2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Merhaba kızlar.benim ilk gebeliğimde çıkmıştı.insülin kullanmıştım ama yinede bi türlü dengelenemiyordu.bu sefer yaptırmasam mı diye düşünüyorum.onun yerine ekmeği kessem diyet uygulasam diye derin düşüncelerdeyim.

Canım birde insülün kullanmışsın. diyet yapmana rağmen düşmedimi. Riske atmaya değmez.

Canım geçmiş olsun. Ne yapman veya ne yapmaman gerektiğinden bahsetti mi doktor? Yoksa 'bir şeyin yok' deyip yolladı mı?

Canım öncelikle sakin ol. Tek bir bulgu ile öyle ciddi hastalıklara teşhis koyulmaz. Böyle milimetrik ölçümlerde ufak tefek yanılma payları bile oluyor. Takipte olun, bence normale dönecek yakın zamanda.

kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı?

3 Kasım'da yapılacak canım, 26+3'te olacağız

Gözün aydın canım sonuçların iyi çıkmış. İlk gebeliğinde sıkıntı yaşadığın için mi direk 75'lik yapıldı? Bana 50'lik yapacak doktorum. İlk gebeliğimde bir sıkıntı yaşamamıştım. Ondan mı acaba

Canım eğer fikrimi istiyorsan, ben senin gibi ilk gebeliğimde sıkıntı yaşamış olsam asla riske atamazdım, doktorum gerek yok dese bile yapılması için ısrar ederdim. Bir şey varsa teşhis edilmesini isterim ondan kaçacağıma. Sonuçta bir sıkıntı varsa ve sen bunu bilmiyorsan gayet rahat davranacaksın ve sonuçları iyi olmayabilir. Sadece yediklerine dikkat ederek kontrol edebileceğin bir seviyede olup olmadığını anlamak için bile yaptırman gerek kontrolünü.

İlk gebeliğimde 50 gr yapılmıştı . Burası üni hastanesi herkese 75 gr yapıyoralr ccanım.

Canım çok sevindim şeker çıkmamasına benim de ilk gebeliğimde yoktu ama sanki bunda çıkacakmış gibi bir his var içimde neden bilemedim :) inşallah kimsede çıkmaz bu son testimizi de sıkıntısız atlatırız sonra başlasın yavaştan hazırlıklar :))

B Bal-sincap Canim kundak tulum seklinde dediklerim bebekli olan. Kullanan arkadaslarim cok memnundu. Ama bir sure kullaniliyor ve sadece uykuda kullaniliyor. Digeri benim kullandigim, ici elyaf disi penye gibi kumas. Evde disarda her yerde kullaniyordum ben. Bana daha kullanisli geliyor, simdi bile hala kullaniyorum acik halde, ustune seriyorum acik halde lazim oldujca

Eklentiler

• Screenshot_20181016-214947_Chrome.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20181019-185752_Chrome.webp
    19 KB · Görüntüleme: 73
bende su resimdeki gibi birşey baktım bu da büyüyünce de battaniye gibi kullanilir diye düşünüyorum hemde sanki ellerini biraz daha rahat bırakıyor bu tarz kundak o yüzden hoşuma gitti normal pijamalarını giydirip bununla kundaklasam yeter galiba ekstra uyku tulumu almayayım şimdilik

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-19-13-45-07.webp
    10 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar bugun 4 saat süren bir ağrım vardı, karnımın sol tarafında, doktora gittk mecburen bizm bebiş poposunu yaslanmış o yuzdn acıyor dedi, magnezyum yazdı kramplar için ayrıca bebiş iyiymiş ama zayıf dedi doktor bu aralar beslenmeye dikkat et kılo alsn dedi bizden bunlar

geçmiş olsun canim şükür bebegin iyiymiş doğrudan bebeğe kilo aldıracak bi beslenme önerisi oldu mu

Çok guzelmis ya bebekler elleri sabit yanda durunca daha rahat uyuyor die duymuştum bu kundakla o şekilde oluyor zaten

Geçmiş olsun canım bebişler yerinde durmuyor desene benimde sancım oluyor sol tarafımda kısa süreli anlıyorum hemen ya poposu ya başı diye :) magnezyum bende kullanıyorum iyi geliyor bebeğin kilosu içinde muz kaşar peynir bakliyat et balık tüket derim canım

Canım geçmiş olsun. Benim kramplar çok erken başladı ve kalça kemiğimde ağrı var bahsetmiştim daha önce, magnezyumu ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Ne kadarmış ki ağırlığı da az dedi

Geçmiş olsun canim şükür ki bebeğin iyiymis sipaya bak sen o kacinci haftadasin kaç gr ki bebek ne dedi peki beslenme konusunda

Canm inanmıyorum sebomed bebek şampuanı kullaniyorum bende daha 2 gün önce eczaneden aldim 62 liraya aldım şuan o kadar üzüldum ki

sen bulamamissin canim takiliyor tam tersi cok kibar ve saglam bir araba

Eklentiler

• 92BC0871-1386-4EA0-A560-6FF45DCC8F2B.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 75
Canim muz ve badem bebeğe kilo yapam şeyler günlük yemeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…