2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
arkadaşlar sizde de baş ağrısı oluyor mu bugün uyandığımdan beri boynumdan başıma vuran ağrı vardı ve çok şiddetliydi daha yeni geçti hafta da yada 10 günde bir böyle tutuyor

Tansiyonunu ölç mutlaka canım tansiyon normalse kan artışından oluyor o baş ağrıları. Benimde özellikle sabahları çok ağrıyor .

arkadaşlar sizde de baş ağrısı oluyor mu bugün uyandığımdan beri boynumdan başıma vuran ağrı vardı ve çok şiddetliydi daha yeni geçti hafta da yada 10 günde bir böyle tutuyor
Q

Aynı baş ağırıları bende de oluyor canım. Hatta hamileliğin ilk zamanları gibi gün içinde de uyku bastırıyor.. Doktora sormuştum en son gittiğimde normal demişti

Ultrasondaki ölçümler hassas ölçümler canım. Birde ultrason ölçümleri %56.2 oranında gerçeği yansıtır. Ve bakan doktora göre de ölçtüğü noktaya görede ölçümler değişir. Ben detaylı ultrasona devlette girdim ve bebekle ilgili 1,2 belirtinin down sendromu olabileceği yönünde birşeyler söylediler. Ama 2li ve 3lü testim de oldukça iyi çıkmasına rağmen amniyosentez yaptır dedi doktor. Sonra aldım burdaki raporları özelde bi hastaneye gittim. 2 farklı doktora da Burda gösterdim . Diğer 2side bunlara hiç gerek olmadığını bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söylediler. O yüzden her doktor başka başka şeyler söylüyor. Eğer down sendromlu olsa dahi çocuğu aldırma gibi bir niyetimiz yoksa çokta doktorların söylediklerini takmamak lazım. Çünkü esas herşey Doğum zamanında belli oluyor. Üstelik sağlıksız dedikleri bebeklerinde sağlıklı doğma oranları da epeyice yüksek.

Oluyor bazen canim

Tansiyonunu ölç mutlaka canım tansiyon normalse kan artışından oluyor o baş ağrıları. Benimde özellikle sabahları çok ağrıyor .
tansiyonuma bakıyorum 12 7 normal.aynen sabah uyandığımda özellikle bazen hemen bazende akşama kadar çektiriyor
Q

Aynı baş ağırıları bende de oluyor canım. Hatta hamileliğin ilk zamanları gibi gün içinde de uyku bastırıyor.. Doktora sormuştum en son gittiğimde normal demişti
sağol canm

Geçmiş olsun canım. Geçen hafta 3 gün geçmeyen bir baş ağrım vardı
Sol lobumun üst kısmında zonk zonk attı valla ağrı. Sonra kendi kendine geçti.

Geçmiş olsun canım. Geçen hafta 3 gün geçmeyen bir baş ağrım vardı
Sol lobumun üst kısmında zonk zonk attı valla ağrı. Sonra kendi kendine geçti.
sağol canm ilaçta almak istemiyorum bol su içtim başımı tülbentle bağladım krem sürdüm bana mısın demedi sonra pat diye kendiliğinden geçti şükür

Tansiyonunu olctur ben kendimi kotu hissettigimde muhakkak.gidiyorum acile genelde dusuyor benimki ama.ilk gebeligimde yukselirdi ve tehlikeliydi bunda ise limonlu su icmeye calisiyorum onum etkisi oluyo galiba bi baktir tansiyonuna

Tansiyonunu olctur ben kendimi kotu hissettigimde muhakkak.gidiyorum acile genelde dusuyor benimki ama.ilk gebeligimde yukselirdi ve tehlikeliydi bunda ise limonlu su icmeye calisiyorum onum etkisi oluyo galiba bi baktir tansiyonuna
evde var canm ağrıdığında 12 7 di şimdi 11 7 iyi tansiyonum

evet tatlım benim için hiç farketmiyor zaten eşim panikledi
benim Allahtan gelen herşey kabulum sağlıklı olacağına inanıyorum
dediğin gibi hangi testi yaptırsan hep riskli neden istiyorlar diye düşünüyorum
hiçbirşeyin garantisini vermiyorlar veremezler
hep ortada konuşuyorlar hiç bir sorumluluk almıyorlar halbuki testi yapanda ölçende onlar boşuna moral bozuyorlar
ben eşimin isteğiyle girdim yoksa hareketleri bile hissediyorum vazgeçmek olur mu hiç
Allah hepimize sağlık verecek hayırlı doğumlar nasip edecek inşallah
kendime bu günlerimi kabusa dönüştürmek istemiyorum

Neseliyimmm

günaydın arkadaşlar,bu gece yine bacak ağrısından hiç uyuyamadım siz de de oluyor mu özellikle gece başlıyo kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olur diye biliyorum oğlumda da olmuştu ilaç kullanmıştım şimdi randevuma da çok var ne yapcam ben ozamana kadar

Maşallah.Gözün aydın canım

Senin adina ne kadar sevindim anlatmam. Gözün aydın sağlıkla al kızını kucağına. Bazen hiç birsey yokken insanı gerebiliyor yanlış şeyler soyleyebiliyor. Baska yerde baska doktorlara gorunmen ve sonuçta herseyin yolunda olması gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…