- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 63
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.241
Bende öyleyim çocuğu okula getırıp götürüyorum eve gelınce nefes nefeseyımKızlar nefes darlığı yaşıyor musunuz? Benim öyle bir hal aldı ki otururken başımı aşağı eğemiyorum. Sürekli uzanmam gerekiyor, biraz uzanıp tekrar kalkıyorum.. Bugün korkudan hep ağladım sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum
Eltimde oyle çok abartmışız dedi herşeyi çok birşey alma dedi bir daha geldiğimizde getireyim ona göre almak istersen al dedi ilk olduğu için yine alırım bendeİnşallah kalkan işe yarar canm yani öyle umut ediyorum.evet canm kardeşimde hamile benden 4 ay küçük ona fazla bir şey alma ben veririm dedim ama o ilk olucağı için sıfır alıyım demişti. Dün aramış abla birazını alabilirim senden demiş. Gerçekten çok pahalı
Hadi ya işallah önemli birdey değildir. Yazarsın doktordan sonraKızlar benim özel bölgede siğil gibi birseyler çıktı. Tedirgin oldum baya. Yarın doktora gidicem. Eğer siğil se normal doğum olmuyormus
Bende göbek deliğimin altında hissediyorum ama dün gece yatarken kasıklarımda hissettim hem de baya aşağıdaydı sağ kasık kenarındaydı hatta ve hatta sağ bel kemiğime ön tarafa doğru gelmiş şok oldum ve o kadar netti ki hareketleri sanki eli ya da ayağı olduğu çok belliydi şaşırdım valla gece gece dedim bu çocuğun buralarda ne işi varKizlar bebislerin hareketleri nasıl ve nerde hissediyosunuz benim ki bugun ill defa gobegime yakin yerde pit pitladi yukarı çikmasina sevindim dogrusu asagida iken baya baski yapiyor du bir de bicırığim son 3 gunde masallah hic durmuyor ya da b3n net hissetmeye basladim siz de surumlar nasil merak.ettim.dogrusu
Kızlar benim özel bölgede siğil gibi birseyler çıktı. Tedirgin oldum baya. Yarın doktora gidicem. Eğer siğil se normal doğum olmuyormus
Bende öyleyim çocuğu okula getırıp götürüyorum eve gelınce nefes nefeseyım
Kizlar bebislerin hareketleri nasıl ve nerde hissediyosunuz benim ki bugun ill defa gobegime yakin yerde pit pitladi yukarı çikmasina sevindim dogrusu asagida iken baya baski yapiyor du bir de bicırığim son 3 gunde masallah hic durmuyor ya da b3n net hissetmeye basladim siz de surumlar nasil merak.ettim.dogrusu
Kasıliyor demekki yururken bende de yorulumca yuruyunce oluyor oyle ama napalim yurumek de lazimBen sanki uyuduğu uyandığı saatleri anlamaya başladım. Mesela gece 1 de vuruyor. Sabah 7 de vuruyor.Gün içinde hareketli ama yürüyüş yapmamı sevmiyor mu anlayamadım. Karnım öyle sertleşiyor ki sanki büzüşüp bir yerde duruyor gibi.
Kasıliyor demekki yururken bende de yorulumca yuruyunce oluyor oyle ama napalim yurumek de lazim
Kızlar benim özel bölgede siğil gibi birseyler çıktı. Tedirgin oldum baya. Yarın doktora gidicem. Eğer siğil se normal doğum olmuyormus
Ekmeği cok tüketiyorum deyince gözünü az korkutayim dedim10kg de süpermiş nasil basardin 15 kg de benimdi bunda nasil olur acaba simdilik 3kg aldım ilk uc ayda verdiğim kiloyu aldim suan başladığım kilodayim
canım dha zekayı geliştiriyor epa ise kalp ve damar sağlığına iyi geliyor. regenesis te omega 3 + toplam 16 multivitamin var. fiyatı pahalı olan bir çok markaya baktığımda dha ları ya regenesis le aynı ya da çok az yüksek çoğunda da sadece omega 3 var multivitamin yok
Kızlar bebek arabasi ve puset alicam ikisi birlikte olanlar var mi? Hafif olsun istiyorum çok yer kaplamasın önerdiğiniz bir marka var mi acaba?
kızlar günaydın buhar makinesi almayı düşünüyor musunuz malum kış bebeği olacak bizimkiler. bebeğin birsürü eksiği var ben neyin derdine düştüm
kaburgamın biraz altından vuruyor dışardanda belli oluyor karnım kalkıp iniyor ozaman bazende çok aşağılardanKizlar bebislerin hareketleri nasıl ve nerde hissediyosunuz benim ki bugun ill defa gobegime yakin yerde pit pitladi yukarı çikmasina sevindim dogrusu asagida iken baya baski yapiyor du bir de bicırığim son 3 gunde masallah hic durmuyor ya da b3n net hissetmeye basladim siz de surumlar nasil merak.ettim.dogrusu
Maşallah baya yukarı çıkmış senin ki biz gobek hizasına yeni gectikkızlar dün 66 500 dü
kaburgamın biraz altından vuruyor dışardanda belli oluyor karnım kalkıp iniyor ozaman bazende çok aşağılardan
Karnını geziyor desene yaramazBende göbek deliğimin altında hissediyorum ama dün gece yatarken kasıklarımda hissettim hem de baya aşağıdaydı sağ kasık kenarındaydı hatta ve hatta sağ bel kemiğime ön tarafa doğru gelmiş şok oldum ve o kadar netti ki hareketleri sanki eli ya da ayağı olduğu çok belliydi şaşırdım valla gece gece dedim bu çocuğun buralarda ne işi var
Ay hem de nasıl daha şimdiden yerinde duramıyor 9 ay dolana kadar yandım vallahi abisine çekmiş aynı o da karnımı delecek zannediyordum öyle hareketler yapıyordu yani :))Karnını geziyor desene yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?