2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252


Günaydın canım. Ya ben hergün 1 maden suyu içiyorum. Henüz hiç bacaklarımda kramp veya ağrı oluşmadı. Belki de maden suyundan yeterli magnezyumu alıyorumdur. Sen de bi kaç gün doktora gidene kadar dene istersen
 
Bu arada hamişler bugün 21+3 olduk kızımla biz. Doktor ölçümlerinden boyu 24,7 cm kilosunu da 412 gr olarak söyledi. Haftasına göre uyumluymuş dedi ama bilemedim genede. Sizin bebeğiniz bu haftalarda kaç gramdı?
 
Kızlar bizde bu beşiği aldık ilk bir kac ay yatagin yaninda kullanicam daha sonra farklı bir yere koyucam. Aldığımız yer anne yani olarak ayarlariz kullanabilirsin dedi bakalim.
 

Eklentiler

  • IMG-20181022-WA0000_1.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 64
21+4 de boyu 27 cm kilosu 476 gramdı canım

Kızlar bizde bu beşiği aldık ilk bir kac ay yatagin yaninda kullanicam daha sonra farklı bir yere koyucam. Aldığımız yer anne yani olarak ayarlariz kullanabilirsin dedi bakalim.
Güzel canım güle güle kullanın inşallah
 
canm günde 1 magnezyum ilacı arada da maden suyu içiyorum,magnezyum u sabah akşam,maden suyunu da günlük içeyim bakalım etki eder inş.
 
21+0 da ayrıntılıda boy kilo söylemedi ama fl yi yazmış tı onuda 7 ile çarpınca boyu çıkıyor ozaman 26 cm di canm kilosunu da bilmiyorum ama normal dediyse hiç düşünme son aylarda belli olur
 
Günaydın kızlar.
Ağrılardan şikayet edilmiş.
Çok ciddi bel ve bacak ağrılarımın olduğu zamanlar da oldu ama bu ara biraz daha iyiyim. Geceleri her sağdan sola, soldan sağa dönüşümde uyanıyorum karnımı ezmeyeyim diye herhalde. Bir de bacaklarımı çok germe ihtiyacı hissediyorum gece uyurken ve kramp girecek korkusuyla ayılıyorum. Saçma sapan şeylerden uykusuzluk çekiyorum yani.


21+5'te 27 cm 441 gr'dı canım.
 

Çok teşekkür ederim canım. Ben beler düşündüm eğer erken doğum riskim varsa küvözü iyi bir hastane olsun istanbulda doğum yapıcam dedim çok zordu insanın aklına neler geliyor. Ama hamdılsun güzel haberler aldım artık Trabzon’a döneceğim nasipse. Güzel Allahıma emanetiz o ne derse o olacak.
 

Benimde 21+1’de 400 gramdı canım perinatalogum gayet güzel dedi.
 
Güzel canım güle güle kullanın inşallah
Teşekkür ederim canım
ayy keşke 5 alsaydım 10 kilo aldım ben sen değil de ben doğuma kadar duba olurum kesin
Ne biliyim 20 günde 2kilo alinca insanın gözü korkuyor :)
çok güzelmiş canm sağlıcakla yatsın küçük bey
Sağol canım inşallah
Zor günler geçirmişsin Allah bir daha yasatmasin inşallah, sağlıkla alırsın güzel kızını Allahın izniyle, bence Trabzonda mümkünse doktorunuda değiştir, sinir oluyorum emin olmadan kesin birseyler söyleyen doktorlara.
 

Benim normal kadın doğumcum değildi canım perinatalogdu bunu diyen. Ama doğru olabilir çünkü erken haftalarda tüm gebelerde oluyomuş 20. Haftalara kadar geçebiliyormuş sanırım benimde geçti çok şükür
 
Bende icmeye calisiyorum sevdiğimden degil de bebk dogunca gazsız oluyomuş bi grupda sormustum geneldeanneler oyle yazmiş ha bi de elma
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…