2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar nasılsınız nasil gidiyor benim tansiyonum düşüyor genellikle karnim kocaman oldu bugun bi pantolon deneyeyim dedim icine giremedim erken değilmi karnimin kocaman olması herkes farkediyor annemler bile baya cıkmış dedi anlamadim ben siz de nasıl benim gibimisiniz bir de cok halsizim aşi yaptirdim 2 gündür oda agriyor

Banada 33 ml dendi cnm. Tekrar progestan a başladık. Şu süreci sağlıkla atlatip yavrularimiza kavusuruz inşallah. İnsan çok korkuyor. Rabbim miniklerimiz i korusun. Sen ilaç kullaniyormusun peki ? Süt yoğurt ve soda gerçekten fayda sağlıyor mu ? Gerçi yoğurt pek değil ama diğerlerini hergün tüketiyorum.

Kıymetini bil karnının canım bana da hiç çıkmamış ben senin kadar hamileyken karnım şu kadardı diye fotoğraf gösteren mi ararsın bişey yemiyorum musun bebek beslenmemiş diyen mi ararsın boşver ne güzel çıkmış

Kızlar benim de çok şükür nifty temiz çıktı. Beyindeki kistler de geçmiş. Bayağı rahatladım tabi. Umarım herkes ayrıntılısında güzel haberler alır.
Canım benim çok sevindim rabbim sağlıkla kavuştursun hepimize inşallah

kızlar a101 e küvet gelmiş ben aldım gayet de güzel geniş,bezlerde indirimliydi
Canım ben 3 sene önce almıştım A101 den şeffaf baya büyüktü hala daha duruyor tam takım o yüzden şimdi sadece bebeği rahat yıkamak için file alıcam süngerli olanlardan düşünüyorum bu sefer

Benim diger gebelikler de de çok çikmişti ic karnim dar galiba

Ayy insallah cnm ya. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu . Hepinize Duaciyim. Evlatlarimizi sağlıkla kucaklayalim inşallah.
Bende uzun zamandir hissediyodum ama ilk defa dun gece yataga yatmak icin yattigimda gayet güçlu hissettim eli mi.ayağimi bilmiyorum tek tarafli idi oynadı kuzum uzaninca o da harekete geçiyor galiba cidden cok guzel bir duygu

Cnm bnmde belli artık. 5.inci ayı bitirdik bence normal heralde. Bi de bazı kişilerin iç karnı geniş oluyor o yüzden çok belli olmuyor demekki bizim iç karnimiz dar bebekler iyi olsunda kilo karin hepsi gider cnm. Sen bebisinle keyfini çıkar herseyin.aşı bende de öyle 2 gün çok agridi 3.gun geçti azalarak. İkinci dozu da 2 kasımda vurulucam inş onda bu kadar ağrı yapmaz.

Cnm 35 mmye normal dedi 33 mm kısamıymışki ilaca başlattı. Benim dr çok ilaç veren biri değil. Ağrım oluyor dediğimde bile normal diyor. Ama araştırınca farkettim magnezyum kalsiyum eksiliği de ağrı yaparmış. Geçmezse ilaç isticem. Bir de çalışıyorum kalkıp yazıcıya gidip geri oturmak işkence oldu resmen.

Cnm 20.haftada gitmiştim en son o haftalarda 40 mm olması gerekmis sanırım. Kötü değil ama biz onlemimizi alalım dedi. Bnm zaten tup bebek olduğu için 3 ay boyunca kullanmıştım. Şimdi ne kadar kullan der bilemiyorum ama bebis sağlıklı olsunda herseye razıyım. Ben demir için feramat vitamin decavit ve magnorm magnezyum ilacı kullanıyorum. Gerçi magnezyum u hergün icmiyorum suda eriyen ilaçlar midemi bulandiriyor biraz.2 yada 3 gunde bir iciyorum o yüzden. Bide hergün bir tane coraspirin iciyorum. Bnm kan değerlerim çok düşüktü ilaçlardan sonra suan gayet iyi çıktı. Ben de çok sevmiyorum ilaç kullanmayı ama eğer gerekliyse mecburuz cnm. Biraz uzun oldu kusura bakma

Sağolasin canim demek ki yanliz degilim gobek konusunda ben diger gebeliklerimde vuruldugum.icin baska yok şükür debu baya ağri yaptı

Bende popomda hissediyorum hatta sorcaktım dra utandım normal heralde artık zıplıyorlarmı napıyorlarsa yumurcaklar:)

Ben de coraspin kullanıyorum.32 de bırakcaz diyor. Senin dr ne diyor peki. Benim 1 gende pıhtılaşma vardı. Ne olur nolmaz diye bırakmak istemiyorum şimdi bi de onu düşünür oldum.

20 kg ile tamamlar gibisin ekmeği çok tuketiyorsun bencede biraz azaltmalisin

2.doz tetanoz tarihini tam 1 ay sonraya werdiler ,ama ben o tarihte yurt dışında olucam o yüzden 4 gün önce veya sonra vurulsam çok farkedermiki kızlar bi bilginiz war mi bu konuda

Ben de coraspin kullanıyorum.32 de bırakcaz diyor. Senin dr ne diyor peki. Benim 1 gende pıhtılaşma vardı. Ne olur nolmaz diye bırakmak istemiyorum şimdi bi de onu düşünür oldum.
Evet cnm 32.haftada dedi banada. Bn transferden beri kullanıyorum. Kanama durumu olmayınca sorun olmuyor demekki. Dr demeden bırakma zaten. İnş sağlıcakla alırız kucagimiza.

İyi geceler bayanlar
Cinsiyeti ogrendigiminden beridir bir kafa karışıklığı bi isim bulamadim
esim bu sene 3tane mülakata girdi atanabilmek icin hep bir umut dedik ve diye diye umut ismi aklimiza yattı galiba ama yanina isim ariyorum ne zormus ya var mi öneriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…