- 10 Haziran 2018
- 1.327
- 3.676
- 63
- 45
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.201
Iyi aksamlar kızlar aksamları karnım cok kasiliyor ve ağrıyor tuhaf bir duygu bu son gunlerde bahar temizligi yapiyorum gerci kadin çağırdım ama kadın gelmeden yapılacak isleri yapiyorum yinede cok zorlandım yorgunlukdan mi oluyor acaba 20. Haftadan sonra kendimi baya baya hamile hissetmeye basladim ...erken ama ağirlastım da sanki gerçi kiz bebek anneleri oyle olur diyor herkes sizce de oylemi
Hoşgeldin canım sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah
Benim 3. Gebelik olunca sana gore daha tecrubeli yimdir belki ondan dir takilma sakın her gebelik kendine ozel deģil miMaşallah cnm iki minikle yorulmaman mümkün değil zatenkaç yaşındasın merak ettim bn 34 ve tup bebekle hamile kaldım 7 yıl sonra cnm . Bebişin hareketlerini hissediyorum çok şükür diyorum Bugünu me hayal ederdim hep bi kızım olur mu ona söyle böyle şeyler alabilirmiyim yaparmi yim diye bnde duygulandim şimdi . Güçlü Tekmeleri başlamadı ona takıldım biraz normal mi ki
Ayni beni anlattın benim.anlatamadigimi yazdin canimBenimki de kız ben de sizin gibiyim. Biraz yorulursam hafif regl sancısı gibi oluyor. Akşam yemekten sonra biraz oynayıp sonra uyuyor. Gece yatınca da sabaha kadar dans modunda. Doğunca nasıl günler beklediğini tahmin edebilmeye başladım.Yatarken bi taraftan bitarafa dönerken veya ayağa kalkarken yavaş hareket edebiliyorum. Ben hareket ediyorum karnım 2-3 sn sonra anca o pozisyona geliyor sanki.
Amin cnm Allah razı olsun. İnşallah o günleri de görürüm. Çok heyecan verici olmalı. Bn şimdiden heyacanlaniyorumBenim 3. Gebelik olunca sana gore daha tecrubeli yimdir belki ondan dir takilma sakın her gebelik kendine ozel deģil mi
Bu arada 32 yaşındayım yaş gectikce bebeģin anneligin kiymetini daha cok biliyorsun derdi annem haklı galiba çok şukur bu duyguyu sana da tattirmis Rabbim.kucagina alıp doya doya koklamayi sevmeyide nasib etsin insallah
Amin canim Kimbilir nasil da tatlıdır tulumlar bende alsam artık iyi olucakAmin cnm Allah razı olsun. İnşallah o günleri de görürüm. Çok heyecan verici olmalı. Bn şimdiden heyacanlaniyorumminik minik tulumlar aldım kızıma haklisin sen tecrubeli olduğun için erken hissedebilirsin. Sağlıkla kavusalim yavrularimiza.
Yavaştan başladım cnm almaya sonra hepsi bir anda zor olur bide şimdiden yoruluyorum sona bırakmıyim hepsini dedim. Bide bu kadar bekleyince insan çok ozeniyor hasretle bekliyorum desemAmin canim Kimbilir nasil da tatlıdır tulumlar bende alsam artık iyi olucak
Bende geçen hafta yaptım temizliği yorulduğum için dinlenme modunda bendede oluyordu kasılma ve ağrılar.Iyi aksamlar kızlar aksamları karnım cok kasiliyor ve ağrıyor tuhaf bir duygu bu son gunlerde bahar temizligi yapiyorum gerci kadin çağırdım ama kadın gelmeden yapılacak isleri yapiyorum yinede cok zorlandım yorgunlukdan mi oluyor acaba 20. Haftadan sonra kendimi baya baya hamile hissetmeye basladim ...erken ama ağirlastım da sanki gerçi kiz bebek anneleri oyle olur diyor herkes sizce de oylemi
Haklisin simdiden almak mantikli kesinlikle hepsi bi arada agır olabilir benim 1 kız bi oglum.var şükürYavaştan başladım cnm almaya sonra hepsi bir anda zor olur bide şimdiden yoruluyorum sona bırakmıyim hepsini dedim. Bide bu kadar bekleyince insan çok ozeniyor hasretle bekliyorum desemsenin iki si erkek mi yoksa nasıl tatlılar dir maşallah kuzulara.
Ohh miss olmuştur şimdi evin tadini cıkart canim yorgunlukdan oluyor demekkiBende geçen hafta yaptım temizliği yorulduğum için dinlenme modunda bendede oluyordu kasılma ve ağrılar.
süpersin maşallah bu enerjiye ne yesen kilo yapmaz aşağı yukarı bende böyle yiyorum ama ev işi rutini dışında sürekli uzanıyorum ben
Kılar Şeker yüklemesi hakkında fikirleriniz nedir, bide kaçıncı hafta yapılıyor?
Bende yaptırmayı düşünüyorum zararlı tartışması felan var ya o aklıma takılmıyor değil ama hamilelik şekeri varsa oda çok tehlikeli sağlık ocağı yapıyor mu peki?Ben yaptıracağım canım. İlk kızımda da yapılmıştı. 50'lik yüksek çıkmıştı (180), sonra 100'lük normal çıkmıştı. 50'lik yapacak doktorum ilk etapta. 3 Kasım'da gideceğim. 27. haftanın içinde olacağım.
Canm çok şükür az eksiğimiz ama ilkinde çok almıştım.gögüsler yara olmasın diye kullanılıyor arkadaşım önerdi bi denicem cnm.Gögüs kalkanı ne canım ilk kez duyuyorum ne işe yarıyor.iyi bari beşiğin falan varsa eksiğin azdır
24-28 arası yapılıyor.ilkinde yaptırdım ama kararsızım açıkçası.Dr um gel yapalım dediKılar Şeker yüklemesi hakkında fikirleriniz nedir, bide kaçıncı hafta yapılıyor?
İlk gebeliğimde yaptım canım bunda da yaptırcam 24-28 haftalar arasında yapılıyorKılar Şeker yüklemesi hakkında fikirleriniz nedir, bide kaçıncı hafta yapılıyor?
Canım tehlikeli diye delinin biri taş attı ortaya zararını gören yaşayan çıkmadı şimdiye kadar ama yaptırmayıp pişman olan bebeği iri doğan suyu fazla olan hatta ve hatta bebeğini kaybedecek duruma gelenleri o kadar çok gördüm ve duydum ki anlatamam sana o yüzden böyle şeyler ertelenecek ya da bizim kararımıza kalabilecek bir şey değil biz yaptıralım gerisi rabbime kalmışBende yaptırmayı düşünüyorum zararlı tartışması felan var ya o aklıma takılmıyor değil ama hamilelik şekeri varsa oda çok tehlikeli sağlık ocağı yapıyor mu peki?
Geçen hafta ölçtürdüm şekerimi gebelik şekerinden uzak olduğumu söyledi doktor.Kılar Şeker yüklemesi hakkında fikirleriniz nedir, bide kaçıncı hafta yapılıyor?
Aa ilk kez duydum bende bakayım çıkınca o zaman. Eksiğin az olması iyi valla hem hersey pahalı birde insan şaşırıyor ne alayım diye çeşit çokluğundanCanm çok şükür az eksiğimiz ama ilkinde çok almıştım.gögüsler yara olmasın diye kullanılıyor arkadaşım önerdi bi denicem cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?