2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bizimkiler de hiç oralı olmuyor abim biz birşeyler alalım dedi eşimin ailesi oralı olmayınca bakarız dedim geçiştirdim onuda ablam geçen hafta göğüs pompası aldı bana. Onlar hiç sormuyor bende hiç isteme gereği duymadım aynı şeyi düğündede yaptıkları için ordan tecrübeliyim. Benimde bitane arkadaş almış getirdi. Bitane daha bir arkadaş aldım dedi. Bir kaç tane de ben tulum aldım hastane cıkışı olarak değilde alt üst veya tulum seklinde bir kaç parcada ben alırım. Gecen geceliklerede baktım 150den başlıyor 2 tane alıcam galiba biri elbiseli diğeri pijama şellinde ihtiyaç listesi kabarık:)

Aynen ya bizde yeni tasindik valla okadar masraf varki oğlum 2 ayri kursa gidiyor ayrı ona Para veriyoruz. Krediler var zaten işimiz zor anlayacağın. Bende istemem aynı sekilde bizde düğünümüzü kendimiz yaptik ordan alıştılar zaten hiç masraf yapmamaya şimdi de eşim diyor ima edicem bebek arabasını o kadarını da alsınlar diyor bende içimden diyorum istediğin kadar ima et almicaklari kesin. Saglikli olalım da biz kendimiz alırız ya olduğu kadar ben zaten öncelik sırası yapıp her ay bir seyler alayim.diyorum.

Aynen bizde düğünden alıştırmışız demekki :) Valla bende sözde liste yapmıştım her ay birşey alacaktım alt üst oldum aniden eşim şehirdışına çalışmak için gönderildi 6 aylığına o da annemlerin yanına git diyor bende o yüzden çoğu şeyi tamamlayayım dedim. Ama doğumu orda yapmak istemiyorum doktor fobim var ama bu gidişle doğumda orda olacak gibi en çok da ona yanıyorum.Umarım kötü bir doğum travması yaşamam.

Illa gitmek zorunda misin? Ben olsam kesinlikle kendi evimde kalmak isterdim. 6 ay kisa bi sure degil.

Orda iyi bir doktor bul canm eğer normal dogum.istiyorsan bol.bol Yruuyus yapmanı öneririm bizim arkadaş doguma kadar çalıştı surekli yürüyüş yapıyordu hep hareketli idi yarim saatte doğurdu. Ben sezeryanim çok korkuyorum ameliyattan yani sonrasından. Allah hepimizin yardımcısı olsun canm bir avazda doğur inşallah.

Kızlar sarı akıntısı olan var mi? Hafifte yanma ve koku hissettim. Sağlık ocaginda idrar tahlili yapılır mi? Hemen cikar mi.acaba sonuç? Belli.aydan sonra idrar yolu enfeksiyonu olmak iyi değilmiş erken doguma sebepmis.ondan su icmeyle geçmesini beklemek istemiyorum

Illa gitmek zorunda misin? Ben olsam kesinlikle kendi evimde kalmak isterdim. 6 ay kisa bi sure degil.
Aslında bende evimde kalmak istiyorum ama yanımda kalacak kimse olmadığı için eşim git diyor benimde içim rahat etsi diye yoksa hiç gidesim yok yani
Normal düşünüyorum aslında ama ben burdaki doktorumdan ekibinden çok memnumum acaba orda kafama göre birisini bulabilirmiyim diye ciddi endişelerim var bende baya hareketliyim bayada yürüyorum bende kolay doğururum işallah. Amin cümlemiz bir avazda kurtulur işallah

Aynen hemcins olunca masraf biraz daha az oluyor mesela küvet seti falan almadım çünkü Kuzey’in var kıyafette çok almam diyorum ama kendimede pek güvenemiyorum hastane çıkışını e bebekte indirim varken almıştım canım unuttum fiyatını 100 küsürdü indirimsiz fiyatı onu hatırlıyorum yine bak belki vardır

Gecelik ilk Doğumda almıştım hiç giymedim duruyor pijama takımı gitmiştim yine pijama takımı giyerim bi takım daha almayı düşünüyorum hastane çıkışı bi tane 10lu 2-3 tane de 5li alsan yeter bol bol zıbın ben tulum alıcam ben tulumlar daha rahat ve kullanışlı oluyor tabi birde bol eldiven ve çorap :))

Sağlık ocağında hiç tahlil yaptırmadım ama çabuk çıkar diye düşünüyorum kesin enfeksiyon çıkar yanma ve koku var diyorsun bol bol ev yoğurdu tüket canım

Sağlık ocağında hiç tahlil yaptırmadım ama çabuk çıkar diye düşünüyorum kesin enfeksiyon çıkar yanma ve koku var diyorsun bol bol ev yoğurdu tüket canım
Evet birde progestan yapınca fitil gibi olmuyordu hiç sarı akıntı ve koku.sen hala yapıyor musun progestan fitil ? Bana detaylidaki doktor kullanmayabilirsin dedi bende bıraktım sonra başladı kokular başladı sarı akintilar

Ben hala kullanıyorum bende yeşilimsi akıntı yaptı progestan hatta internette okumuştum progestan mantar enfeksiyonu yapıyormuş ama bende kaşıntı yanma koku vs olmadı sadece bazen akıntım yeşilimsi geliyor

Merhaba kızlar, ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık bizde bugün sabaha kadar uyuyamadım, sabahta dokunsalar ağlayacaktım nedense aşırı stres oldum ya ama çok şükür kızım çok sağlıklıymış, 505 gr olmuş, haftasıyla da uyumlu minnoşum

sağlıkla da kucağımıza alalım inşallah hepimiz.

büyük kızım bu ara biraz yoruyor beni, hamilelikten mi nedir tahammül sınırım inanılmaz düşük. sabah kıyafet giyinmek, evden çıkmak hepsi sorun bizde, inşallah bi süreçtir de geçer, 4 yaş sendromu mu da mı var yoksa

canım öncelikle maşallah :) Bizim Ufaklıkta 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyor sanırım. Çook zor kıyafet giymek sorun . ARabaya oturtmak ki hergün evden çıkartıyorum babannesine bırakıyorum . Resmen ömrümden ömür gidiyo:) Geçen kaldırıma otururup iyi bi ağladım. Bizim safitirikte bana sinirlenio git diyo bide. Çünkü o küçücük boyuyla parka gidecekmiş ben engel oluyorum diye istemio bde. Gülsenmi ağlasanmı :) Bir an önce eve tıkılmayı bekliyorum

krese gitmiyor bir yere de birakmadim carptigini da sanmıyorum daha oncede vardi simdi kolunda var dirseğine dogru yine oluşmuş kucuk bi morluk plt deniyor galiba beyaz kan düşüklüğünden korkuyorum cunku daha once bende de oluyordu be Kuzenim ilik nakli oldu bu sebeb den beya Kanın asiri düşüklüğünden dolayı korkum o yuzden aksam esim gelecek ilk isim bi acile gidip kan testi yaptırmak olacak insallah bakarlar acil de

Kızlar ya cok canim sıkıldı kızımin kolunda morluk gordum daha önce de bacağında vardi korkuyorum insallah kötü bisey çıkmaz
canm benim oğlanlarında bacaklarında arada morluklar oluyor düşüyorlar çarpıyorlar,kolunda hiç olmadı sanki biri sıkmış gibi anasınıfına gidiyor mu yoksa doktora götür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…