2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kaynanan ve kayınpederin nasıl insanlar onlarla iyi geçiniyor musun? Valla zor cnm ya çocuğun olursa en azindan onla oyalanirsin evde.cocuk olunca evde ses oluyor yalnız hissetmiyorsun kendini. Birde sen hemen arkasından ikinciyi yapacagin için ev de hiç yanlız kalmicaksin merak etme

Adanada güneş olur kız kurutursun güneşte ama yinede sen bilirsin birsey olmaz simdide yapsan herhalde

Normalde aramız iyi ama uzun sure yan yana kalmadik en fazla 15 gün ve hep eşimle birlikteydik insan korkuyor işte ister istemez. Anam yazık çocuğa baba boyle giderse ben yanlız kalirsam gözüm korkar yani birde 2. Ye aynı stres.6ay sonra 2.ye cok hevesliydim bu aralar 1 tane yeter diyorum çocuk büyütmek sorumluluk ister yanlız olmaz tek basima kaldıramam diye düşünüyorum 2 çocuğu bir arada

Eki Görüntüle 2199061 Kızlar ben aliexpresseten bu bebek bakım çantasını sipariş verdim içinde USB ile biberon ısıtma diyor o nasıl bişey ya
Rengine vuruldum bu arada
Canım içinde alimunym folyo gibi tam aklıma gelmedi de ondan var biberonu katiyorsun sogumuyor gecen sene benzerini kuzenim almıştı cok memnun

Canm benimde şubatta annemler bana uzak 3 hafta sonra gelicekler bi de ancak ocak ayı gibi bende yıkayıp ütüleyip paketleyim diyorum bende fikir istiyorum.çünkü çalışıyorum ve bi çocuğum daha var yardım eden varken yapsam mı erken mi ?

Vallahi ben ciddi ciddi düşünüyorum kizimda da aslinda 7.ayda hastane cantam hazırdı ne olur ne olmaz die temiz temiz dursun sonra yine yikarim gerek duyarsam die düşünüyorum

canım benim esımde asker göreve gitti bende yalnızımnuzun zamanda öyle olcak 3 4 gün yalnız kalıyorum, 3 4 gün annem veya kayinvaldem gelio,sağlık olsun diyorum yeterki çocuğumuza sag salim kavusalim nasip boyleymis

Allah kolaylık versin canım senin işinde gercekten zor. Ama en azindan annenler kayinvalidenler anladığım kadarıyla aynı şehirde yaşıyorsunuz kendi evindesin evinin rahatlığı var. Çocuklarımız arkadaş olur isallah bizlere onlar gelince yanlizligimiz bir nebze azalır işallah

En kisa zamanda bebek icin deterjan alim çamaşırlar yikansin ay sonu gibi de besigi alırsak battaniye çarşaf var zaten bide yavas yavas bez depolamaya baslarsam geriye ne kalir yavaştan hallederiz artik
Deterjan ne kullaniyorsun ne onerirsin.ilk kiyafetleri elma sirkesiyle yikayacam ama ondan sonra neyle yıkarım bilmem.sampuanda mustelanin urunlerini öneriyorlar ama bilemedim. Tecrubeli annislerden görüş alabilirim

Deterjan ne kullaniyorsun ne onerirsin.ilk kiyafetleri elma sirkesiyle yikayacam ama ondan sonra neyle yıkarım bilmem.sampuanda mustelanin urunlerini öneriyorlar ama bilemedim. Tecrubeli annislerden görüş alabilirim
En masumu sabun tozu die biliyorum o yuzden sabun tozu kullanıyordum kizimda sirke temizlikte kullanirim ama bebek kiyafetinde aklıma gelmemişti dogrusu bende deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…