2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım belki yanılmış olabilir doktor bazen ölçümler %100 doğru çıkmıyor bazen farklılıklar olabiliyor gerçi doktorun bi sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum ama sen bi dahaki kontrolde sor canım kafana takılı kalmasın

Öncelikle şunu söyliyeyim en son 21 haftalıkken gittiğimde artık bundan sonra boy söylemiyecem dedi tam bir ölçüm sonucu olmuyor dedi kilosu bile ortalama değer çok takılma derim 24. Hafta için sadece kilosuna bak derim

Canım ben 21+6yım. 21+2 iken bebeğin boyu 31 cm kilosu 501 gr idi.

Kızlar maşallah alışverişe baslamisiniz.benim.ilk aldığım şey ağız bezi oldu başka da bir şey almadım henüz. 7.ayı bekliyorum. Hastane çantasını erken hazırlasam diyorum ne olur ne olmaz. 3 kilo almisim simdiye kadar.
Ama bu kadar kiloya bile nefesim daralıyor çok şişiyorum sanirim.mide sıkıntımdan kaynaklı. 8.ayıma gelince midem beni hiç rahat birakamicak gibi. Allah bize ve genellerimize saglik versin hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Canım bende yavaştan beşiğe karar vermeye çalışıyorum şimdilik sadece bi tane hastane çıkışı aldım Kasım’ın sonuna doğru Kuzey’in bebeklik kıyafetlerini yıkıcam bakalım sandık lekeleri çıkacak mı sonra yavaş yavaş eksikleri alırım birde bebek arabasına karar veremedim daha çok pahalı bir şey almak istemiyorum çünkü Kuzey’in baston arabası sapa sağlam duruyor büyüyünce mecbur onu kullanırız kilo işine gelince 1 Ekim’de sabah aç karnıma tartılmıştım 49,5 çıkmıştım şimdi 1 Kasım’ı bekliyorum bakalım ne kadar aldım

21+3 'te detaylı ultrasonda kilosu 435 grdı ama boyuna dair bir şey söylemedi doktor.

İnşallah canim benim yaza kadar bi yere kaldirmam zaten sonra tamamen ortadan kaldirirm gibi suan ki tek amac çocuklar bebeğe ulasamasin kizimda rahat ettirmediler sagolsunlar görümce cocuklari ile savas halinde olcam galiba bu kış

Ya ben dikkat ediyorum canm yememe çünkü midemde sıkıntı var kendimi.biluyorum ben 15 kilo alsam doguma kadar mahvolurum hazımsızlıktan. Benimde beşiği bir arkadaş alicaz bebek hediyesi dedi. Bebek arabasını da kaynanamlara yıkmaya caliscamdaha bir sürü ihtiyaç var ya hastane çıkışları bile 100 lira sen kaça aldin hastane çıkışını? Bende oglumun eskileri çıkarıp bakacam neler varmış. Hemcins olmasının faydaları.

doğru söylüyorsun cnm zaten drum pek aydınlatıcı değil herşeyi ben soruyorum. Başka drla devam etcem inş aradığımı bulurum.

Herkese iyi akşamlar kızlar.
Bugün grip oldum ve fena halde yatağa düşürdü beni. Normalde hiç grip olmazdım yıllardır. Çok ta kilo alıyorum ben ya durmuyor. 10 kilo almışım. Doğuma artık TLC deki ağır yaşamlar gibi taşırlar beni. Alışverişlere ben başlamadım ama herkes birşeyler getiriyor şimdiden.

evet ben de duymuştum bunu. Ama daha ilerki haftalarda bebek sığmadığı için bacağını bükünce doğru sonuç vermiyormuş falan. Kilosuna iyi dedi 673 gr. Bi yandan diyorum 1 cm eksik ölçse 7 cm fark oluyor. Çok milimetrik hesaplar. Ayy bilmiyorum ya anne olmak ne kadar zormuş. Hep bir kuruntu. İlerisini hiç düşünemiyorum:)

Valla şanslısın canım bize kimse alalım falan demedi baya masraf ben bitane aldım 10lu hastane çıkışı 80 liraya

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine, iyi bak ne güzel birileri birşeyler getiriyor ona göre eksiklerini tamamlarsın

Valla şanslısın canım bize kimse alalım falan demedi baya masraf ben bitane aldım 10lu hastane çıkışı 80 liraya
Bana da aileler alalim demedi arkadas cevresi diyor iste kaynanama imali olarak bebek arabasini da biri alsa dicem buyuk ihtimal almaz ama gene sansimi deneyim kac tane hastane çıkışı almamız gerek acaba? Ben gecelik pijama falan da almam gerek onlari nerden alıcaksınız?

Olsun bak kilosu falan gayet iyi, iyi düşün iyi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…