- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.541
arkadaşlar sizde de baş ağrısı oluyor mu bugün uyandığımdan beri boynumdan başıma vuran ağrı vardı ve çok şiddetliydi daha yeni geçti hafta da yada 10 günde bir böyle tutuyor
Qarkadaşlar sizde de baş ağrısı oluyor mu bugün uyandığımdan beri boynumdan başıma vuran ağrı vardı ve çok şiddetliydi daha yeni geçti hafta da yada 10 günde bir böyle tutuyor
Hayırlı pazarlar hanımlar
Simdi mart annelerinede yazdım yardimci olursaniz cok sevinirim
Detayli ult. Ense kalinligi 6.2 cikti tekrar bakti 5.8 cikti
sınır 6 mış
Diger tum herseyi saglikli masallah mesela 22.hafta dolsaymis normal sayilacakmis
Bize nifty test onerdi yaptirdik esim cok panikledi hala onu rahatlatmaya calisiyorum ben saglikli olduguna inaniyorum
Perinatologta prosedür boyle dedi standart olcu de olmazsa önermek zorundayim dedi ama amniyosentez onermiyorum cunku bebeginiz buyuk ihtimalle saglikli cunku baska hicbirsey gozukmuyor dedi yinede kuşku bıraktı
Halbuki ikili testimizde guzeldi sınır 3.5 ken bizim sanirim 1 cikmisti ense kalinligi
Cevrenizde bu durumu yasayan paylasirsa cok sevinirim
Haaa bu arada bebegim 1 hafta ilerde gozukuyor hep ult. Boyutuna gore 22 subat a gerilemis gosteriyor dogum
Herkese saglikli bebekler hayirli dogumlar versin Allah
Oluyor bazen canim
tansiyonuma bakıyorum 12 7 normal.aynen sabah uyandığımda özellikle bazen hemen bazende akşama kadar çektiriyorTansiyonunu ölç mutlaka canım tansiyon normalse kan artışından oluyor o baş ağrıları. Benimde özellikle sabahları çok ağrıyor .
sağol canmQ
Aynı baş ağırıları bende de oluyor canım. Hatta hamileliğin ilk zamanları gibi gün içinde de uyku bastırıyor.. Doktora sormuştum en son gittiğimde normal demişti
arkadaşlar sizde de baş ağrısı oluyor mu bugün uyandığımdan beri boynumdan başıma vuran ağrı vardı ve çok şiddetliydi daha yeni geçti hafta da yada 10 günde bir böyle tutuyor
sağol canm ilaçta almak istemiyorum bol su içtim başımı tülbentle bağladım krem sürdüm bana mısın demedi sonra pat diye kendiliğinden geçti şükürGeçmiş olsun canım. Geçen hafta 3 gün geçmeyen bir baş ağrım vardı
Sol lobumun üst kısmında zonk zonk attı valla ağrı. Sonra kendi kendine geçti.
Tansiyonunu olctur ben kendimi kotu hissettigimde muhakkak.gidiyorum acile genelde dusuyor benimki ama.ilk gebeligimde yukselirdi ve tehlikeliydi bunda ise limonlu su icmeye calisiyorum onum etkisi oluyo galiba bi baktir tansiyonunaarkadaşlar sizde de baş ağrısı oluyor mu bugün uyandığımdan beri boynumdan başıma vuran ağrı vardı ve çok şiddetliydi daha yeni geçti hafta da yada 10 günde bir böyle tutuyor
Ayy cok tatlisin benim göbüşde böyle ama ben kendime yakistirmiyorum sana cok yakismişEki Görüntüle 2199739 son halimizden slm :)
evde var canm ağrıdığında 12 7 di şimdi 11 7 iyi tansiyonumTansiyonunu olctur ben kendimi kotu hissettigimde muhakkak.gidiyorum acile genelde dusuyor benimki ama.ilk gebeligimde yukselirdi ve tehlikeliydi bunda ise limonlu su icmeye calisiyorum onum etkisi oluyo galiba bi baktir tansiyonuna
sağol canmAyy cok tatlisin benim göbüşde böyle ama ben kendime yakistirmiyorum sana cok yakismiş
Maşallah canım büyüdüler artık kendilerini belli etmeye başladılarEki Görüntüle 2199739 son halimizden slm :)
canm 10 kg aldım yaa bi zahmet de büyüsün artıkMaşallah canım büyüdüler artık kendilerini belli etmeye başladılar
Maşallah.Gözün aydın canımPerşembe günü 21+1 de ayrıntılı muayene olduk. Şükür herşeyimiz normal çıktı. Kızımın boyu 29,5 cm kilosu 498gr çıktı. Haftası da 22+2 çıkıyor. Ben şeker aletiyle arada aç ve tok ölçüm yapıyorum. Aç 70 lerde Tok 90 lardayım bir problem yok. İlk hamileliğim. Biraz iri bir bebiş mi oluruz tecrübeli anneler sizce, ne dersiniz?
Senin adina ne kadar sevindim anlatmam. Gözün aydın sağlıkla al kızını kucağına. Bazen hiç birsey yokken insanı gerebiliyor yanlış şeyler soyleyebiliyor. Baska yerde baska doktorlara gorunmen ve sonuçta herseyin yolunda olması gayet güzelArkadaşlar merhaba , uzun zamandır yazmıyordum biraz kötü günler geçirdim. Belki hatırlayanlar vardır aranızda beni durumumu anlatmak istedim. 15. Haftamda perinataloga gittim bana; bebeğe giden iki damarımda da çentik var dedi. Buda 20. Haftamdan sonra preeklampsi yanş gebelik zehirlenmesi riski bebekte gelişim geriliği htta daha kötü senaryolr olabileceği yazıyordu nette. Doktorum aspirin başladı 15. Haftamda. Bende trabzon’da yeterli ilgi ve aydınlatıcı bilgi bulamadığım için İstanbul’a geldim. Zaten ayrıntılı ultrason zamanımda gelmişti burada iyi bir perinataloga gittim. İstanbul’dakiler için şiddetle tavsiye ederim doç dr ahmet gül. Neyse ben 2 perinataloga gittim ikiside damarlarımda çentik olmadığını gayet sağlıklı olduğunu söylediler. Şuan 21+4 haftalık olduk kızım Asya ile ben :) hamdolsun bugünümüze çok şükür. Allah’ım isteyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin. Biliyorsunuz benim tüp bebek. O 6 hafta ömrümden ömür gitti çok ağladım sızlandım. Şimdi daha iyiyim tek dikkat etmem gereken şey fazla kilo almamak :) şuan zaten iştahım yok ama bebeğin beslenmesi için hem aç kalmayıp hem nasıl kilo almayacağım onu ayarlamaya çalışıyorum.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?