacak korkusuyla bekliyorum işte. Allah yardım etsin
Dikkat edersen stres yapmazsan bu süreci daha rahat atlatırsın canım zamanla yukarı çıkabilir oldu ki çıkmadı diyelim sezaryenle sağ sağlim kavuşursun bebeğine yeterki sağlıkla gelsin doğum şeklinin hiç önemi yok inan

Normal doğum fikri yoktu aklımda sezeryanla olacaktı zaten çünkü tüp bebek ile hamile kaldım hemde 5.denememde haklısın sanrım stres herşeyi tetikliyor. Benim tek korkum kanama yüzünden bebeğe bir şey olması. Yoksa katlanırım. İnşallah mucize olur ve yukarı çıkar canım. Saol desteğin için Allah razı olsun

Tsk ederim cnm. Aminn inşallah hayirlisiyla hepimiz yavrularimiz i sağlıkla kucaklayalim. Kimse evlat Hasretiyle sinanmasin.

geçmiş olsun çok doğru yapıyorsun,ilk gebeliğimizde yaşadık bir çok arkadaşla o yüzden sezeryan oldum ben ikinci de 20 küsürlü haftalarda yukarı çıktı şimdi de previa olmasada aşağıdaydı şuanda tam.yukarda değil sanırım ama rahmi de kapatmıyor senin de bebek yukarı çıktıkça plasentanın da çıkma şansı var hala ama başka bir doktorla da görüş bence ve bol bol sol tarafına uzan

Ne demek canım moral herşeyin başı inan sen içini ferah tut kendine dikkat et meleklerimiz Allah’a emanet

Saol canım cevabın için. Benim total(tam) previaymış sanırım. Yukarı çıkma şansı var mı diğer çeşitlerine göre bilemedim. İnşallah benim de değişir. İlkte olduğunda kaçıncı haftada sezeryan oldun sanırım yukarı çıkmamıştı ilkinde. Kanama olursa erken doğum riski varmış tek korkum o

Ben de seni merak ediyordum, nasıl geçti ayrıntılı usg diye. Benim dr kısmen kapatıyordu plesenta, aşırı kanamam olmuştu. Doktor 24 e kadar çıkabilir demişti, 20. Haftada biraz daha yukardaydı. Çıkmasa da Doğum biraz erken ve sezaryan oluyormuş araştırdığım kadarıyla. Dinlen ama hiç iş yapma, ağırlık kaldırma, ilişki yasak demişti perinatolog ve tüp doktorum. Allah’ın izniyle birşey olmaz bebişine. Cinsiyet belli oldu mu

evet canm kanama riskim vardı öğrendiğimde hamileliğin 7.ayındaydım hemen kalkmamı yasakladı doktorum erken doğum olacak demilti şükür ki kanama olmadan 36+4 günlükken nst de doğum başlamış göründü o gün de hemen sezeryana aldılar doğumdan sonra normale göre kanamam.biraz fazlaydı ama Allah a şükür oğlumda da bende de hiç sıkıntı çıkmadı sakın korkma strese girme ama kendini de yorma uzan bana ilişki yi ve alttan muayene olmayı da yasaklamıştı aklında bulunsun sağlıkla sorunsuz kavuşursun inşallah bebeğine

Saol canım belli oldu erkek. Sürekli yatmaya çalışıyorum zaman geçmez artık bu korkuyla. Bana totalis dedi tam previa maalesef. Herhalde çıkması zor. Sen dinlendiğin halde mi kanaman oldu. Kanama olunca hastanede mi yattın iğne ilaç fayda etmiyor mu ki. Sadece yemeğimi hazırlıyorum bir de wc için kalkıyorum.

Saol Allah razı olsun inşallah bende sağlıkla kavuşurum canım. Hiç iş yapmıyorum sürekli yatmaya çalışıyorum. Bakalım hayırlısı Allah yardımcımız olsun. Çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…