- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 83
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.381
evet şuan aynı şehirdeyiz ama 2 yıl sonra tayin çıkacak sonra ailemdende hep uzakta ol cam,şansa hamileligimde aynı şehirdeyiz,ben doğuma kadar eşimle anca 2 kere görüş cem,doğumda sen söyle ben burdan uçağa biner gelirim diyoAllah kolaylık versin canım senin işinde gercekten zor. Ama en azindan annenler kayinvalidenler anladığım kadarıyla aynı şehirde yaşıyorsunuz kendi evindesin evinin rahatlığı var. Çocuklarımız arkadaş olur isallah bizlere onlar gelince yanlizligimiz bir nebze azalır işallah
Canım USB ne alaka nereye takılıyor ki inşallah bende memnun kalırımCanım içinde alimunym folyo gibi tam aklıma gelmedi de ondan var biberonu katiyorsun sogumuyor gecen sene benzerini kuzenim almıştı cok memnun
ilk yeni aldığın kiyafetlerin hepsini o sekilde yapabilirsin zararli tekstil kimyasallarini en iyi çözücü dogalda en azındanEn masumu sabun tozu die biliyorum o yuzden sabun tozu kullanıyordum kizimda sirke temizlikte kullanirim ama bebek kiyafetinde aklıma gelmemişti dogrusu bende deneyim
Valla allah kolaylik versin en azından annen yanında yetişir işallah. Bizde öyle fazla görüşemeyiz bir iki anca. Büyük ihtimal benimkide doğuma yetisemez Allah hakkımızda hayırlısını versin canim ne diyimevet şuan aynı şehirdeyiz ama 2 yıl sonra tayin çıkacak sonra ailemdende hep uzakta ol cam,şansa hamileligimde aynı şehirdeyiz,ben doğuma kadar eşimle anca 2 kere görüş cem,doğumda sen söyle ben burdan uçağa biner gelirim diyodoğuma yetisebilcegi bile muamma,beterin beteri war yani
USB kısmını bende bilmiyorum acikcasiCanım USB ne alaka nereye takılıyor ki inşallah bende memnun kalırım
Canm net bir şey diyemem ama ilkinde 3-5 kıyafet için makina açıyordum.yenidoğan hediye gelmiyor ama ilerleyen aylar hediye geliyor bi kaç takım daha al sen uzun kollu zıbın özellikle kış bebeği kat kat giyiceklerNe kadar almami tavsiye edersin canım peki
Bence mantıklı canm ağırlaşmadan yapmak lazım.ne olur ne olmazVallahi ben ciddi ciddi düşünüyorum kizimda da aslinda 7.ayda hastane cantam hazırdı ne olur ne olmaz die temiz temiz dursun sonra yine yikarim gerek duyarsam die düşünüyorum
4 tane aldim 2 tane patikli don 2 takimda dis giyim var alt üst 5 tane tulum 2si yenidogan,o zaman ben hepsinden 8'liyim bari garanti olsunCanm net bir şey diyemem ama ilkinde 3-5 kıyafet için makina açıyordum.yenidoğan hediye gelmiyor ama ilerleyen aylar hediye geliyor bi kaç takım daha al sen uzun kollu zıbın özellikle kış bebeği kat kat giyicekler
iyi aksamlar kızlar bizim doğumlar subat ta ya bebek kıyafetlerini şimdiden yıkayıp utuleyip koysak çok mu erken olur aralik ocak kış yağmur mu olacak gunes açacak mi güneş göre gore kurusun kiyafetleri istiyorum da fikir aliym dedim
Canm benimde şubatta annemler bana uzak 3 hafta sonra gelicekler bi de ancak ocak ayı gibi bende yıkayıp ütüleyip paketleyim diyorum bende fikir istiyorum.çünkü çalışıyorum ve bi çocuğum daha var yardım eden varken yapsam mı erken mi ?
Benimde çok yanıyor şu aralar şurup içiyorum mecbur
Deterjan ne kullaniyorsun ne onerirsin.ilk kiyafetleri elma sirkesiyle yikayacam ama ondan sonra neyle yıkarım bilmem.sampuanda mustelanin urunlerini öneriyorlar ama bilemedim. Tecrubeli annislerden görüş alabilirim
Insallah eşinin ataması olur canm sende eşinin yanina gider oraya taşınırsın için daha rahat eder.Normalde aramız iyi ama uzun sure yan yana kalmadik en fazla 15 gün ve hep eşimle birlikteydik insan korkuyor işte ister istemez. Anam yazık çocuğa baba boyle giderse ben yanlız kalirsam gözüm korkar yani birde 2. Ye aynı stres.6ay sonra 2.ye cok hevesliydim bu aralar 1 tane yeter diyorum çocuk büyütmek sorumluluk ister yanlız olmaz tek basima kaldıramam diye düşünüyorum 2 çocuğu bir arada
Erken olmaya erkende canim hava şartlarını düşündum hep ya kotu giderse içeride kurutmak istemiyorum gunes gorsun falan kafamda deli sorular neler nelerÇok erken değil mi kızlar ya, pek sabırsız gördüm sizi
Şakası bir yana 28. Haftadan sonra her an doğum olma ihtimali olduğunu düşünürsek olabilir aslında. Ama ben pek acele etmeyi düşünmüyorum. Erken doğururum gibi gelmiyor hiç
Ocak ayında yapacağım ben o işleri.
Ben Rennie ile yaşıyorum desem
Yediklerim çok etkiliyor. Midem yanıyor diye de hiç boğazımı kısmıyorum, yiyip yiyip içiyorum rennie'mi
İlk kızımda şampuanı Babe markası almıştım. Vücut yıkama yağı ve losyonu da var. Eczanelerde satılıyor sadece, dermokozmetik grubunda yani. Atopik dermatit vardı kızımda o yüzden kullanamadıkher bulduğumuzu. Ama çok şükür şu an iyi.
Yeni doğan için de alcam aynı markadan.
Deterjanı da Amway bebek deterjanından almıştım. 3 kiloluk toz. 130-140 civarı sanırım şu an fiyatı ama konsantre olduğu için 9 ay kadar gidiyor bir kutusu. Aya vurunca çok da pahalıya gelmiyor yani. Yumuşatıcı da dalin, mis gibi bebek kokuyor bayılıyorum ona
Deterjan ne kullaniyorsun ne onerirsin.ilk kiyafetleri elma sirkesiyle yikayacam ama ondan sonra neyle yıkarım bilmem.sampuanda mustelanin urunlerini öneriyorlar ama bilemedim. Tecrubeli annislerden görüş alabilirim
guzel gorunuyor canim dene ama mutlaka hafif olamsi onemli sürüşüne bak denemeden alma derim :) Çok oahali olmasina gerek çok büyük farklar yok. Nuna bendekide ebebekten almıştım tavsiye ederim cok kullanisli ve sağlam hala ilk gunku gibi 3 cocuk daha büyütürBebek arabası olarak tavsiye var mı? Markalar çok pahalı ucuz travellerle arasında ne farkı oluyor? Ben bebek arabasına sırf markadan dolayı çok para vermek istemiyorum açıkçası bi tane travel buldum orta ne çok ucuz ne pahalı 1300 tl travel pusetli araba bu nasıl sizce bence kaliteli duruyor gibi
Nuna ve Chicco travel sistem arabalarda puset tek başına takılmıyor galiba öyle olunca araba çok kaba duruyor sanki üst üste bide normal altı da beşik gibi her yanı kapanmıyor sanırım ama kalite olarak kesinlikle daha iyi duruyor orası kesin yoksa var da ben mi bulamadım?guzel gorunuyor canim dene ama mutlaka hafif olamsi onemli sürüşüne bak denemeden alma derim :) Çok oahali olmasina gerek çok büyük farklar yok. Nuna bendekide ebebekten almıştım tavsiye ederim cok kullanisli ve sağlam hala ilk gunku gibi 3 cocuk daha büyütür
Amin canim inşallah en çok istediğim sey şuanInsallah eşinin ataması olur canm sende eşinin yanina gider oraya taşınırsın için daha rahat eder.
Domolun birkac ürününü severek kullanıyorum bakayım canim o ürünede hic aklima gelmemişti. Yumuşatıcı kullanmam zaten çocuğun giysilerine sampuan vs. Olarak ne kullandinDeterjan olarak kizim alerjik oldugu icin cok arastirmistim, cok da deterjan degistirdim. Tek gececegim ve bu kizimda da kullanacagim deterjani tavsiye edeyim. Rossman'larda satilan Domol markanin antialerjik ve ekolojik sivi bebek deterjani. Parfum, renklendirici ve koruyucu katki maddesi yok icinde.
Ayrica israrla belirteyim ki ne kendi camasirlariniz icin ne de bebekler icin yumusatici asla ama asla kullanmayin. Kanserin bir numaralu tetikcisi, ustelik icerigindeki kimyasallar kancali turden oldugu icin deriye tutunuyor ve coookkk uzun yillar bile deride kalabiliyor. Ben 6 yildir eve yumusatici sokmuyorum. Size de tavsiyem hayatinizdan cikarin.
Bakayim bu ürünlere de canım sağolSampuan icin dogalbebegim sayfasini inceleyin. Jack & jill markasini siddetle tabsiye ederim. Dunyada kendini kanitlamis, dogalligi tescillenmis, bir numarali marka. Biraz pahali gelebilir ama bebeklere her yikamada sampuan kullanilmasi onerilmiyor zaten, haftada 1 kez sampuan kullaniyorsun onda da nohut kadar yetiyor. O yuzden cok uzun sure gidiyor. Bebisler biraz buyuyunce de ayni amrkanin dis fircasi ve dis macununu kullanabilirsiniz. Gunes koruyucu urunler icin de yine ayni siteden ulasabileceginiz Trukid markasi var. Yazin kizima hep onu kullanirim, tatilde ozellikle water and play cesidi super otesi, suya ekstra dayanikli oldugu icin gunde iki kere surmek yetiyor. Tabiki o da tescilli dogal icerikli ve mineral filtreli.
Bende gördüm setlerinden kimyasal katki varsa yagda bende kullanmam sampuani mi alsam bende sadece sabun olayi cok mantikliymis bu aradaBende bebek bakım ürünü olarak mustela kullandım hep setini almıştım bebek yagini katkilidir diye suremedim ocak sildimnemlendirici kremi hala acilmamis vaziyette duruyor onun yerine kantron yagi zeytin yagi hindistan cevizi yagi dogal yaglar kullandim.99 diye bebek yagi var %100 dogal icerekli hastaneelrde kullaniliyor ona bakabilirsiniz.pisik sorunu yasamadik şükür ama kizardigindada genelde kantron yağı kullandim poposuna aldigim krem oldugu gibi durdu yani.suan 2 yasinda dogal sabunlarda kullaniyorum arada defne sabunu zeytinyagli sabun gibi göz yanma sorunu falan yaşamıyoruz
Canım deterjan dalan roxy kullanıyorum Kuzey’in kıyafetlerini hala onunla yıkıyorum 4 sene oldu memnunum ya da hacı Şakir’in granüllü sabun tozunu kullanıyorum o da iyi şampuan olarak mustela iyi Hipp in şampuanı iyi baby&me iyi bübchen iyi eğer imkanın varsa pahalı gelmezse burts bees baby şampuanını öneririm %100 e yakın doğal bir ürün fiyat olarak yüksek olsa da en iyisi diyebilirim tamamen bütçene kalmış bu yazdıklarım içerik olarak en iyi şampuanlarDeterjan ne kullaniyorsun ne onerirsin.ilk kiyafetleri elma sirkesiyle yikayacam ama ondan sonra neyle yıkarım bilmem.sampuanda mustelanin urunlerini öneriyorlar ama bilemedim. Tecrubeli annislerden görüş alabilirim
Beğendim canım güzel inşallah ağır değildir kullanımı rahattırBebek arabası olarak tavsiye var mı? Markalar çok pahalı ucuz travellerle arasında ne farkı oluyor? Ben bebek arabasına sırf markadan dolayı çok para vermek istemiyorum açıkçası bi tane travel buldum orta ne çok ucuz ne pahalı 1300 tl travel pusetli araba bu nasıl sizce bence kaliteli duruyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?