2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar beşik nasıl sizce çok büyük bişe almayı düşünmüyorum çünkü büyüdüğü zaman mecbur başka yatak alıcam abisiyle beraber aynı odada kalacak şimdilik bu işimi görür diye düşünüyorum

Eklentiler

• 724C517F-CD81-40AF-B8FF-F55F179C6D33.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 84
  • B76E7234-30AC-4693-9F91-3DCC420C15EB.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 70
  • 78913AFA-FBE7-444D-A7FF-ED2130EB6F14.webp
    11 KB · Görüntüleme: 70
24. Cu haftayımm bebiş 561 gram cıktı cokk şukur buna da bıraz daha protein almaya çakışacam

Ben 21+5'teyken ayrıntılıda 441 çıkmıştı. O haftalarda çok yüklü kilo almıyorlar zaten, az değil ki. Bu haftalarda sonra katlamaya başlayacak. 27-28'de 1 kiloya varır görürsün. Ama dediğin gibi protein gurubunu hiç eksik etme öğünlerinden. Ben akşam yemeğinde et türü bir şey yoksa mutlaka öğlen yemeğinde yemeye çalışıyorum. Akşamları genelde bakliyat-balık-et türü şeyler ile besleniyoruz. Bir çocuk daha olunca evde zaten sürekli besleyici şeyler pişirmeye çalışıyorum. Sallama öğün hiç yok diyeyim. Maden suyu-muz-elma-mandalina-kaşar peyniri-yumurta-süt-bir et grubu-çerez gibi şeyler benim günlük menümün sabit parçaları:) 3 Kasım'da şeker yüklemem var 26+3'te. Bakalım yediklerimi ne kadarı çocuğa yaramış görcez:) çok merak ediyorum ben de kilosunu.

Güzelmiş canım güle güle kullansın bebişin :)

Sağol canım daha almadım alıcam inşallah :)

Güzelmiş ilerde yatak alacaksan
Aynen ileride karyola tarzı alırım büyüyünce

Ne kadar fiyatı canm
280₺ canım bebekonfor sitenin adı

bebeği beşikte sallaman gerekirse galiba bunun sallanma özelliği yok altta tekerleri var ama hali zeminde zor olur düz zeminde de ses yapabilir biraz daha araştır istersen

Ben kendim için ve oğlum.icin zaten hep kullaniyorum bu şampuanı gene gidip alayim söyle 5 tane bir daha böyle indirim.bulamam.baska nelerde indirim var cnm
Gratis her üründe %50 indirim yapmış sebamed bebek pişik kremi aldım bebek sabunu yokmuş bebek yağı da YÖK sebamed markasının diğer markaların var ‍

merhaba canım nasılsın son durumunuz nasıl ?

bebeği beşikte sallaman gerekirse galiba bunun sallanma özelliği yok altta tekerleri var ama hali zeminde zor olur düz zeminde de ses yapabilir biraz daha araştır istersen
Sallanıyor canım ama ben pek sallama taraftarı değilim alışsın istemiyorum tabi mecbur kalırsam yapacak birşey yok sallarım halı veya düz zemin farketmez diye düşündüm çünkü anne yanı olarak kullanıcam sabit kalacağı için birşey olmaz diye düşündüm bilemedim şimdi

beşik olarak ta daha önceleri mobilya kullanmış biri olarak gözüm hep park yataklardaydı bunu aldık bakalım zaten hiç sallamıyorum.ben mobilya da bana göre çok ağır işim bitince başıma bela olmuştu resmen

Gratis her üründe %50 indirim yapmış sebamed bebek pişik kremi aldım bebek sabunu yokmuş bebek yağı da YÖK sebamed markasının diğer markaların var ‍
Bugün gittim canm hicbir sey kalmamış birde üstüne o kadar çok sıra vardi ki mağaza da adım açılcak yer yoktu.bir dahaki indirime inşallah yakalarım sabahtan ve ilk gün giderim

bende her ne kadar sallama taraftarı olmasam da her bebeğin huyu faklı oluyor sallanma sabitleme özelliği olanlara bak bence canım sonra yeni beşik arama derdine düşmeyesin

Canlar çocuğuna vitamin veya iştah şurubu kullanıp faydasını gören oldu mu acaba bizim Kuzey pek iştahsız doğru dürüst yemek yemiyor yemediği için gerekli vitaminleri de alamıyor vitamin şurubu ya da iştahını açabilecek birşey var mıdır çok dertliyim bu konuda

Canım bizim Kuzey 4 yaşında hala park yatakta yatıyor bebekken üst kademede yatıyordu şimdi aşağıda yatıyor sapa sağlam duruyor hatta seneye Kuzey’e karyola alacağım için park yatak Güney’e kalacak o yüzden şuan ufak bir beşik alıcam bende

Benim.kadar dertlisi olamaz 7 yasinda ve 19 kilo inanabiliyor musun icirmemediğim vitamin kalmadi nutrigen üzüm çekirdeği kullandigim şuan bitmek üzere sonra omega 3 icircem. Inan bunları içermesem hiç yemicek. O kadar üzgünüm ki anlatamam bu konuda boyu güzel yaşıtlarına göre ama kilo almiyor metabolizması çok hizli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…