- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.121
Bende gittim bugün geldi ama depoda dedi 18inde satabiliriz satmışlar baska yerde dedim kasiyer kizda şaşırdıbende öyle biliyordum canm biberon ve emzik dışında hepsi gelmiş.küveti aldım da bez için biraz daha bekleyeceğim karar veremedim hala
ay canm bende mahçup oldum ama bi kaç.gün önce 20 liradan verdik dedi bide anlamadım vallahiBende gittim bugün geldi ama depoda dedi 18inde satabiliriz satmışlar baska yerde dedim kasiyer kizda şaşırdı
Allah bağışlasın oğlunu canım. Ben normalde çalışıyorum ama kanamam bayram tatilinde oldu. Hem de hiçbir iş yapmadığım devamlı evde yattığım halde. Proluton depot ve progestan zaten baştan beri kullanıyoruz. Geriye sadece dinlenmek ayağa kalkmamak kalıyor. Ben hastanede yatmadım, kanama kesildi o gün. Bayram diye acilde bakılmıştım zaten. 2 hafta rapor alıp evde yattım. Zor ama önemliymiş yatmak, anneni filan getir imkanın varsa yanına. Geçmiş olsunSaol canım belli oldu erkek. Sürekli yatmaya çalışıyorum zaman geçmez artık bu korkuyla. Bana totalis dedi tam previa maalesef. Herhalde çıkması zor. Sen dinlendiğin halde mi kanaman oldu. Kanama olunca hastanede mi yattın iğne ilaç fayda etmiyor mu ki. Sadece yemeğimi hazırlıyorum bir de wc için kalkıyorum.
Teşekkür ederim canım. Hepimizin bebeğini bağışlasın inşallah.Allah bağışlasın oğlunu canım. Ben normalde çalışıyorum ama kanamam bayram tatilinde oldu. Hem de hiçbir iş yapmadığım devamlı evde yattığım halde. Proluton depot ve progestan zaten baştan beri kullanıyoruz. Geriye sadece dinlenmek ayağa kalkmamak kalıyor. Ben hastanede yatmadım, kanama kesildi o gün. Bayram diye acilde bakılmıştım zaten. 2 hafta rapor alıp evde yattım. Zor ama önemliymiş yatmak, anneni filan getir imkanın varsa yanına. Geçmiş olsun
Bende a101 den çanta almayı planlıyordum umarım bizim buradaki bu perşembe açar 4-5 gündür gitmedim.Bende gittim bugün geldi ama depoda dedi 18inde satabiliriz satmışlar baska yerde dedim kasiyer kizda şaşırdı
Canm bana da 12 haftalikken plesanta previa teşhisi konmuştu sonra rahim büyüdükçe yukarı çıkabilir cikmayadabilir dediler..bende Hep soluma yattim ya da ayaklarımı diktim yattim. Şuan çok şükür plesanta yukarı cikmis hala çok yukarda degil ama rahim ağzına 5 cm uzaklıkta dedi doktor tehlike arz etmiyor dedi. Seninde inşallah çıkar yukarı 32.haftaya kadar cikanlar varmış sakin netten okuduklarını kafana takma bende cok takıp 2 ayımı zehir ettim kendime.birde ilişki yasak plesanta previa olanlarda Yokus yukarı cikmamak egilmemek fazla yürümemek gerekKızlar herkese selamlar. Ayrıntılı usg de plesenta previa totalis teşhisi kondu. Sürekli dinlenerek geçirmeye çalışıyorum dr um pek oralı olmadı ama araştırdığım çok riskli bir durummuş hem anne hem bebek açısından. Aynı durumda olan var mı?
Canım yaa saol cevabın için. Bana totalis previa dedi yüzde 50 yükselme durumu dedi. Zaten totalis ile ilgili hep olumsuz yazılar var. Bende resmen çökmüş durumdayım yorumları okudukça. İlişki zaten yok ben ne olur ne olmaz sürekli dinlenerek geçiriyorum. İnşallah kanama olmaz duam o. Allah yardımcımız olsun. Senin yukarı çıkmış maşallah darısı bana canımCanm bana da 12 haftalikken plesanta previa teşhisi konmuştu sonra rahim büyüdükçe yukarı çıkabilir cikmayadabilir dediler..bende Hep soluma yattim ya da ayaklarımı diktim yattim. Şuan çok şükür plesanta yukarı cikmis hala çok yukarda degil ama rahim ağzına 5 cm uzaklıkta dedi doktor tehlike arz etmiyor dedi. Seninde inşallah çıkar yukarı 32.haftaya kadar cikanlar varmış sakin netten okuduklarını kafana takma bende cok takıp 2 ayımı zehir ettim kendime.birde ilişki yasak plesanta previa olanlarda Yokus yukarı cikmamak egilmemek fazla yürümemek gerek
Canm bana da totalis dedi doktor rahim ağzını kapatıyor dedi ama kanamam.olmadi hiç teşhis konduktan sonra öncesinde lekelenmelerim olmuştu sadece. Bu arada ilk gebelik mi? Sezeryan olursun en kotu demişti bana ilk gebelikte doktorum çünkü benim ilk gebelikte de plesanta asagida idi ve sezeryan oldum. 2.gebeliklerde de en önemli.sıkıntı sezeryan dikisine yapışması plesantanin. Gercekten hiç korkma ama progestan yaptim ben hep fitil olarak bence sende progestan yap o plesantanin kanamasını engelliyormuş doktorum öyle demiştiCanım yaa saol cevabın için. Bana totalis previa dedi yüzde 50 yükselme durumu dedi. Zaten totalis ile ilgili hep olumsuz yazılar var. Bende resmen çökmüş durumdayım yorumları okudukça. İlişki zaten yok ben ne olur ne olmaz sürekli dinlenerek geçiriyorum. İnşallah kanama olmaz duam o. Allah yardımcımız olsun. Senin yukarı çıkmış maşallah darısı bana canım
Ya ne güzel anlatmışsın arkadaşım çok teşekkürler. Benim ilk gebeliğim tüp bebek ile 5.denememde hamile kaldım ve kaybetme korkusu var evet Rabbim nasip ettiyse yapacak bir şey yok biliyorum ama korkuya engel olamıyor insan. Bende de hiç kanama olmadı 20.haftada belli oldu totalis. Progestan kullanayım mı dedim gerek yok dedi vajinal muayene yasak dedi acaba ondan mı fitil vermedi. Fitili atarken kanama olur falan diye mi bilemedim. İnşallah kanamasız geçer ve inşallah yukarı çıkar mucize olur da benimdeCanm bana da totalis dedi doktor rahim ağzını kapatıyor dedi ama kanamam.olmadi hiç teşhis konduktan sonra öncesinde lekelenmelerim olmuştu sadece. Bu arada ilk gebelik mi? Sezeryan olursun en kotu demişti bana ilk gebelikte doktorum çünkü benim ilk gebelikte de plesanta asagida idi ve sezeryan oldum. 2.gebeliklerde de en önemli.sıkıntı sezeryan dikisine yapışması plesantanin. Gercekten hiç korkma ama progestan yaptim ben hep fitil olarak bence sende progestan yap o plesantanin kanamasını engelliyormuş doktorum öyle demişti
Rabbim sifasini versin inşallah saglicakla kavuşuruz meleklerimizeTeşekkür ederim canım. Hepimizin bebeğini bağışlasın inşallah.
Umarım sağlıkla kucağımıza almamız da nasip olur hayırlısı inşallah. Bana progestan vermedi gerek yok dedi bende anlamadım bildiği vardır herhalde. İnşallah kanamasız geçer gider. Annemin gelmesi zor kendim yemek için wc için kalkacam artık mecburen. Allah yardımcımız olsun..
Amin canım inşallah. Hep dua ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsunRabbim sifasini versin inşallah saglicakla kavuşuruz meleklerimize
regenesis kullanıyorum dha oranı 250 fiyatına ve dha sina göre diğer markaların önünde benceGünaydın kızlar omega 3 olarak ne kullanıyorsunuz ?
regenesis kullanıyorum dha oranı 250 fiyatına ve dha sina göre diğer markaların önünde bence
merhaba kızlar, uzun zamandır giremiyordum foruma. nasılsınız? kaç kilo aldınız ya acaba ben çok mu aldım 22. haftamdayım 8 kilo aldım
Canm seni çok iyi anlıyorum ben ilk teşhisi koyduğunda doktor 2 gün ağlamıştım.bana neler neler demişti eski.sezeryan dikisine yapışırsa rahmin alınır kan kaybı çok olur üniversite hastanesine gitmen gerek falan filan. Ağlamaktan helak olmuştum sonra başka doktora gittiğimde sıkıntı yok demişti bebege hicbir sey olmaz en kotu sezeryan olunur artık tıp çok ilerledi sen kanama olmasını engelle yeter demişti yani kendini çok yorma demişti. Bende ayaklarimin altina yastik koyup 1 ay yattim tek tuvalete ve yemeğe kalktım. Sonra doktora gidince totalis değilsin artık sadece asagida dedi öyle mutlu oldum ki.ama doktor bana 32 haftaya kadar cikar dedi. Ondan bence seninde cikacak rahim büyüdükçe hep çıkarmış zaten. 32 den sonra çıkmıyormuş. Bol bol uzan canm dualarım seninle Inşallah seninde mucize olur ve plesantan cikar sağlıklı bir şekilde bebeğini kucagina alirsin.Ya ne güzel anlatmışsın arkadaşım çok teşekkürler. Benim ilk gebeliğim tüp bebek ile 5.denememde hamile kaldım ve kaybetme korkusu var evet Rabbim nasip ettiyse yapacak bir şey yok biliyorum ama korkuya engel olamıyor insan. Bende de hiç kanama olmadı 20.haftada belli oldu totalis. Progestan kullanayım mı dedim gerek yok dedi vajinal muayene yasak dedi acaba ondan mı fitil vermedi. Fitili atarken kanama olur falan diye mi bilemedim. İnşallah kanamasız geçer ve inşallah yukarı çıkar mucize olur da benimde
Ben hic anlamiyorum ama benim kullandigimin prospektusunde de dha 250mg, epa 75mg, omega 3 350mg yaziyor. Iyi birsey demek ki.
Umarım canım kiz persembe gelin tüm turkiyede persembe gelecek dedi sabah gidip gorucem bakalımBende a101 den çanta almayı planlıyordum umarım bizim buradaki bu perşembe açar 4-5 gündür gitmedim.
İnşallah canm çantayı çok istşyorum. Kıyafetleri hazır çok şükür.sen neler yaptınUmarım canım kiz persembe gelin tüm turkiyede persembe gelecek dedi sabah gidip gorucem bakalım
Canım arkadaşım Allah razı olsun ne güzel anlatmışsın moral verdin bana saol. İnşallah inşallah o mucizeyi bende yaşarım. Rabbim büyük. Yazdıklarınla bana destek verdin çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sende dualarımdasın bundan böyleCanm seni çok iyi anlıyorum ben ilk teşhisi koyduğunda doktor 2 gün ağlamıştım.bana neler neler demişti eski.sezeryan dikisine yapışırsa rahmin alınır kan kaybı çok olur üniversite hastanesine gitmen gerek falan filan. Ağlamaktan helak olmuştum sonra başka doktora gittiğimde sıkıntı yok demişti bebege hicbir sey olmaz en kotu sezeryan olunur artık tıp çok ilerledi sen kanama olmasını engelle yeter demişti yani kendini çok yorma demişti. Bende ayaklarimin altina yastik koyup 1 ay yattim tek tuvalete ve yemeğe kalktım. Sonra doktora gidince totalis değilsin artık sadece asagida dedi öyle mutlu oldum ki.ama doktor bana 32 haftaya kadar cikar dedi. Ondan bence seninde cikacak rahim büyüdükçe hep çıkarmış zaten. 32 den sonra çıkmıyormuş. Bol bol uzan canm dualarım seninle Inşallah seninde mucize olur ve plesantan cikar sağlıklı bir şekilde bebeğini kucagina alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?