2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Beğendim canım güzel inşallah ağır değildir kullanımı rahattır[/QUOTE]
Bi yerde bulabilsem gidip bakıcam da böyle fotoğrafa bakıp karar da veremedim bende

Değerleri düşükmüş, hafif dedi doktor. 4mm sınır, 10mm üzeri tehlike arz ediyormuş ama insan tedirgin oluyor işte.

Ayy canım Allah razı olsun, o kadar üzüldüm ki dünden beri. Aslında çok önemli bir bulgu olmadığını biliyorum ama doktor o kadar açıklamasız bıraktı ki bizi, çok korktuk o yüzden. İnşallah bebeklerimiz düzelir.

İnternette de var ben carsida dolasirken bir kac bebek magazasindada gördüm güzele benziyor kullanışlı gibide. Bak sende istersen bulunduğun sehirde bulabilirsin belki
çarşıda fiyatlar o kadar pahalı ki bir kaç gün farklı bölgelerde mağaza dolaştım servet ediyor o yüzden doğrudan intenetten yapıyorum bebeğin bütün alışverişini

triko acaba yıkandıkça kullandıkça tüylenme yapar mı bi de dışı kumaş içi elyaf gibi modeller var kafam karıştı

Düzelir canım sıkma canını sağlıkla alırız kucagimiza miniklerimizi. Biz bidaha gittigimizde bak diyicem doktora tekrar sende öyle birşey isteyebilirsin. Ama içini ferah tut iyi düşün iyi olsun.

Sen bak carsidan ona göre kiyasla netten verirsin siparis ici elyaf olan suan morhipoda 49.90tl ben carsida baktigimda 75 diyorlardı

Düzelir canım sıkma canını sağlıkla alırız kucagimiza miniklerimizi. Biz bidaha gittigimizde bak diyicem doktora tekrar sende öyle birşey isteyebilirsin. Ama içini ferah tut iyi düşün iyi olsun.
Canım ben normal op. dr'a gidiyorum kontrole, onlar bunu takip edebiliyor mu yoksa gene peritonoloğamı gitmek lazım? Yani tekrar ayrıntılıya mı gideyim?

Canım ben normal op. dr'a gidiyorum kontrole, onlar bunu takip edebiliyor mu yoksa gene peritonoloğamı gitmek lazım? Yani tekrar ayrıntılıya mı gideyim?
Benim kendi doktorum bakarım ben dedi bakabiliyorlar her gittigimizde gosteriyor bakiyor organlarina falan bazı ölçümler yapıyor. Cihazi uygunsa yapabilir diye düşünüyorum

çok geçmiş olsun canım kafası sıkışmış tam olarak nasıl oluyor acaba yürüyüş yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam bu ara biraz dinlen istersen

Dinleniyorum aslında, çokta önemsemedi gibi geldi bana.Aciller de soru sormak yasak sanırım. Bakıyorum da aciller dolu hep sevk yapıyorlar. Çok ilgilenemiyolar.

Çok geçmiş olsun canım kasılmalar için magnezyum alıyor musun

Magnezyum alıyorum su içiyorum sürekli neden böyle oluyor anlayamıyorum. Başta hamileliğim çok zor geçtiği için vitaminsiz mi kaldım acaba bende bilemedim . Bacağımda ki ağrı fıtık yüzünden de olabilir gibi geliyor
Cok geçmiş olsun. Cok mu yordun kendini aceba.nereye sıkışmış kafasi peki

Teşekkür ederim. Tam tersi yormuyorum kendimi pek. Söylemedi nereye sıkıştığını sordum ama geç hemen Nst ye dedi

aciller o kadar yoğun oluyor ki doktorlar baya sinirli oluyor hiç birşey sorulmuyor düzenli gittiğin bir doktor varsa bi danış istersen

bende kararsızım açıkçası yaptırma konusunda
risklerini iyi düşün hiç kilo almamış olsan bile gebelik şekeri çıkabilir ve bebeğe ciddi zararı olabilir tamam aniden vücuda glikoz yüklenmesi oluyor ama bu onun sağlığı için yine kararı sen vericeksin miniğin annesi olarak

kızlar dün yazdım sandım ama yazmamışım. Benim dün şeker yüklemem yapıldı. 75 gr lik 1. saat ve 2. saat kanları alınarak. Ve tabiki açlık. Zorlandım ama sonucum temiz çıktı . Çok mutlu oldum ilk gebeliğimde vardı üstelik. Birde daha sonucu çıkmadan doktor muayne ederken önde gidiyor muhtemelen gebelik şekerin var dedi. Ben bide cidden çook kilo aldım kesin çıkacak gözüyle bakarken valla rahatladım. Bebeğim gayet iyi durumdaymış çok şükür. Artık taramalar bitti. Rutin kontroller var çok şükür:)

Kızlar kafanız karışmasın . içtiğim ey çilek aromalı fruko gibiydi. Birde gebeliğiniz bpyunca asla şekerli bir şey yemedim diyebiliyormusunuz. Aynı şey bence. Tercih meselesi olmamalı. Ben ilk gebeliğimde şeker yüzünden sıkıntılar yaşadım. Oğlumun çoğualerjik şeylerini ona bağlıyorum malesef. Kontrol altına alınmazsa daha ciddi şeylere sebebiyet verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…