- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.301
Yeteri kadar alayim diyorum en azindan 8_9 parca yeter diye düşünüyorumTabi canm ilk olunca alırsın ikinciye de kalır ama yinede maliyete bağlı.
Geçmiş olsun canim sigil değildir isallah.Ya bugün bende topak gibi hissettim ama alt tarafta degil yukarilara doğru sigile benzemiyor sivilce gibi yumusak çünkü sigil sert olur diye biliyorum.Kızlar doktordan cıktı. Doktor alalım patalojiye gönderelim siğil mi netleşsin dedi. Ama yüksek ihtimal siğile benziyor. Siğilse normal doğum olmaz dedi riskli dedi çok üzüldüm
Gozun aydin canim çok sevindim sağlikla kucagina alırsın inşallahKızlar ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti çok şükür hiç bir sorun çıkmadı sadece amniyon sıvısı yoğun dedi doktorumda baktı sonuçlara bi sorun yok dedi oğlumu da gördüm çok hareketliydi elini yüzünden çekmedi zorla bi görüntü alabildik aynı babasına benziyor:))
Ayni durumu cogumuz yaşiyosak normal bir durum demekki yemeklere dikkat valla ben resmen protein ağırlikli diyet listesi uyguluyorum normal insanlar benden cok yiyor guya 2 canli olan benimBen de bir anda hizlica kilo aldim sanki. Ya dajeya gibi odem mi var bilemiyorum. Uc gunde bir anda bu kadar almis olabilir miyim ki bilmiyorum. Sabah tartildim 55.5 geliyorum. Ac karna kiyafetsiz tabiki. Basladigim kiloya donmus oluyorum bu durumda. Aksam da 10 dk eliptik bisiklete bindim. Hergun sureyi biraz biraz artirarak kullaniyim diyorum.
Ahh canim ya çok uzuldum ilk.dogum du demi dr una guveniyo musun malum dr lar sezeryani çok seviyor onlara bahane gerek olmadı baska dr larla da gorusur oyle karar verirsin sezeryana hemen kabul etme benceKızlar doktordan cıktı. Doktor alalım patalojiye gönderelim siğil mi netleşsin dedi. Ama yüksek ihtimal siğile benziyor. Siğilse normal doğum olmaz dedi riskli dedi çok üzüldüm
Buda yımusak canım sert değil. İnşallah sivilvedir seninkiGeçmiş olsun canim sigil değildir isallah.Ya bugün bende topak gibi hissettim ama alt tarafta degil yukarilara doğru sigile benzemiyor sivilce gibi yumusak çünkü sigil sert olur diye biliyorum.
Aynen canım ama patalojiye gitsin bi sonuc siğil cikar sa başka doktor fikri de alırım. İlk doğum evetGozun aydin canim çok sevindim sağlikla kucagina alırsın inşallah
Ayni durumu cogumuz yaşiyosak normal bir durum demekki yemeklere dikkat valla ben resmen protein ağırlikli diyet listesi uyguluyorum normal insanlar benden cok yiyor guya 2 canli olan benim
Ahh canim ya çok uzuldum ilk.dogum du demi dr una guveniyo musun malum dr lar sezeryani çok seviyor onlara bahane gerek olmadı baska dr larla da gorusur oyle karar verirsin sezeryana hemen kabul etme bence
Geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin de nasıl geldiğinin önemi yok canımEğer siğilse canım geçse bile tekrarlama durumu varmış. Risk alamayız normal doğum için dedi doktor. Sağlık olsun ne yapalım
Sağol teyzesi çok utangaç sorma elini çekmedi yüzündenMaşallah cnm kiyamam ben ona çok şeker ya bide utanmis bu kuzu
Sağol canım benim amin inşallahGozun aydin canim çok sevindim sağlikla kucagina alırsın inşallah
Ayni durumu cogumuz yaşiyosak normal bir durum demekki yemeklere dikkat valla ben resmen protein ağırlikli diyet listesi uyguluyorum normal insanlar benden cok yiyor guya 2 canli olan benim
Ahh canim ya çok uzuldum ilk.dogum du demi dr una guveniyo musun malum dr lar sezeryani çok seviyor onlara bahane gerek olmadı baska dr larla da gorusur oyle karar verirsin sezeryana hemen kabul etme bence
Ne biliyim sen soyleyince bende iyice kontrol ettim derinin altinda 2 küçük sivilce gibi takip edeyim bende. Cildiyeyi mi gittin peki olmazsa bende gideyimBuda yımusak canım sert değil. İnşallah sivilvedir seninki
yok canım inşaat mühendisiPazarlamacı mı cnm
günaydın canm.stresli olduğum zamanlarda burnum tıkanıyor hatta tansiyonum da çıkabiliyor benim sonrada kanıyo biraz sakin olmaya çalış herkes birşeyler le sınanıyor eşinden uzak olmak şu dönemde eminim çok zor gelir sana ama inan yanında olup ta burnundan getirende çok mesala benim eşim günü günü tutmaz sabah 101 de ki emzikten alır mısın dedim bağıra bağıra ben ne anlarım da vırtta zırtta etti gitti ki 101 le işinin arası karşılıklı, yani sen şimdi oluruna bak gitmek zorundaysa sizin için oğlu için iyi bir geleceği olsun diyedir üzme.kendini de bebeği deKızlar günaydın,
Gece lababoya diye uyandım burnum kanamış yüzüm gözüm kan içinde aynada gördüm kendimi oturdum sabaha kadar ağladım. Bir kaç gündür moralim bozuk bu da üstüne tuz biber oldu. Eşim evrak götürecek diye başka şehire gitti dün aradı işi aldık burdayım dedi. Ben ne olucam dedim yanlız, annesiyle babasıyla konuşmuş seni onların yanına goturecem dedi aklım sende kalmasın diye.Yanlış anlamayın çoğu kez evde yanlız kaldım hiç bir zaman laf etmedim. Bu seferde laf etmedim tamam konuşuruz yüz yüze dedim. Çünkü o da suanki Türkiye şartlarından muzdarip iş bulmadan bırakmak istemiyor. Severek evlendim suanki aklım olsa bu meslek grubuyla değil evlenmek arkadas bile olmazdım. Şuan karnımdaki çocuk için üzülüyorum,boyle giderse doğduğunda veya büyüdüğünde çoğu şeyinde yaninda olamayacak.Annem babam yokki yanlarina gidip kalayım. Nedir bu yanlız hayattan çektiğim. Ben ne yapayım bana akıl fikir verin lütfen
yok canım inşaat mühendisi
Kadın doğum doktoruna gittim canımNe biliyim sen soyleyince bende iyice kontrol ettim derinin altinda 2 küçük sivilce gibi takip edeyim bende. Cildiyeyi mi gittin peki olmazsa bende gideyim
Kadın doğum doktoruna gittim canım
canm geçmiş olsunKadın doğum doktoruna gittim canım
sağol canım motivasyonun için haklisin 2 yıl ayrı sehirlerde calistik yaşadık ama bu kadar ağır gelmedi.galiba benim sınavımda bu demekki. Bende acılayım diye yürüyüşe çıktım ordanda 101e gittim az önce kuvetle battaniye aldim emzikler cok hoşuma gitmedi daha kaliteli birsey daha iyi olabilir.Eşin almazsada üzülme sende daha iyi birsey alırsıngünaydın canm.stresli olduğum zamanlarda burnum tıkanıyor hatta tansiyonum da çıkabiliyor benim sonrada kanıyo biraz sakin olmaya çalış herkes birşeyler le sınanıyor eşinden uzak olmak şu dönemde eminim çok zor gelir sana ama inan yanında olup ta burnundan getirende çok mesala benim eşim günü günü tutmaz sabah 101 de ki emzikten alır mısın dedim bağıra bağıra ben ne anlarım da vırtta zırtta etti gitti ki 101 le işinin arası karşılıklı, yani sen şimdi oluruna bak gitmek zorundaysa sizin için oğlu için iyi bir geleceği olsun diyedir üzme.kendini de bebeği de
Valla hep ufak şeylerden mutlu olmaya iyi tarafindan bakan biriyim normalde ama bu sefer hormonlardan mi neden bilmiyorum ama çok ağır geldi bu durum. DedCnm yapacak birşey yoksa kendini sürekli üzmeyle birşey olmaz.böyle mutlu olmaya bak bence zaten bebek doğunca bütün vaktin onunla artık
Yok canım 6aylık işmiş zaten ondan sonra nereye gideceği meçhul 6 ay için ev taşımaya değmeyecek.Atama bekliyoruz işallah olursa rahatlayacağız puanımızda düşük degil 88 ama devlet büyüklerimiz alım olmayacak diye aciklama yapınca o da muallakta hakkimizda hayırlısı olsun diyeyim. Alışırım zamanla bu durumada herhalde
Takipte kalayım o zaman gecmezse gideyim bende haftayaKadın doğum doktoruna gittim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?