2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Nutrigen üzüm iyi iştah acıyor. Balik yağı nasıl gelmişti kilo almis miydi? Bir hastalık olduğunda zayıf olunca iyice zayifliyorlar Ozellikle ishal olunca hali kalmıyor daha da kilo veriyor. Besin takviyeci surup varmış raporla veriliyormuş en son doktor onu verelim kan tahlili yaptıralım.dedi ama esim doğal yollardan kilo almasından yana kabul etmedi

Istah şurubu değil aslında vitamin veriyoruz o da iştahını acıyor
Mesela d vitamini eksikligi ve demir eksikligi de iştahsızlık yapıyormuş. Özellikle balik yemeyen iştahsız çocuklar mecbur omega 3 almalı.bence. keske her seyi doğal besinlerden takviye etsek. Dediğin doğal karışımın için de ne var cnm nerden ulaşabiliriz bu karisima

Kızlar pat diye giricem ama ocean sade balık yagı ciddi oranda istah aciyor tavsiye ediyorum.
Ben mollers omega 3 aldım canm eczacı arkadaşım bunu önerdi 130 liraya aldım çok pahalı ama yeterki faydası olsun daha başlamadım nutrigen üzüm bitsin baslicam iştah acarsa size dönüş yaparım.

Ben mollers omega 3 aldım canm eczacı arkadaşım bunu önerdi 130 liraya aldım çok pahalı ama yeterki faydası olsun daha başlamadım nutrigen üzüm bitsin baslicam iştah acarsa size dönüş yaparım.
bundan önce mollers kullaniyordum canım en iyi mollers dedi banada eczaci yakınım benim oglum sindiremedi onu ne zaman versem kustu bende kestim ocean başladım fayda gördüm gerçekten. ilk 1000 gün çok onemli buyumenin hizli oldugu dönem daha sonra verilen takviyeler çok fazla ise yaramadığını söylüyor uzmanlar

Geçmiş olsun canm Allah beterinden korusun
Genetiklikte var tabikide canm benimkide aynı babası. Ama şükür bağışıklığı düşük değil. Ben yiyen çocuk gorunce özeniyorum ya hiç yemeği seven çocuğum.olmadi ikinciler bari yemek yemeği sevse

insallah bizde ise yarar tadi kötü muydu ondan mi acaba kustu? Birde mollersi küçük yaşta önermiyorlar seninki.kac yasinda? Ilk bin gün valla gayet güzel besledim tereyağını kendim yaptim biskuvisini bile kendim yaptim doğal pekmezle.anne sütü de aldı. Her seyi organik vermeye çalıştım ama sanirim fazla ozenmekte iyi değil Onu anladim tat duygusunu gelistiremedigimi düşünüyorum.aman boğazında kalır aman zararlı.olur diye 6 aya kadar bir sey vermedim.sonrasinda da hep püre şeklinde verdim.

Bizde işe yaramadı maalesef . Aynen ishal olunca daha da kotu oluyor yavrum

Canim aslinda gecmeyen kulak iltihabi, geniz eti falan bunlar hep alerji belirtisi biliyor musun? Belki de o donemleede gida alerjisi vardi. Cok yuksek duzeyde seyretmeyince bu sekilde yan etkiler veriyor anlasilmayabiliyor gida alerjisi. Genel olarak da gida alerjisi 3 yasindan sonra ya bitiyor ya da sekil degistiriyormus.

D vitamini ve demir eksikligi, enfeksiyonlar, alerjiler istahsizlik yapiyor tabiki canim. Bahsettigim kurun icerigi nette aratinca cikiyo canim. Ben yakinimizin yaptigini atayim bulup.

biz anneler hep kendimizi suçluyoruz:) Deme öyle elinden geleni yapmışsın yaş ilerledikce düzelicek diye düşünüyorum insallah:) 27 aylik benim kuzu 1cay kasigi verilebiliyordu. genellikle icirdikten bir sure sonra oluyordu

Ah be canım sen çelimsiz diyorsan biz ne yapalım? Benim 5 yaşındaki kız senin 3 yaşındaki çocukla aynı kiloda

Valla sayısı yok maşallah 2-3 kafasına göre. 'Yiyip yiyip çıkarıyosun kızım, az kilo yapar diye korkuyo musun?'diye söyleniyorum bazen

Kızlar pat diye giricem ama ocean sade balık yagı ciddi oranda istah aciyor tavsiye ediyorum.

Biz kullanıyoruz canım ondan. Balık da yiyor, yağını da içiyor ama yedikleri kilo yapmıyor işte

Adlında geçmeyen kulak iltihabı demek yanlış olur çünkü ilk kez 2.5 yaşında otit oldu, sonrasında kulaktaki sıvıyı atamadı. Onu kendi atsın diye bekledik ama defalarca yağılan basınç testleri sonucunda sıvı kaldığını, tamamen temizlenmediğini görünce ameliyata karar verdik. Uzun vadede işitme kaybına kadar gidiyor çünkü bu kulakta sıvı birikimi. Aynı zamanda geniz eti de olunca ikisi birden ameliyata karar vermemizde etken oldu. Gıda alerjisini şimdi şimdi ben de düşünüyorum, kızım hiç yeni doğan gibi değildi, normalde çocuklar emer uyur bakınır. Benim kızım emer, ya uyur ya da uyanık olduğu zamanlarda hep ağlar mızmızlanırdı. Ama gıda alerjisinin kusma, kanlı dışkı vb. daha ciddi belirtileri olduğu için hiç öyle bir şey düşünmemiştik. Zaten sonradan ortaya çıktı ki huyuymuş bu, 5 yaşını bitirecek hala bayılır mızmızlık yapmaya

Perşembe günü 21+1 de ayrıntılı muayene olduk. Şükür herşeyimiz normal çıktı. Kızımın boyu 29,5 cm kilosu 498gr çıktı. Haftası da 22+2 çıkıyor. Ben şeker aletiyle arada aç ve tok ölçüm yapıyorum. Aç 70 lerde Tok 90 lardayım bir problem yok. İlk hamileliğim. Biraz iri bir bebiş mi oluruz tecrübeli anneler sizce, ne dersiniz?

Son düzenleme:
Yemiyor canm iste vitamin şurubu ile yiyor babası da küçükken öyle imis genetik sanırım. Ama ben çok üzülüyorum Herkes bu çocuğa yemek yedirmiyor musun diyo
ahh o herkesler yokmuüzme kendini canm kardeşi olduğunda değişiyor çoğu çocuk belki onunda düzelir canı sağ olsun.

Sağlıklı olsun canım doğum kilosuna hiç takılma benim oğlum 4100 doğdu reflusunden gazina herseyi fazlasiyla geçirdik şuan yaşıtlarıyla aynı bir ekstrası olmadı sonuç olarak 1 yaşından sonra hepsi genetigine dönüyor o yüzden çok takılmamak lazım

Ya bu işler genetik biraz bunun farkındayım ben bi anda kilo alsın ya da bir anda boyu uzasın istemiyorum en azından vücuduna gerekli olan vitaminleri şu yemeklerimizden alsalar keşke hiç şurup vs uğraşmasak

Ah canım ya senin baya zorlu geçmiş sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil aslında sadece azıcık yemeklerle araları olsa keşke

Hiç sorma bebekken yediğimiz çoğu şeyleri tattırdım yabancılamasın damak tadi olussun diye ama nafile . Kimileri hic umursama acikinca zaten yer diyorlar ama zerre umrunda olmuyor.
Yok kız nerdeee acıkınca yer muhabbeti bizde tutmuyor açlıktan ölse bile yemeyecek neredeyse

Bizimki de etrafında çocuklar olduğu zaman onlarla beraber yiyor geçen dikkatimi çekti akrabalara oturmaya gittik oradaki çocuklarla beraber birşeyler yemeye çalıştı heveslendi omları görünce aslında bu sene kreşe veresim var ama hala küçücük benim gözümde kıyamıyorum :))

Bizim oğlan aynı babasına çekmiş maalesef gerçi babası şuan dünyaları yiyor bizimki bi de yediğini hemen yakıyor günde 2-3 kere tuvalete çıkıyor yediği iki dk içinde durmuyor valla

Yemiyor canm iste vitamin şurubu ile yiyor babası da küçükken öyle imis genetik sanırım. Ama ben çok üzülüyorum Herkes bu çocuğa yemek yedirmiyor musun diyo
Aynen bana da öyle diyorlar yaşını söylediğim zaman şok oluyorlar tabi bende sinir oluyorum derdim kilosu değil sağlığı aslında sağlığı için yemek yese başka hiç bir şey istemiyorum ama nerdee

Bi araştırayım canım

Maşallah uzun boylu olacak sanırım canım iri bebek demek için erken canım şeker yüklemesi yaptırınca şeker çıkarsa iri bebek adayı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…