2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Benimki de kız ben de sizin gibiyim. Biraz yorulursam hafif regl sancısı gibi oluyor. Akşam yemekten sonra biraz oynayıp sonra uyuyor. Gece yatınca da sabaha kadar dans modunda. Doğunca nasıl günler beklediğini tahmin edebilmeye başladım. Yatarken bi taraftan bitarafa dönerken veya ayağa kalkarken yavaş hareket edebiliyorum. Ben hareket ediyorum karnım 2-3 sn sonra anca o pozisyona geliyor sanki.

Benim 3. Gebelik olunca sana gore daha tecrubeli yimdir belki ondan dir takilma sakın her gebelik kendine ozel deģil mi
Bu arada 32 yaşındayım yaş gectikce bebeģin anneligin kiymetini daha cok biliyorsun derdi annem haklı galiba çok şukur bu duyguyu sana da tattirmis Rabbim.kucagina alıp doya doya koklamayi sevmeyide nasib etsin insallah

Ayni beni anlattın benim.anlatamadigimi yazdin canim acaba kızlar da mı var bu durum bir de ben kızımla konuşuyorum hergün akıllı kızim diyorum insallah geceleri uyuycak dun gece hareket etti 12 gibi kızim bu saatte uynur diyorum eşimin bi bakışi var baya güldü bana hatta k. Validem bile dun esime dedi sende konuş bebekle sesine alışsın dogun ca senin senim.sesinden korkmasin esimi bilmem ama cocuklarim ve ben konusuyoruz surekli

Amin cnm Allah razı olsun. İnşallah o günleri de görürüm. Çok heyecan verici olmalı. Bn şimdiden heyacanlaniyorum minik minik tulumlar aldım kızıma haklisin sen tecrubeli olduğun için erken hissedebilirsin. Sağlıkla kavusalim yavrularimiza.

Amin canim Kimbilir nasil da tatlıdır tulumlar bende alsam artık iyi olucak

Amin canim Kimbilir nasil da tatlıdır tulumlar bende alsam artık iyi olucak
Yavaştan başladım cnm almaya sonra hepsi bir anda zor olur bide şimdiden yoruluyorum sona bırakmıyim hepsini dedim. Bide bu kadar bekleyince insan çok ozeniyor hasretle bekliyorum desem senin iki si erkek mi yoksa nasıl tatlılar dir maşallah kuzulara.

Bende geçen hafta yaptım temizliği yorulduğum için dinlenme modunda bendede oluyordu kasılma ve ağrılar.

Haklisin simdiden almak mantikli kesinlikle hepsi bi arada agır olabilir benim 1 kız bi oglum.var şükür
Bende ilk gebeligimde dayanamayip ilk ogrnedigimde almiştim biseyler insan ilk bebekde daha hevesli oluyor sanki
Bende geçen hafta yaptım temizliği yorulduğum için dinlenme modunda bendede oluyordu kasılma ve ağrılar.
Ohh miss olmuştur şimdi evin tadini cıkart canim yorgunlukdan oluyor demekki

süpersin maşallah bu enerjiye ne yesen kilo yapmaz aşağı yukarı bende böyle yiyorum ama ev işi rutini dışında sürekli uzanıyorum ben

Valla abartmıyorum hiç işim bitmiyor. 2 dk uzanayım desem kızım tuvalete koşup 'anneeeeee, bittiiiiii' diye sesleniyor, yine kalkıyorum. En iyisi diyorum yatmamak
Bu saat oldu anca yatağa girdim, sabah kalkış 6.15 iyi idare ediyorum yine, yemesem düşer kalırım zaten bir yerde

Kılar Şeker yüklemesi hakkında fikirleriniz nedir, bide kaçıncı hafta yapılıyor?

Ben yaptıracağım canım. İlk kızımda da yapılmıştı. 50'lik yüksek çıkmıştı (180), sonra 100'lük normal çıkmıştı. 50'lik yapacak doktorum ilk etapta. 3 Kasım'da gideceğim. 27. haftanın içinde olacağım.

Bende yaptırmayı düşünüyorum zararlı tartışması felan var ya o aklıma takılmıyor değil ama hamilelik şekeri varsa oda çok tehlikeli sağlık ocağı yapıyor mu peki?

Selam kızlar. Ben birden kilo almaya başladım ya ama aşırı iştahım açıldı. Yürüyüşte yapmaya çalışıyorum. Ama nafile. Haftada 1 kilo almışım. Toplamda 5 kilo yapıyor. Doktor bana kızacak. İştahım çok fazla. Tuzlu şeyler çerez kızartma mısır patlaması gibi şeyler de yedim. Ne yapcam ben. Kendimi durdurmam sart oldu

Bende yaptırmayı düşünüyorum zararlı tartışması felan var ya o aklıma takılmıyor değil ama hamilelik şekeri varsa oda çok tehlikeli sağlık ocağı yapıyor mu peki?
Canım tehlikeli diye delinin biri taş attı ortaya zararını gören yaşayan çıkmadı şimdiye kadar ama yaptırmayıp pişman olan bebeği iri doğan suyu fazla olan hatta ve hatta bebeğini kaybedecek duruma gelenleri o kadar çok gördüm ve duydum ki anlatamam sana o yüzden böyle şeyler ertelenecek ya da bizim kararımıza kalabilecek bir şey değil biz yaptıralım gerisi rabbime kalmış

kızlar günaydın buhar makinesi almayı düşünüyor musunuz malum kış bebeği olacak bizimkiler. bebeğin birsürü eksiği var ben neyin derdine düştüm

Kılar Şeker yüklemesi hakkında fikirleriniz nedir, bide kaçıncı hafta yapılıyor?
Geçen hafta ölçtürdüm şekerimi gebelik şekerinden uzak olduğumu söyledi doktor.
24. Haftada gelmeden nol şerbetli 1 porsiyon tatlı ye gel şekerine tekrar bakalım dedi büyük ihtimal yapmıcaz gibi görünüyor

Canm çok şükür az eksiğimiz ama ilkinde çok almıştım.gögüsler yara olmasın diye kullanılıyor arkadaşım önerdi bi denicem cnm.
Aa ilk kez duydum bende bakayım çıkınca o zaman. Eksiğin az olması iyi valla hem hersey pahalı birde insan şaşırıyor ne alayım diye çeşit çokluğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…