- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.261
kalorifere takılan suluklarla çözülürse super olur hem onları temizlemesi de kolay olur teşekkürlerBen de ikk hamileligimde 7 kilo vermistim. Once onu aldim sonra 10 kg ustune aldim. Aslinda onu da 31.haftadan sonra yattigim icin aldim. Eger yatmasaydim 10kilodan daha az alirdim diye dusunuyorum.
Benimkinin fiyati 89 liraydi. Senin ilacin ne kadar peki? Benim ilacta da multivitamin multimineral var. Hatta icerigini atabilirim resim olarak.
Chicco liteway travel sistem alabilirsin canim. Kullanan arkadaslarim cok memnundu. Hem travel hem baston, hafifmis de. Bir arastir istersen.
Ben ilk kizimda almistim. Ara ara kullandigim oldu ama cok da gerekli bir sey degil bence. Kalorifer uzerine su koyarak vs cozulebilir. Cogu yerde zararli oldugu, bakteri uremesine falan da sebep oldugu yaziyor.
caniim ben ilk hamileligimde yasadim. ortalarinda cikti dogumdan sonra kayboldu. doktor hatta hamilelikte olur bunlar dedi,normal doguma da engel degil dedi. sen de git gorun rahatla tabi ki,ama bence seninki de benimki gibi. bem de korkmustum dogum icin ama hic alakasi yokmus hormonlardan cikarmis boyleKızlar benim özel bölgede siğil gibi birseyler çıktı. Tedirgin oldum baya. Yarın doktora gidicem. Eğer siğil se normal doğum olmuyormus
Evet canım 5te randevum var sonra yazarımHadi ya işallah önemli birdey değildir. Yazarsın doktordan sonra
Evet canım ama et beni gibi sanki. Bi postta okumuştum. Virüs oldugu için tehlikeliymiş normal doğumda bebeğe gecip ses tellerine zarar veriyormuş.Siğil sivilce tarzı bir şey mi oluyordu? Ben dün fark ettim ama normal gibi geldi bana
Canım bende o yüzden dedim bi an önce gideyim. Eğer çözülebilecek birsey se çözelim. Cünkü ileride tehlikeli olabiliyormuşGeçmiş olsun canım. Instagramda dün mü neydi Zahideye sordular aynı konuyu, hamileyken yakılabiliyor/tedavisi oluyor yazmıştı... Bilgin olsun.
Canım sen normal mi yaptın doğumunu. Bi postta okudum. Biraz korktum açıkcasi. Normal doğumda bebeğe gecip ses tellerine zarar veriyormuş virüs oldugu için. Tedavisi varsa doğuma kadar olsun bari vakit varkencaniim ben ilk hamileligimde yasadim. ortalarinda cikti dogumdan sonra kayboldu. doktor hatta hamilelikte olur bunlar dedi,normal doguma da engel degil dedi. sen de git gorun rahatla tabi ki,ama bence seninki de benimki gibi. bem de korkmustum dogum icin ama hic alakasi yokmus hormonlardan cikarmis boyle
çook güzel haberler dönersin inşallahGünaydın Canlar bugün 9:30 da ayrıntılıya randevum var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle dönerim
Amin canım inşallahçook güzel haberler dönersin inşallah
Cevabın için sağol cnm hemen not alıyorum bir defter yaptim kendime tüm ihtiyaçlar ve markaları yazıyorum doguma kadar yavas yavas alicam.Ben de ikk hamileligimde 7 kilo vermistim. Once onu aldim sonra 10 kg ustune aldim. Aslinda onu da 31.haftadan sonra yattigim icin aldim. Eger yatmasaydim 10kilodan daha az alirdim diye dusunuyorum.
Benimkinin fiyati 89 liraydi. Senin ilacin ne kadar peki? Benim ilacta da multivitamin multimineral var. Hatta icerigini atabilirim resim olarak.
Chicco liteway travel sistem alabilirsin canim. Kullanan arkadaslarim cok memnundu. Hem travel hem baston, hafifmis de. Bir arastir istersen.
Ben ilk kizimda almistim. Ara ara kullandigim oldu ama cok da gerekli bir sey degil bence. Kalorifer uzerine su koyarak vs cozulebilir. Cogu yerde zararli oldugu, bakteri uremesine falan da sebep oldugu yaziyor.
Güzel haberlerle dön cnm insallahGünaydın Canlar bugün 9:30 da ayrıntılıya randevum var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle dönerim
Evet canım 5te randevum var sonra yazarım
Evet canım ama et beni gibi sanki. Bi postta okumuştum. Virüs oldugu için tehlikeliymiş normal doğumda bebeğe gecip ses tellerine zarar veriyormuş.
Canım bende o yüzden dedim bi an önce gideyim. Eğer çözülebilecek birsey se çözelim. Cünkü ileride tehlikeli olabiliyormuş
Canım sen normal mi yaptın doğumunu. Bi postta okudum. Biraz korktum açıkcasi. Normal doğumda bebeğe gecip ses tellerine zarar veriyormuş virüs oldugu için. Tedavisi varsa doğuma kadar olsun bari vakit varken
Alanı genis ya gezip duruyor demekki bende bazen kasıkta bazen yanlar göbeğimin üstlerinde de geziniyor her an her yerden vuracak gibiBen prensesimi hala kasigimda hissediyorum. Gobek deligimin 4 parmak falan altinda. Yukari ciksaydi artik rahatlardim biraz.
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah güney bey napiyormus içerdeGünaydın Canlar bugün 9:30 da ayrıntılıya randevum var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle dönerim
Sorun olmamasına sevindim.Kızlar ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti çok şükür hiç bir sorun çıkmadı sadece amniyon sıvısı yoğun dedi doktorumda baktı sonuçlara bi sorun yok dedi oğlumu da gördüm çok hareketliydi elini yüzünden çekmedi zorla bi görüntü alabildik aynı babasına benziyor:))
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın Canlar bugün 9:30 da ayrıntılıya randevum var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle dönerim
Yediğin birşey ödem yapmış muhtemelen onu vücudun atmıştır.günaydın arkdaşlar 66 buçuk tan 65.0 düşmüşüm çok şaşırdım 1 buçuk kilo geri gitmiş demek.ki yediklerimize göre günlük değişebiliyor tartı da
Benimdekide bir ara sürekli hareketliydi gece gündüz.bir kaç gündür gece sesi çıkmıyor. Yerleri geniş olunca yaramazlık yapıp duruyolar tabiGünaydın kızlar bu gece kızımın tekmeleri çoktu uykusuz bi gece geçirdik
Çok sevindim iyi olmanıza, Şükür çektiğin sıkıntılarından sonra iyisiniz. Gözün aydın.bence doğunca net belli olur kime benzediği diye düşünüyorum. Bizim sıpayıda ben babasına babaannesine benzettim eşim ve ailesi bana :)Kızlar ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti çok şükür hiç bir sorun çıkmadı sadece amniyon sıvısı yoğun dedi doktorumda baktı sonuçlara bi sorun yok dedi oğlumu da gördüm çok hareketliydi elini yüzünden çekmedi zorla bi görüntü alabildik aynı babasına benziyor:))
Aynen cnm bende öyle idim dün kaçırmıştım hamur isini bir baktim.tarti 55 olmus ben şok 53 idim. Sabahgünaydın arkdaşlar 66 buçuk tan 65.0 düşmüşüm çok şaşırdım 1 buçuk kilo geri gitmiş demek.ki yediklerimize göre günlük değişebiliyor tartı da
Gozunaydin canm benimkide yüzünü göstermemişti hep kapattı eliyle.Kızlar ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti çok şükür hiç bir sorun çıkmadı sadece amniyon sıvısı yoğun dedi doktorumda baktı sonuçlara bi sorun yok dedi oğlumu da gördüm çok hareketliydi elini yüzünden çekmedi zorla bi görüntü alabildik aynı babasına benziyor:))
Kızlar ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti çok şükür hiç bir sorun çıkmadı sadece amniyon sıvısı yoğun dedi doktorumda baktı sonuçlara bi sorun yok dedi oğlumu da gördüm çok hareketliydi elini yüzünden çekmedi zorla bi görüntü alabildik aynı babasına benziyor:))
Sorun olmamasına sevindim.
O kadar seyi sen cek yok kanama yok agrisi bulantısı sonuç cocuk ayni baba
Benim kiz da babasi canları sağolsun da napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?