- 28 Şubat 2018
- 829
- 1.738
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.561
oo masallah baya çıkmış karnın :)Eki Görüntüle 2199739 son halimizden slm :)
merhaba canım bel bacak agrisi bendede var yatsamda ayakta kalsamda hep var bazen kalkınca zar zor adim atıyorum gecen doktor magnezyum verdi 10gündür onu kullaniyorum gecirmedi ama biraz daha iyi sayılırım eskiye göreBelim cok agrıyor varmı benim gibi olan kızlar yaa
bu kadar alınan kiloya çıksın barioo masallah baya çıkmış karnın :)
günaydın arkadaşlar,bu gece yine bacak ağrısından hiç uyuyamadım siz de de oluyor mu özellikle gece başlıyo kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olur diye biliyorum oğlumda da olmuştu ilaç kullanmıştım şimdi randevuma da çok var ne yapcam ben ozamana kadar
Aynen ama cok kilo almış gibi degilsin. Valla bende 5 kilo almışım totalde esime dedim duba gibj birdey olucam herhaldebu kadar alınan kiloya çıksın bari
Benimde o haftalarda 25.6 boyu 400 gr kilosu vardi normal canimBu arada hamişler bugün 21+3 olduk kızımla biz. Doktor ölçümlerinden boyu 24,7 cm kilosunu da 412 gr olarak söyledi. Haftasına göre uyumluymuş dedi ama bilemedim genede. Sizin bebeğiniz bu haftalarda kaç gramdı?
21+4 de boyu 27 cm kilosu 476 gramdı canımBu arada hamişler bugün 21+3 olduk kızımla biz. Doktor ölçümlerinden boyu 24,7 cm kilosunu da 412 gr olarak söyledi. Haftasına göre uyumluymuş dedi ama bilemedim genede. Sizin bebeğiniz bu haftalarda kaç gramdı?
Güzel canım güle güle kullanın inşallahKızlar bizde bu beşiği aldık ilk bir kac ay yatagin yaninda kullanicam daha sonra farklı bir yere koyucam. Aldığımız yer anne yani olarak ayarlariz kullanabilirsin dedi bakalim.
canm günde 1 magnezyum ilacı arada da maden suyu içiyorum,magnezyum u sabah akşam,maden suyunu da günlük içeyim bakalım etki eder inş.Günaydın canım. Ya ben hergün 1 maden suyu içiyorum. Henüz hiç bacaklarımda kramp veya ağrı oluşmadı. Belki de maden suyundan yeterli magnezyumu alıyorumdur. Sen de bi kaç gün doktora gidene kadar dene istersen
ayy keşke 5 alsaydımAynen ama cok kilo almış gibi degilsin. Valla bende 5 kilo almışım totalde esime dedim duba gibj birdey olucam herhalde
çok güzelmiş canm sağlıcakla yatsın küçük beyKızlar bizde bu beşiği aldık ilk bir kac ay yatagin yaninda kullanicam daha sonra farklı bir yere koyucam. Aldığımız yer anne yani olarak ayarlariz kullanabilirsin dedi bakalim.
21+0 da ayrıntılıda boy kilo söylemedi ama fl yi yazmış tı onuda 7 ile çarpınca boyu çıkıyor ozaman 26 cm di canm kilosunu da bilmiyorum ama normal dediyse hiç düşünme son aylarda belli olurBu arada hamişler bugün 21+3 olduk kızımla biz. Doktor ölçümlerinden boyu 24,7 cm kilosunu da 412 gr olarak söyledi. Haftasına göre uyumluymuş dedi ama bilemedim genede. Sizin bebeğiniz bu haftalarda kaç gramdı?
Bu arada hamişler bugün 21+3 olduk kızımla biz. Doktor ölçümlerinden boyu 24,7 cm kilosunu da 412 gr olarak söyledi. Haftasına göre uyumluymuş dedi ama bilemedim genede. Sizin bebeğiniz bu haftalarda kaç gramdı?
Senin adina ne kadar sevindim anlatmam. Gözün aydın sağlıkla al kızını kucağına. Bazen hiç birsey yokken insanı gerebiliyor yanlış şeyler soyleyebiliyor. Baska yerde baska doktorlara gorunmen ve sonuçta herseyin yolunda olması gayet güzel
Bu arada hamişler bugün 21+3 olduk kızımla biz. Doktor ölçümlerinden boyu 24,7 cm kilosunu da 412 gr olarak söyledi. Haftasına göre uyumluymuş dedi ama bilemedim genede. Sizin bebeğiniz bu haftalarda kaç gramdı?
Teşekkür ederim canımGüzel canım güle güle kullanın inşallah
Ne biliyim 20 günde 2kilo alinca insanın gözü korkuyor :)ayy keşke 5 alsaydım10 kilo aldım ben sen değil de ben doğuma kadar duba olurum kesin
Sağol canım inşallahçok güzelmiş canm sağlıcakla yatsın küçük bey
Zor günler geçirmişsin Allah bir daha yasatmasin inşallah, sağlıkla alırsın güzel kızını Allahın izniyle, bence Trabzonda mümkünse doktorunuda değiştir, sinir oluyorum emin olmadan kesin birseyler söyleyen doktorlara.Çok teşekkür ederim canım. Ben beler düşündüm eğer erken doğum riskim varsa küvözü iyi bir hastane olsun istanbulda doğum yapıcam dedim çok zordu insanın aklına neler geliyor. Ama hamdılsun güzel haberler aldım artık Trabzon’a döneceğim nasipse. Güzel Allahıma emanetiz o ne derse o olacak.
Teşekkür ederim canım
Ne biliyim 20 günde 2kilo alinca insanın gözü korkuyor :)
Sağol canım inşallah
Zor günler geçirmişsin Allah bir daha yasatmasin inşallah, sağlıkla alırsın güzel kızını Allahın izniyle, bence Trabzonda mümkünse doktorunuda değiştir, sinir oluyorum emin olmadan kesin birseyler söyleyen doktorlara.
Bende icmeye calisiyorum sevdiğimden degil de bebk dogunca gazsız oluyomuş bi grupda sormustum geneldeanneler oyle yazmiş ha bi de elmaGünaydın canım. Ya ben hergün 1 maden suyu içiyorum. Henüz hiç bacaklarımda kramp veya ağrı oluşmadı. Belki de maden suyundan yeterli magnezyumu alıyorumdur. Sen de bi kaç gün doktora gidene kadar dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?