2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Biraz çıktı ama bilmeyen anlamıyor,cok mu kafana takip düşünüyorsun birseyleri aceba bende genelde o zaman kötü ruya oluyor

Aslında çok da sakin geçiyor hamileliğim ama anlamadım 2-3 gündür, günlük beni strese sokacak şeyler görüyorum. Hayrolsun.

ay ne güzel canm maşallah sana 56 ile başlayıp şimdiden 66 Allah sonumu hayır etsin.ekmek bal kaymak yiyordum abarttım sanırım
Ekmek ben hiç yemem cnm en fazla 1 dilim o da kahvaltıda şeker de çok yemem. Sanırım ondan kilo almıyorum. Istahim da çok yok isin gerçeği olsa belki bende yerdim.ilk gebelikte de 8 kilo ile doğuma gitmiştim. Saglikli olsun da bebisler doğumdan sonra verirsin cnm 3 çocukla illaki gidecek kilolar.

bence iştahın pek yoktur senin canm ben ölüyorum sanki açlıktan dizlerim titriyor acıkıncaaklımdan geçenleri bi duysan

bugün sağlık ocağına gittim. rutin kan ve idrar verdim. tetenoz aşısı oldum 1. doz. 1 ay sonra 2. doz olacak. full koşturmalı geçiyor günler. ilk hamileliğimde cok sakın ve yavas gecerdı. su an zaman yetmıyo kendımı düşünemiyorum bile. kızımla uğraşıp duruyorum sonra işe gel ev derken .hop gün bitiyor.

Merhaba uzun zmandır yazamıyordum kızlar uzun bir aradan sonra hepinize merhabalar ;
Geçen hafta 4 byutlu usltrasona girdim bebegimin beyninde her iki tarafında da koroid pleksus adlı kist cıktı byle bi durumla karşılaşan varmıdır aranızda doktorumuz diger organlarında herhangi bir bozukluk olmadıgı için risk taşımıyor ama olurya binde bir olur oda sana denk gelir genetik testi yaptırmak istermisin diye sordu gebelik sonlandırma vs cümleler cok aklıma gelmiyor dünya durdugu içn pek algılayamadm Yaşayan varmıdır die sizlerede bir sorayım dedim .
bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen

canım benimkinde de çıktı. Bunları konuştuk ama muhtemelen görmedin . Yani Diğer organlarında herheangi birşey yoksa korkmana gerek yok.Ben unuttum bile olduğunu. Doktor geldiğinde bakacağız doguma kadar kaybolur zaten dedi. Bak birde benim eksta kalpte parlaklık gördü onun içinde kontrol var. Bu ikisi ayrı ayrı şeyler ama mesele genetik hasarlı hastalık olabilmesi için başka şeylerinde desteklemesi gerekir.

iş yogunlugu sebebiyle çok giremiyorum konuşulanlaır göremedim cok üzgünüm
algım kapandı bi kaç gündür resmen dünya durmuş gibi kırgın kırılmış bitmiş hissediyorum
allah cocuklaırmıza saglık sıhat versin inşallah

Canım Bilmiyorum herkes farklı ama inan doktor bana diğer organlarda birşey yok deyince rahatldım . Önemsemedim sonradan . Çünkü çogu kişide gözüküyormuş.Takip edilecek . Üzülerek hem kendini hemde bebeğini strese sokma.

güzel telkinler için çok teşekkür ederim canım inşallah bişi kalmıck öyle telkin ediyorm bnde hem bebegimi ken kendimi

canım dr banada usgyi yaparken şunları söyledi. şuan gördüğüm kötü bişey yok. ama bu demek değil ki ilerleyen zamanlarda olmayacak. şu an gördüğüm görebildiğim kadarıyla yok. ileriki haftalarda olabilir doğumda çıkabilir biz burda ihtimaller üzerinden konuşuyoruz dedi. kesin bişey yok dedi. sana da şuan öyle dedi ama belki ileriki zamanlar da kaybolabilir. bu değişken bir olay. iyiyken kötü kötüyken iyi olabilir. insan ister istemez söylenenlerden etkileniyo haklısın.dua et inşşallah hepimzi sağ salim kucaklarız bebeklerimizi

Cnm benim bebeğimde de 20. Haftada iki taraflı kist görüldü. Ben de çok üzüldüm. Nifty yaptırdım temiz çıktı. 2 hafta sonra gittiğimde de geçmiş dedi. Sana tavsiyem aldırmayı falan da düşünmüyorsan hiç uğraşma içini ferah tut genelde geçiyor. Sadece takibi yapılcak. Ayrıntılı yaptıran herkes için herşey normal olsa bile yüzde 20 risk var zaten.

bence iştahın pek yoktur senin canm ben ölüyorum sanki açlıktan dizlerim titriyor acıkıncaaklımdan geçenleri bi duysan

Açken ben, ben değilim 50 kilo alacağımı bilsem yiyeceğim, o kadar iştahım var. 48 kilo ile hamile kaldım, 52 kiloyum şu an, gören aç yaşadığımı sanıyor ama bunu sananların 2 katı yediğime eminim

Canım hiç içini sıkma, arkadaşlara katılıyorum. Bizde bir şey çıkmaması sağlıklı çocuklar doğuracağımızı garantilemiyor, sadece şimdilik bir şey yok veya teşhisi koyulmadı. Her an her şey değişir anne karnı öyle mucizevi bir yer. İçini ferah tut her şey gönlünce olsun

amin cnm inşallah inşallah saglıkla alırız bebeklerimizi kucakalrımıza

Aldırmayı asla düşünmedim ne olursa olsn o bana allahın Emaneti inşallah saglıklı olsun cnm inş bizede sizin ki gibi geçti derler ..

sende benden mişsin ama sen az kilo almışsın bende öyle olmak istiyorum uyanıp yatana kadar yiyeyim ama az kilo alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…