2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Umarım canım kiz persembe gelin tüm turkiyede persembe gelecek dedi sabah gidip gorucem bakalım
bizim şehrin ayrıcalığı neydi ki 1 hafta önceden çıkarmışlar,çanta güzel duruyor ama sırta takılanlar daha kullanışlı bence kesinlikle sırt çantası aklınızda bulunsun

Aynen katılıyorum ben memnunum regenesis Max dan fiyat olarak pahalı ama bence değer bi de yutabilsem

günaydın kızlar,yine atak yaparak 66 ya çıkmışım 3 gün de 2 kilo alınmaz ki ama
ben de almaya cok musaitim 1.5 aydir. turkiyede ve geldik geleli almisimdir korkudan tartilmiyorum.max3- 5 olmstur ama iste...senimki sislikten mi acaba 3gunde 2 kilo genelde agir beslenirsen olur.sindirim guclugu varsa. bende de boyle olur normal hayatimda bazen,dengelemek icin vucuduma zaman tanirim cok hafif beslenerek. ztn tatli falan kacirdin mi tamamdir yani gunde 1 kilo bile fazla cikarsin

Kız o şişlik falandır üç günde iki kilo çok ve imkansız gibi ne yedin içtin sen ödem falan mı yaptı acaba vücudun
inşallah ödemdir yoksa 100 kiloyu görecem ben,bi kaç gündür çok fazla bal kaymak yedim o mu yaptı bilmiyorum

günaydın kızlar,yine atak yaparak 66 ya çıkmışım 3 gün de 2 kilo alınmaz ki ama
Bende oyle oldum 2 gunde 1700 gr geldi de 3 gundur dikkat ediyorum 1200 ü geri gitti ama tatli ekmek yok bende et ve sebze o da kucuk porsiyonlarla artik boyle gidicem galiba azcık yiyeyim 1kilo artiyor gunde

Günaydın şubat anneleri.
Nasılsınız bakalım? Karnınız çıktı mı hiç? Benim daha belli olmuyor dışardan, bir tek eşim anlıyor.
Keyifleriniz nasıl bakalım? Başladı mı alışverişler?

Bir de 3-4 gündür kötü kötü rüyalar görüyorum kızlar ben ya, sizde de var mı?

İnşallah canm çantayı çok istşyorum. Kıyafetleri hazır çok şükür.sen neler yaptın
Ben daha cok birşey almadim desem yeridir
besik arayisindayiz suan bir kac parca kıyafet aldim tercihimi genelde tulumdan yana kullandim giydirmesi kolay oluyor diye.e bebekte göğüs pompasi varmış mamajonun dün onu aldim persembede A101e bakicam bakalım.

bizim şehrin ayrıcalığı neydi ki 1 hafta önceden çıkarmışlar,çanta güzel duruyor ama sırta takılanlar daha kullanışlı bence kesinlikle sırt çantası aklınızda bulunsun
Aynen bende sirt cantasi düşünüyorum zaten normaldede sirta takilan cantalar kullaniyorum. daha onceden kalan varsa depoda onları satmış olabilirler belki

Biraz çıktı ama bilmeyen anlamıyor,cok mu kafana takip düşünüyorsun birseyleri aceba bende genelde o zaman kötü ruya oluyor

Bende oyle oldum 2 gunde 1700 gr geldi de 3 gundur dikkat ediyorum 1200 ü geri gitti ama tatli ekmek yok bende et ve sebze o da kucuk porsiyonlarla artik boyle gidicem galiba azcık yiyeyim 1kilo artiyor gunde
ama hamilelik te de küçük porsiyon beslennilir miiitatlı yemem gece yatarken de birşey yemeyeyim bakalım bende

baya baya çıktı benim, rüyalar da s
baya baya çıktı karnım.Rüyalar zaten hep saçma sapan oldu 2 gün eşimin aldattığını evi terkettiğimi gördüm etkisinden kurtalamyıp adama çattım bugün de tövbe yarabbim kızımın babası başka biriymiş valla kafayı yedi rüyalar

ama hamilelik te de küçük porsiyon beslennilir miiitatlı yemem gece yatarken de birşey yemeyeyim bakalım bende
Valla bende sendenim canim normal beslenme ile hele bu haftalar daha tehlikeli olmaya basladi hızlı bi artış oldu mecbur kuçulttum kendim icin degil bebek icin yiyorum artık yemek.keyfi falan kalmadi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…