- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.641
Ya aslinda genetik de olabilir kafamda bi suru soru var bende de oluyordu kan orani normal ken babamda da oluyor belki kanla alakali da değildir ama iste insan evladi olunca her seyi düşünüyor yillar once babam nasil korkmuş benim icin simdi cok iyi anlıyorum ailede bu sıkıntıyı ceken biri olunca direk akla o geliyor offf bilmiyorum insallah sadece korktugumla kalırim Rabbim çocuklarımızı esirgesincanm benim oğlanlarında bacaklarında arada morluklar oluyor düşüyorlar çarpıyorlar,kolunda hiç olmadı sanki biri sıkmış gibi anasınıfına gidiyor mu yoksa doktora götür
Canm benim aklına kötüsünü getirme hamile halinle kendine ettigin stresle kalacaksın hem bi yere carpmış olabilir ya da strese bagli da olabiliyor morarma senin akrabanda ornegi oldugu icin tabi cok etkileniyosun ama cidden pozitif düşünkrese gitmiyor bir yere de birakmadim carptigini da sanmıyorum daha oncede vardi simdi kolunda var dirseğine dogru yine oluşmuş kucuk bi morluk plt deniyor galiba beyaz kan düşüklüğünden korkuyorum cunku daha once bende de oluyordu be Kuzenim ilik nakli oldu bu sebeb den beya Kanın asiri düşüklüğünden dolayı korkum o yuzden aksam esim gelecek ilk isim bi acile gidip kan testi yaptırmak olacak insallah bakarlar acil de
Hastaliklar genetik zaten hem sende de cocukken varmiş bi sikintı olmaz insallahYa aslinda genetik de olabilir kafamda bi suru soru var bende de oluyordu kan orani normal ken babamda da oluyor belki kanla alakali da değildir ama iste insan evladi olunca her seyi düşünüyor yillar once babam nasil korkmuş benim icin simdi cok iyi anlıyorum ailede bu sıkıntıyı ceken biri olunca direk akla o geliyor offf bilmiyorum insallah sadece korktugumla kalırim Rabbim çocuklarımızı esirgesin
içinin rahat etmesi için bi tahlil yaptır canm Allah hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin,inşallah hiç bir şey yoktur sadece kafana takmamn için,için rahat eder.Ya aslinda genetik de olabilir kafamda bi suru soru var bende de oluyordu kan orani normal ken babamda da oluyor belki kanla alakali da değildir ama iste insan evladi olunca her seyi düşünüyor yillar once babam nasil korkmuş benim icin simdi cok iyi anlıyorum ailede bu sıkıntıyı ceken biri olunca direk akla o geliyor offf bilmiyorum insallah sadece korktugumla kalırim Rabbim çocuklarımızı esirgesin
Kızlar Gyno Ferro Sanol kullanan var mı? Yan etkileri nedir biliyor musunuz siz? Sabah aç karnına kullandım inanılmaz karnımda ağrım oldu. Sancı gibi vuruyor çok korktum. Geçiyor sonra tekrar başlıyor, duş aldım karnımı sıcak su ile iyice ovaladım şimdi doktoru arayacağım böyle olursa kullanmam
demir hapları gaz karın ağrısı ve kabızlık yapıyo. benimde demirin çok düşük ama bu şikayetler yüzünden içemiyorum ilacımı dr çok kızacak banaKızlar Gyno Ferro Sanol kullanan var mı? Yan etkileri nedir biliyor musunuz siz? Sabah aç karnına kullandım inanılmaz karnımda ağrım oldu. Sancı gibi vuruyor çok korktum. Geçiyor sonra tekrar başlıyor, duş aldım karnımı sıcak su ile iyice ovaladım şimdi doktoru arayacağım böyle olursa kullanmam
demir hapları gaz karın ağrısı ve kabızlık yapıyo. benimde demirin çok düşük ama bu şikayetler yüzünden içemiyorum ilacımı dr çok kızacak bana
canım bana da yemekten 1 saat sonra iç üzerine de 1 saat birşey yeme dedi bağırsak sistemini etkiliyor demir ilaçları kiminde kabızlık kiminde ishal yapıyorŞimdi aradım doktoru, yemekten 2 saat sonra kullan dedi. Normalmiş ama ağrıdan duramıyorum delireceğim
Gözün aydın canım. Maşallah minnoşa. Hamilelikten büyük ihtimal bende öyle dokunsalar ağlayacak moddayım kızda yoMerhaba kızlar, ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık bizde bugün sabaha kadar uyuyamadım, sabahta dokunsalar ağlayacaktım nedense aşırı stres oldum ya ama çok şükür kızım çok sağlıklıymış, 505 gr olmuş, haftasıyla da uyumlu minnoşum
sağlıkla da kucağımıza alalım inşallah hepimiz.
büyük kızım bu ara biraz yoruyor beni, hamilelikten mi nedir tahammül sınırım inanılmaz düşük. sabah kıyafet giyinmek, evden çıkmak hepsi sorun bizde, inşallah bi süreçtir de geçer, 4 yaş sendromu mu da mı var yoksa
Bence düşmüş ya da oynarken bir yere çarpmış olabilir çocuk sonuçta ama içim rahatlasın dersen göster istersen bi doktoraKızlar ya cok canim sıkıldı kızımin kolunda morluk gordum daha önce de bacağında vardi korkuyorum insallah kötü bisey çıkmaz
Kızlar sarı akıntısı olan var mi? Hafifte yanma ve koku hissettim. Sağlık ocaginda idrar tahlili yapılır mi? Hemen cikar mi.acaba sonuç? Belli.aydan sonra idrar yolu enfeksiyonu olmak iyi değilmiş erken doguma sebepmis.ondan su icmeyle geçmesini beklemek istemiyorum
Merhaba kızlar, ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık bizde bugün sabaha kadar uyuyamadım, sabahta dokunsalar ağlayacaktım nedense aşırı stres oldum ya ama çok şükür kızım çok sağlıklıymış, 505 gr olmuş, haftasıyla da uyumlu minnoşum
büyük kızım bu ara biraz yoruyor beni, hamilelikten mi nedir tahammül sınırım inanılmaz düşük. sabah kıyafet giyinmek, evden çıkmak hepsi sorun bizde, inşallah bi süreçtir de geçer, 4 yaş sendromu mu da mı var yoksa
Kızlar ya cok canim sıkıldı kızımin kolunda morluk gordum daha önce de bacağında vardi korkuyorum insallah kötü bisey çıkmaz
canım bana da yemekten 1 saat sonra iç üzerine de 1 saat birşey yeme dedi bağırsak sistemini etkiliyor demir ilaçları kiminde kabızlık kiminde ishal yapıyor
demir hapları gaz karın ağrısı ve kabızlık yapıyo. benimde demirin çok düşük ama bu şikayetler yüzünden içemiyorum ilacımı dr çok kızacak bana
canım bana da yemekten 1 saat sonra iç üzerine de 1 saat birşey yeme dedi bağırsak sistemini etkiliyor demir ilaçları kiminde kabızlık kiminde ishal yapıyor
Ben 2 aydır kullanıyorum canım hğç karın ağrısı yapmadı ama tok karnına alıyorum aç alınca midene mi vurdu acabaKızlar Gyno Ferro Sanol kullanan var mı? Yan etkileri nedir biliyor musunuz siz? Sabah aç karnına kullandım inanılmaz karnımda ağrım oldu. Sancı gibi vuruyor çok korktum. Geçiyor sonra tekrar başlıyor, duş aldım karnımı sıcak su ile iyice ovaladım şimdi doktoru arayacağım böyle olursa kullanmam
benimkide 3,5 yaşında. bu ara uyku konusunda çok yoruyor akşamları uykuya geçişte resmen tüm sabrımı tüketiyor. ev iş derken zaten yoruluyorum ama onu asla ihmal etmiyorum gerektiği kdar vakit geçiriyoruz oynuyoruz. ama uyurken beni bitiriyor. gercı dogudugundan beri öyleydi. uykuya geçişi hep zordu ve hep yorardıMerhaba kızlar, ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık bizde bugün sabaha kadar uyuyamadım, sabahta dokunsalar ağlayacaktım nedense aşırı stres oldum ya ama çok şükür kızım çok sağlıklıymış, 505 gr olmuş, haftasıyla da uyumlu minnoşum
Evet sabah aç karnına diyordu. Öyle korktum ki sancı vuruyor sandımBen 2 aydır kullanıyorum canım hğç karın ağrısı yapmadı ama tok karnına alıyorum aç alınca midene mi vurdu acaba
canım öncelikle maşallah :) Bizim Ufaklıkta 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyor sanırım. Çook zor kıyafet giymek sorun . ARabaya oturtmak ki hergün evden çıkartıyorum babannesine bırakıyorum . Resmen ömrümden ömür gidiyo:) Geçen kaldırıma otururup iyi bi ağladım. Bizim safitirikte bana sinirlenio git diyo bide. Çünkü o küçücük boyuyla parka gidecekmiş ben engel oluyorum diye istemio bde. Gülsenmi ağlasanmı :) Bir an önce eve tıkılmayı bekliyorum
Gözün aydın canım. Maşallah minnoşa. Hamilelikten büyük ihtimal bende öyle dokunsalar ağlayacak moddayım
Gözün aydın canım güzel sonuçların için.
Bende de bir tane 5 yaş modeli var. Ara ara abla moduna bağlıyor, ara ara bebekliğine dönüyor her şeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor. Bizim de başımız belada büyük olanla. Bazen sesimi yükseltince çok pişmanlık duyuyorum, kendime sürekli büyüse de hala onun da çocuk olduğunu hatırlatıyorum sık sık.
Küççük daha karnımda onun kahrı yok şimdilik
benimkide 3,5 yaşında. bu ara uyku konusunda çok yoruyor akşamları uykuya geçişte resmen tüm sabrımı tüketiyor. ev iş derken zaten yoruluyorum ama onu asla ihmal etmiyorum gerektiği kdar vakit geçiriyoruz oynuyoruz. ama uyurken beni bitiriyor. gercı dogudugundan beri öyleydi. uykuya geçişi hep zordu ve hep yorardı2. ci de olunca böyle olursa napıcam bilmiyorum. güzel ama zor günler olacak
ya şu elsa var ya, bugün perinatoloğumuzla bile kontrol sırasında konuştuk, bıktım o elsadan ben, her gün evde kavga gürültü, bir şey beğenmiyor, kreş öğretmenine söyledim artık yasaklasın diye, keşke forma giyseler ya, hergün giydir gönder ne güzel olur, bende kızıyorum sonra üzülüyorum, dediğin gibi çocuk daha ama iletişim kurunca büyüdü sanıyoruz işte.
Geçmiş olsun canım. Ama acilde değilde detaylı bir baktırsan Hematoloji bölümünde. Benim de çocukluğumda olurdu, çok tahliller yapıldı. Hala da kan dolaşımı problemlerinden dolayı oluyor arada. Önemli birşey değildir inşallahYa aslinda genetik de olabilir kafamda bi suru soru var bende de oluyordu kan orani normal ken babamda da oluyor belki kanla alakali da değildir ama iste insan evladi olunca her seyi düşünüyor yillar once babam nasil korkmuş benim icin simdi cok iyi anlıyorum ailede bu sıkıntıyı ceken biri olunca direk akla o geliyor offf bilmiyorum insallah sadece korktugumla kalırim Rabbim çocuklarımızı esirgesin
Ben ferplex fol içmeye başladım, bu şurup şeklinde olanı. Şikayetlerim çok azaldı. Bence bırakma demiri, bebek her türlü beslenir, senden kullanır olur biter. Ama Allah korusun kan değerlerin düşünce, doğumda biraz fazla kan kaybı çok tehlikeli olur.Kusma ve ishal oldu rahatladım biraz. Benim bünyem zayıf sanırım hemen tepki veriyor. Yiyecekler ile almaya çalışacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?