2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende öyleyim çocuğu okula getırıp götürüyorum eve gelınce nefes nefeseyım

Eltimde oyle çok abartmışız dedi herşeyi çok birşey alma dedi bir daha geldiğimizde getireyim ona göre almak istersen al dedi ilk olduğu için yine alırım bende

Kizlar bebislerin hareketleri nasıl ve nerde hissediyosunuz benim ki bugun ill defa gobegime yakin yerde pit pitladi yukarı çikmasina sevindim dogrusu asagida iken baya baski yapiyor du bir de bicırığim son 3 gunde masallah hic durmuyor ya da b3n net hissetmeye basladim siz de surumlar nasil merak.ettim.dogrusu

maşallah diyorum arkadaşların yediklerini okuyunca benim sabah 9gibi kahvaltı acikirsam 2 gibi ogle yemeği aksam 7den once aksam yemegi aralarda meyve bi iki tane oda iki uc güne bir aklima gelirse çerez aksamlari yatmadan önce sut icerim bu kadar ha bide gunde yarim ayva yemeye çalışıyorum

UOTE="SaRaa22, post: 57601386, member: 721911"]Kılar Şeker yüklemesi hakkında fikirleriniz nedir, bide kaçıncı hafta yapılıyor?[/QUOTE]
Ben kızimda yaptırdım bunda da yaptiracm 24/28haftalarda die biliyorum ben

Bende göbek deliğimin altında hissediyorum ama dün gece yatarken kasıklarımda hissettim hem de baya aşağıdaydı sağ kasık kenarındaydı hatta ve hatta sağ bel kemiğime ön tarafa doğru gelmiş şok oldum ve o kadar netti ki hareketleri sanki eli ya da ayağı olduğu çok belliydi şaşırdım valla gece gece dedim bu çocuğun buralarda ne işi var

Ben sanki uyuduğu uyandığı saatleri anlamaya başladım. Mesela gece 1 de vuruyor. Sabah 7 de vuruyor.Gün içinde hareketli ama yürüyüş yapmamı sevmiyor mu anlayamadım. Karnım öyle sertleşiyor ki sanki büzüşüp bir yerde duruyor gibi.

Kasıliyor demekki yururken bende de yorulumca yuruyunce oluyor oyle ama napalim yurumek de lazim

Kasıliyor demekki yururken bende de yorulumca yuruyunce oluyor oyle ama napalim yurumek de lazim

Yürüyüş doğumu kolaylaştırıyormuş. Bu arada geçen çektiğim bacak ağrım geçti. Magnezyum içince iyi oluyorum ama ilaç içmek zor geliyor bana. Bu arada karnım sancılanıyordu 2 gündür sarıyorum karnımı bebeğin atışlarıda arttı, demek ki o da üşüyordu kasılıyor hep.

Kızlar benim özel bölgede siğil gibi birseyler çıktı. Tedirgin oldum baya. Yarın doktora gidicem. Eğer siğil se normal doğum olmuyormus

Geçmiş olsun canım. Instagramda dün mü neydi Zahideye sordular aynı konuyu, hamileyken yakılabiliyor/tedavisi oluyor yazmıştı... Bilgin olsun.

Ekmeği cok tüketiyorum deyince gözünü az korkutayim dedim 10kg de süpermiş nasil basardin 15 kg de benimdi bunda nasil olur acaba simdilik 3kg aldım ilk uc ayda verdiğim kiloyu aldim suan başladığım kilodayim

Ben de ikk hamileligimde 7 kilo vermistim. Once onu aldim sonra 10 kg ustune aldim. Aslinda onu da 31.haftadan sonra yattigim icin aldim. Eger yatmasaydim 10kilodan daha az alirdim diye dusunuyorum.

Benimkinin fiyati 89 liraydi. Senin ilacin ne kadar peki? Benim ilacta da multivitamin multimineral var. Hatta icerigini atabilirim resim olarak.

Kızlar bebek arabasi ve puset alicam ikisi birlikte olanlar var mi? Hafif olsun istiyorum çok yer kaplamasın önerdiğiniz bir marka var mi acaba?

Chicco liteway travel sistem alabilirsin canim. Kullanan arkadaslarim cok memnundu. Hem travel hem baston, hafifmis de. Bir arastir istersen.

kızlar günaydın buhar makinesi almayı düşünüyor musunuz malum kış bebeği olacak bizimkiler. bebeğin birsürü eksiği var ben neyin derdine düştüm

Ben ilk kizimda almistim. Ara ara kullandigim oldu ama cok da gerekli bir sey degil bence. Kalorifer uzerine su koyarak vs cozulebilir. Cogu yerde zararli oldugu, bakteri uremesine falan da sebep oldugu yaziyor.

kızlar dün 66 500 dü
kaburgamın biraz altından vuruyor dışardanda belli oluyor karnım kalkıp iniyor ozaman bazende çok aşağılardan

Karnını geziyor desene yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…