2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Masallah canım gözünaydın bende yarın gırıcem inş bende guzel haberler alırım

Gözün aydın canım, maşallah. Yarın da benim kontrolüm var tatlı bir heyecan var

Gözün aydın canım, maşallah :) sağlıkla al kucağına..

günaydın arkdaşlar 66 buçuk tan 65.0 düşmüşüm çok şaşırdım 1 buçuk kilo geri gitmiş demek.ki yediklerimize göre günlük değişebiliyor tartı da
Ben de aşureyi fena kaçırmıştım, 68 bile gördüm tartıda, sabah baktım 66,9 kg, 5. ayı bitirdik, +5 kg ile devam, doktorum +9 kg normal maksimum 12-14 kg demişti, ilk hamilelikte 18 kg almıştım, inşallah bunda 75 kg'yu geçmem bundan sonrası 2 şer 3 er kilolar geliyor

Ben de bir anda hizlica kilo aldim sanki. Ya da jeya gibi odem mi var bilemiyorum. Uc gunde bir anda bu kadar almis olabilir miyim ki bilmiyorum. Sabah tartildim 55.5 geliyorum. Ac karna kiyafetsiz tabiki. Basladigim kiloya donmus oluyorum bu durumda. Aksam da 10 dk eliptik bisiklete bindim. Hergun sureyi biraz biraz artirarak kullaniyim diyorum.

Sorun olmamasına sevindim.
O kadar seyi sen cek yok kanama yok agrisi bulantısı sonuç cocuk ayni baba
Benim kiz da babasi canları sağolsun da napalim
Sağol canım aynen o kadar sıkıntı çektim çocuklar hep babaya benzedi neyse huyu anasına benzesin napalım

Sağol canım Allah razı olsun babasıyla abisine benziyor benimle alakası yok hiç gözleri benzesin istiyorum ama renkli olsun :))

Aynen cnm bende öyle idim dün kaçırmıştım hamur isini bir baktim.tarti 55 olmus ben şok 53 idim. Sabah

Gozunaydin canm benimkide yüzünü göstermemişti hep kapattı eliyle.
Sağol canım sağlıklı ya çok şükür gördüm ya içim rahatladı

hadi gözün aydın cnmm
Sağol kuzum

Gözün aydın canım, maşallah. Yarın da benim kontrolüm var tatlı bir heyecan var
Sağol canım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah çok güzel oluyor valla :))

Gözün aydın canım, maşallah :) sağlıkla al kucağına..
Sağol canım benim amin hepimiz alalım inşallah

Kuzeyguneyy adasim gozun aydin. Cok sevindim guzel gecmesine. Darisi yaptiracak herkese insaallah. Haftaya benimki persembe. Daha cok var bakalim.
Sağol adaşım Allah razı olsun darısı başına güzel haberler alırsın inşallah

Baksen yaramaza yüzünüde kapatırmış. Maşallah Güney', sanada benzer bence ikinizdende alır illaki
Hem de ne yaramaz çok uğraştırdı bizi :)) illaki canım sağlıklı gelsin de başka bişe istemiyorum

Gördüğüm en tatlı ultrason fotoğraflarındann)) çekmeyin sadce arkadaşız biz der gibi ) maşalhhhh
Sağol canım benim Aynen öyle ısrarla çekmeyin der gibi kapattı yüzünü sıpa

Benim kız da babasına benziyor :) Eşlerden kim diğerini daha çok severse, sevilene benzermiş derler ondan mı acaba
İs sevgiye kalsa bana benzemesi lazim 5yil geçmiş esim hâlâ der ben ask sen mantik evliliği yaptın die benim onu sevdigimden çok seviyor bence beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…