2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ben de baslangic kiloma ulasmisim. normal halim 54-55iken 65le hamile kaldim hayatimda ilk kez boyle bi kiloya ulasmistim!! ondan kalma haliyle bi gobus vardi ama benim hamile gobegim baya cikti bu kez. :) 70-72ile bitirirsem ne guzel olur. oglumda 12 kiloyla bitirmistim zaten dogum sonrasi bikac kilo kalmisti ama sonrasinda bogazi tutmak lazim,su an dert edilcek bir sey degil ama emzirme doneminde bosa yememeye dikkat edin :) ilk kez hamile kalanlar icin onerimdir,digerlermiz biliyoruz zaten :)

aynı şekilde ilk kez hamike kalanlara tavsiyem emzirme döneminde yemeye dikkat doğumdan sonra baya kilo gidiyor ama emzirirken dikkat edilmezse felaket. ben ilkinde 65 le başlayıp 76 ile bitirdim. dogumdan sonra 69 kg idim. emzirirken o kadar cok yedimki 5-6 ay içinde 75 kilo oldum bu sefer dikkat edicem

Kızlar bizde bu beşiği aldık ilk bir kac ay yatagin yaninda kullanicam daha sonra farklı bir yere koyucam. Aldığımız yer anne yani olarak ayarlariz kullanabilirsin dedi bakalim.
o besik anne yanindan ayrilmiyor canım 2 yil gecti hala dip dibeyiz gule gule kullansın kuzu

Canm ben oğlumda çok çektim.şimdi erken önlem aldım muz ve soda tüketiyorum kalsiyum ilacınıda gebelikten önce Dr az diye vermişti.bende haftaya gidip tekrar baktırıcam seni çok çok iyi anlıyorum berbat bir şey soda iç kontrolüne kadar

muz ve magnezyum içiyorum canm ama dediğin gibi kontrole kadar sodayı düzenli tüketeyim,çok zor bişey bacağımı ovalıya ovalıya sabahı ettim

Aa muz iyi mi geliyormuş her sabah uyandığımda yiyorum bitane demekki o da iyi gelmiş ağrılara

ben de ekmege,pilava,cikolataya,sekerli sucuklara falan cok dusmustum ama cok fazla emzirdigim icin sabit kalmistim kiloda. normalde yesem o kadar ohooo,emzirme cok guzel bir kilo verme araci oluyor. biz artik almisiz dersimzii :)

Bizde bundan aldik kizlar anne yani kullanmadik biz kizimda bunda da kullanmam herkes yatağında mutlu uyusun
hayırlı olsun canm bunun aynı model mavi beyazını kullanmıştık fakat biyere çekmek istediğinde çekmeceli olan kısmı varya sadece o alttan tutup kaldırmak gerekiyor komple sallanıyor biraz zor olmuştu bana siz rahat edersiniz inş

Kızlar sonki kontrolümdeki ölçümlere baktım da yani 24. Haftada 4,12 cm fl. 7 katı 28 cm yapıyor boyu. Kafa ve bel önde gidiyor 26. Haftada ama boy nerdeyse 2 hafta geride. Dr da bişey demedi ama şimdi siz de ölçümleri konuşunca çok kafama takıldı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…