- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.581
İyi bari canım o zaman. Olabilir dediğin gibide.Benim normal kadın doğumcum değildi canım perinatalogdu bunu diyen. Ama doğru olabilir çünkü erken haftalarda tüm gebelerde oluyomuş 20. Haftalara kadar geçebiliyormuş sanırım benimde geçti çok şükür
aynı şekilde ilk kez hamike kalanlara tavsiyem emzirme döneminde yemeye dikkat doğumdan sonra baya kilo gidiyor ama emzirirken dikkat edilmezse felaket. ben ilkinde 65 le başlayıp 76 ile bitirdim. dogumdan sonra 69 kg idim. emzirirken o kadar cok yedimki 5-6 ay içinde 75 kilo oldumben de baslangic kiloma ulasmisim. normal halim 54-55iken 65le hamile kaldim hayatimda ilk kez boyle bi kiloya ulasmistim!! ondan kalma haliyle bi gobus vardi ama benim hamile gobegim baya cikti bu kez. :) 70-72ile bitirirsem ne guzel olur. oglumda 12 kiloyla bitirmistim zaten dogum sonrasi bikac kilo kalmisti ama sonrasinda bogazi tutmak lazim,su an dert edilcek bir sey degil ama emzirme doneminde bosa yememeye dikkat edin :) ilk kez hamile kalanlar icin onerimdir,digerlermiz biliyoruz zaten :)
ay tek bu kadar fazla kilo alan benim zannediyordum rahatlattin sagolcanm 10 kg aldım yaa bi zahmet de büyüsün artık
o besik anne yanindan ayrilmiyor canımKızlar bizde bu beşiği aldık ilk bir kac ay yatagin yaninda kullanicam daha sonra farklı bir yere koyucam. Aldığımız yer anne yani olarak ayarlariz kullanabilirsin dedi bakalim.
Yaşayıp göreceğiz canım bizdeo besik anne yanindan ayrilmiyor canım2 yil gecti hala dip dibeyiz gule gule kullansın kuzu
ay tek bu kadar fazla kilo alan benim zannediyordum rahatlattin sagolyakışmış ama cok tatlı göbüş
Canm ben oğlumda çok çektim.şimdi erken önlem aldım muz ve soda tüketiyorum kalsiyum ilacınıda gebelikten önce Dr az diye vermişti.bende haftaya gidip tekrar baktırıcam seni çok çok iyi anlıyorum berbat bir şey soda iç kontrolüne kadargünaydın arkadaşlar,bu gece yine bacak ağrısından hiç uyuyamadım siz de de oluyor mu özellikle gece başlıyo kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olur diye biliyorum oğlumda da olmuştu ilaç kullanmıştım şimdi randevuma da çok var ne yapcam ben ozamana kadar
muz ve magnezyum içiyorum canm ama dediğin gibi kontrole kadar sodayı düzenli tüketeyim,çok zor bişey bacağımı ovalıya ovalıya sabahı ettimCanm ben oğlumda çok çektim.şimdi erken önlem aldım muz ve soda tüketiyorum kalsiyum ilacınıda gebelikten önce Dr az diye vermişti.bende haftaya gidip tekrar baktırıcam seni çok çok iyi anlıyorum berbat bir şey soda iç kontrolüne kadar
zor yamuz ve magnezyum içiyorum canm ama dediğin gibi kontrole kadar sodayı düzenli tüketeyim,çok zor bişey bacağımı ovalıya ovalıya sabahı ettim
Aa muz iyi mi geliyormuş her sabah uyandığımda yiyorum bitane demekki o da iyi gelmiş ağrılaraCanm ben oğlumda çok çektim.şimdi erken önlem aldım muz ve soda tüketiyorum kalsiyum ilacınıda gebelikten önce Dr az diye vermişti.bende haftaya gidip tekrar baktırıcam seni çok çok iyi anlıyorum berbat bir şey soda iç kontrolüne kadar
aa o neymiş ki bilmiyorum acaba benimde mi huzursuz bacak sendromu mu acaba bi araştırayım onu gerçekten koyacak yer bulamadım 4 yastıkla yatılır mı yazor yabende ilk gebeligimde huzursuz bacak sendromu olmustum koyacak yer bulamiyordum bacagimi zor uyuyordum
Masallahhh canimcanm 10 kg aldım yaa bi zahmet de büyüsün artık
Aa ne guzelmis güle güle kullanın inşallahKızlar bizde bu beşiği aldık ilk bir kac ay yatagin yaninda kullanicam daha sonra farklı bir yere koyucam. Aldığımız yer anne yani olarak ayarlariz kullanabilirsin dedi bakalim.
aynı şekilde ilk kez hamike kalanlara tavsiyem emzirme döneminde yemeye dikkat doğumdan sonra baya kilo gidiyor ama emzirirken dikkat edilmezse felaket. ben ilkinde 65 le başlayıp 76 ile bitirdim. dogumdan sonra 69 kg idim. emzirirken o kadar cok yedimki 5-6 ay içinde 75 kilo oldumbu sefer dikkat edicem
hayırlı olsun canm bunun aynı model mavi beyazını kullanmıştık fakat biyere çekmek istediğinde çekmeceli olan kısmı varya sadece o alttan tutup kaldırmak gerekiyor komple sallanıyor biraz zor olmuştu bana siz rahat edersiniz inşBizde bundan aldik kizlar anne yani kullanmadik biz kizimda bunda da kullanmam herkes yatağında mutlu uyusun
çok sağol canım inşallahAa ne guzelmis güle güle kullanın inşallah
Güle güle kulannın canım gayet güzel zor olursabçekmece baslıklarını çıkarıp yatağın yanındada kullanabilirsinBizde bundan aldik kizlar anne yani kullanmadik biz kizimda bunda da kullanmam herkes yatağında mutlu uyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?