- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.181
ayrıca doktor sana böyle genetik testler önermeye mecbur. Yani düşük riskte olsa mutlaka prosedür gereği bunları söylemek zorunda.güzel telkinler için çok teşekkür ederim canım inşallah bişi kalmıck öyle telkin ediyorm bnde hem bebegimi ken kendimi
sende benden mişsin ama sen az kilo almışsın bende öyle olmak istiyorum uyanıp yatana kadar yiyeyim ama az kilo alayım
Ben bu aralar abur cubura fena sarmış durumdayım engel olamıyorum kendime özellikle de çikolataya normalde tahin pekmez yiyordum şekerim düşünce ama pekmezim bitti çikolataya sardım ev yapımı bulursam alıcam yine marketteki pekmezler hiç hoşuma gitmiyorYani teknik olarak tam olarak öyle yaşıyorum desem yeri var. Sabah yumurtalı, kaymak+bal/tahin-pekmezli kahvaltımı yapıyorum, okulda her tenefüs atıştırıyorum çerez-meyve-evden götürdüğüm sandviç gibi şeylerle. Öğlen gelince evde yemek yiyorum. Arada bir tatlı yiyorum evde ne varsa, ne yaptıysam, süt içiyorum, kreşten gelince kızımla meyve veya çerez atıştırıyoruz. Sonra akşam yemeği, üstüne çerez-meyve-tatlı Allah ne verdiyse. Yatmadan da bir maden suyu. Övünebileceğim yegane şey, yediğim sağlıklı şeylerden pek fırsat kalmadığı için paketli gıda, abur cubur yiyemiyorum, sıra gelmiyor. Bir tek çikolata istisna. Onu da evde yapamadığım için
Normalde çok severim cipsti gofretti, ama hamilelik dolayısıyla iyi şeyler yemeye çalışıyorum.
Yani acıkmaya pek fırsat olmuyor desem doğru olur. Sürekli yiyorum ama yatay pozisyona bir tek gece uykuya yattığımda geçiyorum. Bütün gün iş-güç-yemek-çocuk-bulaşık-çamaşır-ütü hep işim var, böyle kilo alınır mı bacım sen söyleDünyayı yesem nafile.
Canm şişlik falandır oay ne güzel canm maşallah sana 56 ile başlayıp şimdiden 66 Allah sonumu hayır etsin.ekmek bal kaymak yiyordum abarttım sanırım
Bende göğüs kalkanı almayı düşünüyorum ikinci bebek olduğu için beşik falan hep var.kış bebeği için tulum çok iyi gerçekten bende baya tulum aldım çünkü ilk bebekte makinanın dibinde sürekli makina açtım bunda nasipse öyle yapmak istemiyorumBen daha cok birşey almadim desem yeridir
besik arayisindayiz suan bir kac parca kıyafet aldim tercihimi genelde tulumdan yana kullandim giydirmesi kolay oluyor diye.e bebekte göğüs pompasi varmış mamajonun dün onu aldim persembede A101e bakicam bakalım.
Ben bu aralar abur cubura fena sarmış durumdayım engel olamıyorum kendime özellikle de çikolataya normalde tahin pekmez yiyordum şekerim düşünce ama pekmezim bitti çikolataya sardım ev yapımı bulursam alıcam yine marketteki pekmezler hiç hoşuma gitmiyor
Bu arada başlangıç kilomuz aynı bende 48le başladım tabi mide bulantısı ve sıkıntılardan 46ya düştüm şuan tok karnıma 51 olmuşumdur herhalde ayın başında tartılacam bakalım kaç kilo aldım
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu yeni keşfettim.3. tüp bebek denememle hamile kaldım. Yaşım 38, ilk gebeliğim. İkili testimiz riskli çıktı, amniyosentez yaptırdık ve moralimiz çok bozuldu ama şükür sağlıklı çıktı kızım. Sonrasında gayet güzel ve sağlıklı gidiyor hamileliğim, umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bu arada hiç midem bulanmadı, sağlıklı ama biraz fazla yedim diyebilirim. 10 kilo aldım.
sana kilolar feda olsun :) saglik sihhat dilerim ikinize de. :)Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu yeni keşfettim.3. tüp bebek denememle hamile kaldım. Yaşım 38, ilk gebeliğim. İkili testimiz riskli çıktı, amniyosentez yaptırdık ve moralimiz çok bozuldu ama şükür sağlıklı çıktı kızım. Sonrasında gayet güzel ve sağlıklı gidiyor hamileliğim, umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bu arada hiç midem bulanmadı, sağlıklı ama biraz fazla yedim diyebilirim. 10 kilo aldım.
Benimde oğlumda 57de bitmişti sanki bunda 60 olurum gibi geliyorİlk kızımda ben de 48 ile hamile kalıp ilk aylarda 46'ya düşmüştüm. Bu sefer de 48 ile kaldım ama kilo vermedim, 48'den sayıyorum. Geçen sefer 58 ile bitmişti ama bu sefer öyle olmaz gibi geliyor
Hoşgeldin canım aramıza. Sağlıkla kavuşursun umarım bebeğine
süpersin maşallah bu enerjiye ne yesen kilo yapmaz aşağı yukarı bende böyle yiyorum ama ev işi rutini dışında sürekli uzanıyorum benYani teknik olarak tam olarak öyle yaşıyorum desem yeri var. Sabah yumurtalı, kaymak+bal/tahin-pekmezli kahvaltımı yapıyorum, okulda her tenefüs atıştırıyorum çerez-meyve-evden götürdüğüm sandviç gibi şeylerle. Öğlen gelince evde yemek yiyorum. Arada bir tatlı yiyorum evde ne varsa, ne yaptıysam, süt içiyorum, kreşten gelince kızımla meyve veya çerez atıştırıyoruz. Sonra akşam yemeği, üstüne çerez-meyve-tatlı Allah ne verdiyse. Yatmadan da bir maden suyu. Övünebileceğim yegane şey, yediğim sağlıklı şeylerden pek fırsat kalmadığı için paketli gıda, abur cubur yiyemiyorum, sıra gelmiyor. Bir tek çikolata istisna. Onu da evde yapamadığım için
Normalde çok severim cipsti gofretti, ama hamilelik dolayısıyla iyi şeyler yemeye çalışıyorum.
Yani acıkmaya pek fırsat olmuyor desem doğru olur. Sürekli yiyorum ama yatay pozisyona bir tek gece uykuya yattığımda geçiyorum. Bütün gün iş-güç-yemek-çocuk-bulaşık-çamaşır-ütü hep işim var, böyle kilo alınır mı bacım sen söyleDünyayı yesem nafile.
inşallah öyledir canm iştahımda çokCanm şişlik falandır o
Gögüs kalkanı ne canım ilk kez duyuyorum ne işe yarıyor.iyi bari beşiğin falan varsa eksiğin azdırBende göğüs kalkanı almayı düşünüyorum ikinci bebek olduğu için beşik falan hep var.kış bebeği için tulum çok iyi gerçekten bende baya tulum aldım çünkü ilk bebekte makinanın dibinde sürekli makina açtım bunda nasipse öyle yapmak istemiyorum
Hoşgeldin canım bebeğine kavuşmussun Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin. Aldığın kilo olsun bence bu saatten sonraMerhaba arkadaşlar. Bu konuyu yeni keşfettim.3. tüp bebek denememle hamile kaldım. Yaşım 38, ilk gebeliğim. İkili testimiz riskli çıktı, amniyosentez yaptırdık ve moralimiz çok bozuldu ama şükür sağlıklı çıktı kızım. Sonrasında gayet güzel ve sağlıklı gidiyor hamileliğim, umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bu arada hiç midem bulanmadı, sağlıklı ama biraz fazla yedim diyebilirim. 10 kilo aldım.
Hoşgeldin canım aramıza. Sağlıkla kavuşursun umarım bebeğine
sana kilolar feda olsun :) saglik sihhat dilerim ikinize de. :)
Hoşgeldin canım bebeğine kavuşmussun Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin. Aldığın kilo olsun bence bu saatten sonra
Bn oyle bahar temizliği falan yapamıyorum cnm malesef dikkat etmek zorundayım. Kadın tutuyorum arada. Eşim yapıyor hafta sonu saolsun. Bi yemek bi bulasik bazen mobilyalarin tozunu alıyorum. Bnmde bel ve kasigimda agri var. Normal heralde yani inş öyledir. Bnm de kız bebekIyi aksamlar kızlar aksamları karnım cok kasiliyor ve ağrıyor tuhaf bir duygu bu son gunlerde bahar temizligi yapiyorum gerci kadin çağırdım ama kadın gelmeden yapılacak isleri yapiyorum yinede cok zorlandım yorgunlukdan mi oluyor acaba 20. Haftadan sonra kendimi baya baya hamile hissetmeye basladim ...erken ama ağirlastım da sanki gerçi kiz bebek anneleri oyle olur diyor herkes sizce de oylemi
Aslinda cok yormuyorum dinlene dinlene yapiyorum dolap icleri falan elden gecmeliydi sagolsun esim de yardım ediyor zaten buyuk temizlige kadın gelicek aslinda cogu halloldu cok şükür yanliz 1. Sinıf a ve 2. Sinifa giden 2 yaramazım var istesem de dinlenme olmuyor hele 1. SınıfBn oyle bahar temizliği falan yapamıyorum cnm malesef dikkat etmek zorundayım. Kadın tutuyorum arada. Eşim yapıyor hafta sonu saolsun. Bi yemek bi bulasik bazen mobilyalarin tozunu alıyorum. Bnmde bel ve kasigimda agri var. Normal heralde yani inş öyledir. Bnm de kız bebekbnce sende kendini çok yorma. Tekmeler başladı mı .
Maşallah cnm iki minikle yorulmaman mümkün değil zatenAslinda cok yormuyorum dinlene dinlene yapiyorum dolap icleri falan elden gecmeliydi sagolsun esim de yardım ediyor zaten buyuk temizlige kadın gelicek aslinda cogu halloldu cok şükür yanliz 1. Sinıf a ve 2. Sinifa giden 2 yaramazım var istesem de dinlenme olmuyor hele 1. Sınıf
Ama şunu soyleyeyim.aksam olupda yataga yatinca benim yaramaz baya tekmeliyor elini ayaģini hissediyorum kafası sol tarafimda mesela cok güzel bir duygu bende burdayim diyor ya günün tum.yorgunlugu gidiyor hatta gece sabaha kadar sık.uyaniyorum hareketlerinin heyecanindan yanliz deģil 2 kişiyim ayy ne bileyim cok duygulandim yaaCok.sukur Rabbim bana bu duyguyu 3. Kez tattirdi kusura bakma uzun oldu sen nasıl hissediyorsun
Hoşgeldin canım sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallahMerhaba arkadaşlar. Bu konuyu yeni keşfettim.3. tüp bebek denememle hamile kaldım. Yaşım 38, ilk gebeliğim. İkili testimiz riskli çıktı, amniyosentez yaptırdık ve moralimiz çok bozuldu ama şükür sağlıklı çıktı kızım. Sonrasında gayet güzel ve sağlıklı gidiyor hamileliğim, umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bu arada hiç midem bulanmadı, sağlıklı ama biraz fazla yedim diyebilirim. 10 kilo aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?