2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Canim hic uzulme, sadece insaat muhendisleri degil ki, asker esleri var mesela, aylarca yillarca goremedikleri oluyor. Allah can sagligi versin. Bebisinle bugunlerin tadini cikarmaya calis.

ayy çok güzeller canm güle güle kullanmak nasip olsun inş,amaaann benim ki geri 9 da aramışki aşkm emziğin küçük numarası yok başka bişey alayım mı önce yakar yıkar 1.saat sonra hiç bişey olmamış gibi sadece bana değil kendi anne babasına çocukarına bile öyle Allah akıl fikir versin

kızlar intagramda ki mühensinoğlu prima bezi önermiyor aklınzda bulunsun bi araştırın isterseniz ben molfix aldırdım pişik yapmaz inş.

canım geçmiş olsun, inşallah patoloji sonucun güzel gelir.

canm geçmiş olsun

benimki et beni gibiydi. hani boynumuzda koltuk altimizin oralarda olur ya kucuk yumusak o sekilde.test yapsinlar bakalim iciniz tam rahat etsin ins engel teskil edecek bir sonuc cikmaz
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah temiz cıkar. Benimki de yumusak aslında ama test yapmadan içim rahat etmeyecek

En azından adam aramış bak yine:) huyunuda biliyon nasilsa,battaniyeden aldirsaydin polar battaniye güzel, numunelik getirmisler 5er tane herseyden

Y Yslysl ins kismet olur bi kapi acilir da duzenli hemen yasadiginiz yerde isi olur cnm. tabi yalniz kalmak zor ya hele de insan kendi ailesinden uzaksa. umarim kaynananlar anlayisli gecimi iyi insanlardir,sana destek olurlar bu zamanlarda.

Canım onlar da bizim için Çocuğumuz için çalışıyor idare etmek lazim hamilelik hassas ve ilgi istiyor insan benim esimde yanimda degil bizimki surekli degil tabiki ama is olunca da gidiyor bizde 3yasina girecek kizim ve kardeşiyle babamızı bekliyoruz

Y Yslysl ins kismet olur bi kapi acilir da duzenli hemen yasadiginiz yerde isi olur cnm. tabi yalniz kalmak zor ya hele de insan kendi ailesinden uzaksa. umarim kaynananlar anlayisli gecimi iyi insanlardir,sana destek olurlar bu zamanlarda.
Amin canım güzel temennilerin için çok sağol. İnan bende diyorum atama olsa bari farklı bir yerde olsa taşınır giderim. En azından eşime nazimida yaparım daha rahat olurum diye düşünüyorum.Kaynanamlarin Cimrilikleri ve eltimle kıyaslamaları haricinde birseylerini gormedim gayette iyi anlaşırız ama insan ister istemez bir tedirgin oluyor koca yok hamilesin anlasirmiyim rahat edebilir miyim ne biliyim deli deli sorular...

Canım esin atanamamis öğretmen falan mi inşallah alim olur da emekleri bosa gitmez atanir

Haklisin canım. Ne biliyim bende anne babada olmayınca şimdi çocukta gelecekte kocada uzaklara gidecek diye sinirlerim bozuldu. Onada birşey diyemedim üzüldüğümü bilse bırakır gelir çünkü belli de etmemeye çalışıyorum. İçten içe dolmuşum ama sizlerle konuşunca biraz rahatlıyorum. Senin esin ne is yapıyor yanlız misin cocuklarla biri mi var yanında? Valla Allah kolaylık versin sanada cocuklarina esinede

Atanamamis ogretmen canim normalde oldugumuz yerde ücretli falan yapıyor da simdi demir kaynak isi yapıyor cok uzak degil arada geliyor gorumcem var alt ust oturuyoruz

Amin canım insallah.Yok canım Öğretmen değil, İnşaat mühendisi
İnşallah yaşadığınız yerde isi olur da beraber olursunuz canim ayri gayri zor oluyor evet ama olmuyorsa da idare edecek yapacak bisey yok maalesef düşünüp de kendini de bebeğini de uzme bebis gelince günün öyle dolu dolu gececek ki

Atanamamis ogretmen canim normalde oldugumuz yerde ücretli falan yapıyor da simdi demir kaynak isi yapıyor cok uzak degil arada geliyor gorumcem var alt ust oturuyoruz
Eşinde atanır isallah tez zamanda benim altta veya ustte akraba olsa evimden biryere gitmezdim senin gibi
Amin canim insallah tepikleri bile iyi geliyor.Yanlız değilsin ben varim diyor afacan resmen. Kendi gelince daha iyi gelecek işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…