2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
kalorifere takılan suluklarla çözülürse super olur hem onları temizlemesi de kolay olur teşekkürler

Kızlar benim özel bölgede siğil gibi birseyler çıktı. Tedirgin oldum baya. Yarın doktora gidicem. Eğer siğil se normal doğum olmuyormus
caniim ben ilk hamileligimde yasadim. ortalarinda cikti dogumdan sonra kayboldu. doktor hatta hamilelikte olur bunlar dedi,normal doguma da engel degil dedi. sen de git gorun rahatla tabi ki,ama bence seninki de benimki gibi. bem de korkmustum dogum icin ama hic alakasi yokmus hormonlardan cikarmis boyle

Hadi ya işallah önemli birdey değildir. Yazarsın doktordan sonra
Evet canım 5te randevum var sonra yazarım

Siğil sivilce tarzı bir şey mi oluyordu? Ben dün fark ettim ama normal gibi geldi bana
Evet canım ama et beni gibi sanki. Bi postta okumuştum. Virüs oldugu için tehlikeliymiş normal doğumda bebeğe gecip ses tellerine zarar veriyormuş.
Geçmiş olsun canım. Instagramda dün mü neydi Zahideye sordular aynı konuyu, hamileyken yakılabiliyor/tedavisi oluyor yazmıştı... Bilgin olsun.
Canım bende o yüzden dedim bi an önce gideyim. Eğer çözülebilecek birsey se çözelim. Cünkü ileride tehlikeli olabiliyormuş

Canım sen normal mi yaptın doğumunu. Bi postta okudum. Biraz korktum açıkcasi. Normal doğumda bebeğe gecip ses tellerine zarar veriyormuş virüs oldugu için. Tedavisi varsa doğuma kadar olsun bari vakit varken

Cevabın için sağol cnm hemen not alıyorum bir defter yaptim kendime tüm ihtiyaçlar ve markaları yazıyorum doguma kadar yavas yavas alicam.

ben normal dogum yaptim evet,bana bendeki gibi geliyor sendeki ama tabi ben de fark eder etmez ev doktoruna gitmistim cnm. en guzelini yapiyosun icin rahatlasin.ins o basit et beni tarzi seydir,zararsiz bise cunku o,kayboldu gitti hemen

Sorun olmamasına sevindim.
O kadar seyi sen cek yok kanama yok agrisi bulantısı sonuç cocuk ayni baba
Benim kiz da babasi canları sağolsun da napalim

Günaydın Canlar bugün 9:30 da ayrıntılıya randevum var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle dönerim
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
günaydın arkdaşlar 66 buçuk tan 65.0 düşmüşüm çok şaşırdım 1 buçuk kilo geri gitmiş demek.ki yediklerimize göre günlük değişebiliyor tartı da
Yediğin birşey ödem yapmış muhtemelen onu vücudun atmıştır.
Günaydın kızlar bu gece kızımın tekmeleri çoktu uykusuz bi gece geçirdik
Benimdekide bir ara sürekli hareketliydi gece gündüz.bir kaç gündür gece sesi çıkmıyor. Yerleri geniş olunca yaramazlık yapıp duruyolar tabi

Çok sevindim iyi olmanıza, Şükür çektiğin sıkıntılarından sonra iyisiniz. Gözün aydın.bence doğunca net belli olur kime benzediği diye düşünüyorum. Bizim sıpayıda ben babasına babaannesine benzettim eşim ve ailesi bana :)

günaydın arkdaşlar 66 buçuk tan 65.0 düşmüşüm çok şaşırdım 1 buçuk kilo geri gitmiş demek.ki yediklerimize göre günlük değişebiliyor tartı da
Aynen cnm bende öyle idim dün kaçırmıştım hamur isini bir baktim.tarti 55 olmus ben şok 53 idim. Sabah
Gozunaydin canm benimkide yüzünü göstermemişti hep kapattı eliyle.

hadi gözün aydın cnmm

Sorun olmamasına sevindim.
O kadar seyi sen cek yok kanama yok agrisi bulantısı sonuç cocuk ayni baba
Benim kiz da babasi canları sağolsun da napalim

Benim kız da babasına benziyor :) Eşlerden kim diğerini daha çok severse, sevilene benzermiş derler ondan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…