2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sen stres yapinca anlıyor gibi daha çok hareketleniyor inşallah herşey iyi olur

Merhaba güzel anneler . Bezler hakkında konuşulmuş kızım 2 yaşında doğduğundan beri molfix kullaniyorum sızdırma koku falan kesinlikle yapmıyor pişikde olmadi bizde . Özellikle bu yeni çıkan 3d serisi cok daha iyi sarkma olmuyor . Ben gayet memnunum kardeşine de onu kullanmayı düşünüyorum.

Sabah a101e gittim 10 gibi hic birşey kalmamış . Biberon ve emzigi inceleyecektim yoktu . Kızıma hamileyken yine a101e bebek ürünleri gelmişti o zaman gelen emzik ve biberonlar nuk undu cok kaliteli ve piyasadan cok daha uyguna gelmisti . Bugun gelenler lisasli diye geciyor nasıldır bilemedim. Büyük ihtimalle nuk alırım yine .

bambino markanın ürünüymüş renkleri hoşuma.gitti öylesine bi tane emzik aldım sonra da dr brown yada avent in alırım inşallah tabi tutarsa,biberon da cam dı onlar çabuk kırılıyor diye almadım

benimde hoşuma gitti baya ince.ıslıklık göstergesi bile var inşallah olmaz bizde de pişik

Biberon nevresim ve canta benim hosuma gitti ama yakinda a101 yok baya yurumem lazim aksam esim bakacak kalirsa alir artik battaniyeler de guzel görünüyor ama ikinci bebek olunca evdeki battaniyeleri kullanacak
Valla canım çantası cok guzldi bende nevresim bulamadım

A101 den bende banyo seti aldım hem uygun hemde kaliteli.bi eksiğimizi daha kapattık şükür ben zaten herşeyin son ay alınmasına karşıyım herşey çok pahalı bebek deterjan Bebek şampuanı derken liste çok uzun uygun fiyatlı bişeyler bulunca alın derim. Watsons ve gratis indirimlerini de bekliyorum sebamed bebek şampuanı sabunu alıcam sizde bi bakın

Akşama kaldıysa bakayım bende isşteyim ya

canım numunelik geyirmislerdi zaten 9da millet gittiğimde siraya girmisti bile benim cok hoşuma gitmedi emzikler falan o yüzden almadım.

iyi aksamlar kızlar bizim doğumlar subat ta ya bebek kıyafetlerini şimdiden yıkayıp utuleyip koysak çok mu erken olur aralik ocak kış yağmur mu olacak gunes açacak mi güneş göre gore kurusun kiyafetleri istiyorum da fikir aliym dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…