- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.221
Canım hiç düşünmedim diğer eksikleri tamamlayabilirsem belki onada bakabilirimkızlar günaydın buhar makinesi almayı düşünüyor musunuz malum kış bebeği olacak bizimkiler. bebeğin birsürü eksiği var ben neyin derdine düştüm
Evet canım sağlık ocağında ölçtürüyorum bendeBende yaptırmayı düşünüyorum zararlı tartışması felan var ya o aklıma takılmıyor değil ama hamilelik şekeri varsa oda çok tehlikeli sağlık ocağı yapıyor mu peki?
Aynen dinlenince birşey kalmıyor. Tamda öyle yapıyorum bol bol besleniyorum sadece yemek bulaşık birde örgü örmeye başladım sakin sakin güzel geçiyor 1 haftadır :)Ohh miss olmuştur şimdi evin tadini cıkart canim yorgunlukdan oluyor demekki
İştah açıldıysa meyve yoğurt süt gibi şeylere yönel benimde açılmıştı bir ara öyle yaptım bu aralar yine kapandı iştahım bence ara ara değişiklik gösteriyorSelam kızlar. Ben birden kilo almaya başladım yaama aşırı iştahım açıldı. Yürüyüşte yapmaya çalışıyorum. Ama nafile. Haftada 1 kilo almışım. Toplamda 5 kilo yapıyor. Doktor bana kızacak. İştahım çok fazla. Tuzlu şeyler çerez kızartma mısır patlaması gibi şeyler de yedim. Ne yapcam ben. Kendimi durdurmam sart oldu
O ağrı iki üç gün sürdü canım bende gece sol tarafıma yatamıyordum neyse ki geçti benimde iştahım baya arttı inşallah yediklerim kendimden çok bebeğime yararaşı yerim çok ağrıyorrrr. kolum yumruk yemiş gibi. ben hiç kilo almadım başlarda kusmaktan baya vermiştim onları aldım hala baştaki kilomdayım. ama iştahım çok arttı bundan sonra alırım baya
Sağol canım öyle deneyimİştah açıldıysa meyve yoğurt süt gibi şeylere yönel benimde açılmıştı bir ara öyle yaptım bu aralar yine kapandı iştahım bence ara ara değişiklik gösteriyor
Bende yaptirmayi düşünüyorum gebelik şekeri onemli bence varsa ve biz bilmiyorsak Allahkorusun sıkıntıları ndan dr uma guveniyorum bu konuda onla konusmadik ama mubtemelen isteyecek bende yaptırıcamCanım tehlikeli diye delinin biri taş attı ortaya zararını gören yaşayan çıkmadı şimdiye kadar ama yaptırmayıp pişman olan bebeği iri doğan suyu fazla olan hatta ve hatta bebeğini kaybedecek duruma gelenleri o kadar çok gördüm ve duydum ki anlatamam sana o yüzden böyle şeyler ertelenecek ya da bizim kararımıza kalabilecek bir şey değil biz yaptıralım gerisi rabbime kalmış
Kılar Şeker yüklemesi hakkında fikirleriniz nedir, bide kaçıncı hafta yapılıyor?
Bende yaptırmayı düşünüyorum zararlı tartışması felan var ya o aklıma takılmıyor değil ama hamilelik şekeri varsa oda çok tehlikeli sağlık ocağı yapıyor mu peki?
Canım tehlikeli diye delinin biri taş attı ortaya zararını gören yaşayan çıkmadı şimdiye kadar ama yaptırmayıp pişman olan bebeği iri doğan suyu fazla olan hatta ve hatta bebeğini kaybedecek duruma gelenleri o kadar çok gördüm ve duydum ki anlatamam sana o yüzden böyle şeyler ertelenecek ya da bizim kararımıza kalabilecek bir şey değil biz yaptıralım gerisi rabbime kalmış
kızlar günaydın buhar makinesi almayı düşünüyor musunuz malum kış bebeği olacak bizimkiler. bebeğin birsürü eksiği var ben neyin derdine düştüm
2 hamileliğimde de yaptırdım yine yaptırırım canmKılar Şeker yüklemesi hakkında fikirleriniz nedir, bide kaçıncı hafta yapılıyor?
ilk te ihtiyaç duymamıştık ikinci oğlumda aldım duruyor ama acileyeti olan bi şey değil duruma göre alırsın canm şuanda önemli ihtiyaçlarını bitirkızlar günaydın buhar makinesi almayı düşünüyor musunuz malum kış bebeği olacak bizimkiler. bebeğin birsürü eksiği var ben neyin derdine düştüm
Bencede yaptıralım canımBende yaptirmayi düşünüyorum gebelik şekeri onemli bence varsa ve biz bilmiyorsak Allahkorusun sıkıntıları ndan dr uma guveniyorum bu konuda onla konusmadik ama mubtemelen isteyecek bende yaptırıcam
Canım benden sana tavsiye bi arkadaşım senin gibi devamlı ölçtürdüğü halde şekeri çıktı hatta ailesinde şeker hastası bile yoktu yine de sağlık ocağında ölçüm yaptırıyordu ona rağmen gebelik şekeri çıktı suyu fazla olmaya başlayınca şeker yüklemesi yaptırdı doktoru ve şeker çıktı yani gebelik şekeri cihazla ölçtüğümüz açlık tokluk şekeriyle anlaşılmıyor maalesef bence yaptır derim bi zararı yok için rahat etsinBen yükleme yaptırmayı düşünmüyorum. Annemin şeker ölçüm cihazını aldım 10 gündür arada bir aç tok ölçüyorum not ediyorum. Perşembe dr a götürücem. Bu şekilde takip imkanınız varsa, yükleme yapmak zorunda kalmıyorsunuz, bilginiz olsun kızlar...
Valla benim 48 kilo hamile kalıp hiç tatlıya düşkün olmayan bir arkadaşımda gebelik şekeri çıktı. O işler hamilelik öncesindeki yaşam tarzına bakmıyor. O yüzden adı 'gebelik şekeri'. Ben de yaptırcam yani.
Bizde var ilk kızımda almıştık. Çok pahalı bir şey değildi zaten. En basiti de aynı işi görüyor. İçine okaliptüs yağı damlatıyorduk, burun tıkanıklığı olunca çok iyi geliyor.
24-28 arası yapılıyor.ilkinde yaptırdım ama kararsızım açıkçası.Dr um gel yapalım dedi
İlk gebeliğimde yaptım canım bunda da yaptırcam 24-28 haftalar arasında yapılıyor
Canım tehlikeli diye delinin biri taş attı ortaya zararını gören yaşayan çıkmadı şimdiye kadar ama yaptırmayıp pişman olan bebeği iri doğan suyu fazla olan hatta ve hatta bebeğini kaybedecek duruma gelenleri o kadar çok gördüm ve duydum ki anlatamam sana o yüzden böyle şeyler ertelenecek ya da bizim kararımıza kalabilecek bir şey değil biz yaptıralım gerisi rabbime kalmış
Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederimGeçen hafta ölçtürdüm şekerimi gebelik şekerinden uzak olduğumu söyledi doktor.
24. Haftada gelmeden nol şerbetli 1 porsiyon tatlı ye gel şekerine tekrar bakalım dedi büyük ihtimal yapmıcaz gibi görünüyor
Yürüyüş yapmanı öneririm canm. Mide sıkıntısı da nefes darlığı yapiyorKızlar nefes darlığı yaşıyor musunuz? Benim öyle bir hal aldı ki otururken başımı aşağı eğemiyorum. Sürekli uzanmam gerekiyor, biraz uzanıp tekrar kalkıyorum.. Bugün korkudan hep ağladım sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum
İnşallah kalkan işe yarar canm yani öyle umut ediyorum.evet canm kardeşimde hamile benden 4 ay küçük ona fazla bir şey alma ben veririm dedim ama o ilk olucağı için sıfır alıyım demişti. Dün aramış abla birazını alabilirim senden demiş. Gerçekten çok pahalıAa ilk kez duydum bende bakayım çıkınca o zaman. Eksiğin az olması iyi valla hem hersey pahalı birde insan şaşırıyor ne alayım diye çeşit çokluğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?