2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sağol canim tavsiyen icin

tecrübeli annelerim yorgan almak gerekir mi yoksa uyku tulumu bu sene için yeterli olur mu yeterli olursa seneye alırım yorganı acele etmiyeyim şimdi

tecrübeli annelerim yorgan almak gerekir mi yoksa uyku tulumu bu sene için yeterli olur mu yeterli olursa seneye alırım yorganı acele etmiyeyim şimdi

küçükken uyku tulumu çok kullandım kızıma, şimdi de woolnut diye bir markanın %100 merinos yünü uyku tulumu var onu kullanıyorum çok memnunum. Az büyüdüğünde almanı tavsiye ederim.

Dün gece ilk Nst deneyimimi yaşadım kızlar. 3 gündür bacağımda kramp vardı ebe karşıladı önce ve diğer şikayetlerimi sordu. Bacak ağrısında ağrı kasılma felan oluyor diyince doktor gördü.Alttan hem parmağı hemde cihazla muayene etti. Seni sevk edebiliriz önce Nst ye gir dedi. Öyle korktum heyecan yaptım ki bayılacak gibi oldum.Neyse ki her şeyi normalmiş kafası sıkışmış dedi ama kasılma ve karnımda sertliğin sebebini söylemedi

küçükken uyku tulumu çok kullandım kızıma, şimdi de woolnut diye bir markanın %100 merinos yünü uyku tulumu var onu kullanıyorum çok memnunum. Az büyüdüğünde almanı tavsiye ederim.
teşekkür ederim canım uyku tulumu yeterince sıcak tutar diye düşünüyorum ama malum her kafadan bir ses çıkıyor üşür o çocuk üşütceksin çocuğu vs vs

çok geçmiş olsun canım kafası sıkışmış tam olarak nasıl oluyor acaba yürüyüş yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam bu ara biraz dinlen istersen

Günaydın kızlar,
Moralim çok bozuk dünden beri. Dün Cerrahpaşa'ya ayrıntılı ultrasona gittik Ali Bey'e. Bebeğimin bütün değerleri çok normal, hatta bir hafta önden gidiyor ama böbreklerinde hafif genişleme varmış. Biri 4.4 mm, diğeri 6.6 mm. Down sendromlu tüm bebeklerde görüldüğü için amniyosentez yaptırabilirsiniz dedi ama bu tedbir olarak. Tek bulgu bu olduğu için çok önem arz etmiyormuş. İkili test oranlarımız çok çok düşük çıkmıştı ama yine de çok üzülüyorum. Bebeğim erkek ve erkeklerde bu durum çok sık görülüyormuş, daha önce yaşayan var mı aramızda?

Allah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Canım uyku tulumu yeterli oluyor birde battaniye olur yeter o sana yorgan bi dahaki kışa alırsın

Çok geçmiş olsun canım kasılmalar için magnezyum alıyor musun

Kuzum benim erkekler bebeklerde çok sık görülüyor evet hatta çoğu gebelik sürecince geçiyor bazıları önemsiz görülüyor çünkü hamilelikte rastlanan bir durum şuan için değerleri çok mu yüksek bilmiyorum ama inşallah geçici bi durumdur canım içini ferah tut

Deterjan ne kullaniyorsun ne onerirsin.ilk kiyafetleri elma sirkesiyle yikayacam ama ondan sonra neyle yıkarım bilmem.sampuanda mustelanin urunlerini öneriyorlar ama bilemedim. Tecrubeli annislerden görüş alabilirim

Canım ben Mom's Green deterjanlarını ve biberon temizleyicisini aldım. Yeğenimde ileri seviye alerjik egzama var doğduğundan beri, ekolojik olduğu için bu deterjanla hiç sorun yaşamadılar. Instagram'da mühendisinoğlu 'nun tavsiye ettiği ürünler içerisindeydi. Sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum.

Canim yenidogan doneminde zaten yorgan kullanmak onerilmiyor. Kendini bosma riski oldugu icin. Almana gerek yok yani. Kundak battaniyeler var, ben onlari kullanmistim, hem evde hem disarda, inanilmaz kullanisli. Istersen resim de ekleyebilirim. Kollari da icinde birakan kundak seklinde uyku tulumlari da var, onlari kullanan arkadaslarim da cok memnundu. Bebek eliyle yuzunu gozunu cizemiyor, kendi kendini uyandiramiyor, daha guzel uyuyor oyle olunca. Onlar da tog seklinde kalinliklarina gore satiliyor. Orta kalinlikta bir kundak tercih edebilirsin.

Canim cok cok gecmis olsun. Insaallah bir daha yasamazsin.

Canim ben cok duydum. Tek basina bir bulgu yeterli gorulmuyor, hatta onemsiz bulunuyor. Genelde takip ediyorlar durumu, ilerleyen haftalarda cogunlukla iki bobrek dengeleniyor buyukluk olarak. O yuzden hic kendini uzme. Doktorun takip edicektir mutlaka kontrollerinde. Eger cok da kafana takiyorsan ve maddi imkanin da varsa nifty tarzi bir test yaptirabilirsin amniyosentezsen ziyade.

Cok geçmiş olsun. Cok mu yordun kendini aceba.nereye sıkışmış kafasi peki

21-24 haftalik bebeklerde hafif genisleme görüşebiliyormuş. Bizim bebektede ayni genisleme var ama 2 doktorda bu durumun normal olduğunu söyledi. Hatta 50 gün önce eltim doğum yapti ayni durum bu haftalarda onlarin bebektede varmış sapasağlam çocuk.doktor seni cok panik ettirmiş sakin ol öncelikle eminim birsey yoktur icin rahat etmesini istiyorsun bir doktora daha görün derim. Hatta raporda yazanida atiyorum sana sunuda ekliyim ki 7mm kadar normalmiş risk ondan sonrasi için ilerleyen haftalarda dengelenir dedi

Eklentiler

• 1539944070186-1966117100.webp
    44 KB · Görüntüleme: 72
resmini atarsan çok sevinirim canım uyku tulumu giydir üstüne yorgan ört diyen var ev zaten sıcak olacak pişer çocuk

resmini atarsan çok sevinirim canım uyku tulumu giydir üstüne yorgan ört diyen var ev zaten sıcak olacak pişer çocuk
Bendede yorgan vs hepsi var ama bende boğulur diye korktuğum icin böyle birsey alayım dedi

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-19-13-20-48.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…