2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
canm benim oğlanlarında bacaklarında arada morluklar oluyor düşüyorlar çarpıyorlar,kolunda hiç olmadı sanki biri sıkmış gibi anasınıfına gidiyor mu yoksa doktora götür
Ya aslinda genetik de olabilir kafamda bi suru soru var bende de oluyordu kan orani normal ken babamda da oluyor belki kanla alakali da değildir ama iste insan evladi olunca her seyi düşünüyor yillar once babam nasil korkmuş benim icin simdi cok iyi anlıyorum ailede bu sıkıntıyı ceken biri olunca direk akla o geliyor offf bilmiyorum insallah sadece korktugumla kalırim Rabbim çocuklarımızı esirgesin

Canm benim aklına kötüsünü getirme hamile halinle kendine ettigin stresle kalacaksın hem bi yere carpmış olabilir ya da strese bagli da olabiliyor morarma senin akrabanda ornegi oldugu icin tabi cok etkileniyosun ama cidden pozitif düşün

Hastaliklar genetik zaten hem sende de cocukken varmiş bi sikintı olmaz insallah

içinin rahat etmesi için bi tahlil yaptır canm Allah hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin,inşallah hiç bir şey yoktur sadece kafana takmamn için,için rahat eder.

Kızlar Gyno Ferro Sanol kullanan var mı? Yan etkileri nedir biliyor musunuz siz? Sabah aç karnına kullandım inanılmaz karnımda ağrım oldu. Sancı gibi vuruyor çok korktum. Geçiyor sonra tekrar başlıyor, duş aldım karnımı sıcak su ile iyice ovaladım şimdi doktoru arayacağım böyle olursa kullanmam

Reactions: nix

Ben de kullandım feci kabızlık ve gaz sorunum oldu. Sindirim sistemine dokunuyor canım. Dr değiştirdi şurup içiyorum.

demir hapları gaz karın ağrısı ve kabızlık yapıyo. benimde demirin çok düşük ama bu şikayetler yüzünden içemiyorum ilacımı dr çok kızacak bana

Gözün aydın canım. Maşallah minnoşa. Hamilelikten büyük ihtimal bende öyle dokunsalar ağlayacak moddayım kızda yo
Kızlar ya cok canim sıkıldı kızımin kolunda morluk gordum daha önce de bacağında vardi korkuyorum insallah kötü bisey çıkmaz
Bence düşmüş ya da oynarken bir yere çarpmış olabilir çocuk sonuçta ama içim rahatlasın dersen göster istersen bi doktora

Selam anneler
Hastane çıkışları konuşulmuş, ben ısrarla almayacağım, ilk kızımda olduğu gibi kaldılar çünkü. Bunda yanıma bile almam hastaneye giderken. Tulum forever diyorum

Bu arada kilo almanıza bu kadar takılmayın, canınız sıkılmasın. Açıkçası 10 aylık hamilelikte 2 kilo alan mankenlere falan hiç özenmedim, çok da mantıklı ve sağlıklı bulmuyorum hiç kilo almamış olmakla övünmeyi. İçinde sürekli büyüyen bir çocuk+plasenta+amniyon sıvısı+annenin artan kan hacmi+büyüyen rahim vs diye gider bu liste. Şimdi vücutta böyle şeyler olurken kilo almamak annenin kendi var olan kilolarından gittiğini gösterir, ki gebelik kilo vermek için uygun bir zman dilimi değil bana göre. Yani sözün özü abartmadan, normal sınırlar içinde kilo alınmasıdır bence sağlıklı olan. Doğum sonrası diyeti var sporu var, vermek isteyen her türlü verir kilolarını. Canınızı sıkmayın, sağlıkla besleyin bebişlerinizi

Geçmiş olsun canım. Benim akıntım da çok ama beyaz normal şekilde. Hamilelikte oluyor yoğunluk diye oralı olmuyorum.

Gözün aydın canım güzel sonuçların için.
Bende de bir tane 5 yaş modeli var. Ara ara abla moduna bağlıyor, ara ara bebekliğine dönüyor her şeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor. Bizim de başımız belada büyük olanla. Bazen sesimi yükseltince çok pişmanlık duyuyorum, kendime sürekli büyüse de hala onun da çocuk olduğunu hatırlatıyorum sık sık.
Küççük daha karnımda onun kahrı yok şimdilik

Kızlar ya cok canim sıkıldı kızımin kolunda morluk gordum daha önce de bacağında vardi korkuyorum insallah kötü bisey çıkmaz

Canım hemen en kötüsünü düşünme, gece uyurken bile çarpmış olabilir sağa sola. Ama kontrole de götür derim ben. İçin huzursuz olmasın. Tedbir her zaman iyidir.

canım bana da yemekten 1 saat sonra iç üzerine de 1 saat birşey yeme dedi bağırsak sistemini etkiliyor demir ilaçları kiminde kabızlık kiminde ishal yapıyor

Kusma ve ishal oldu rahatladım biraz. Benim bünyem zayıf sanırım hemen tepki veriyor. Yiyecekler ile almaya çalışacağım artık

demir hapları gaz karın ağrısı ve kabızlık yapıyo. benimde demirin çok düşük ama bu şikayetler yüzünden içemiyorum ilacımı dr çok kızacak bana

canım bana da yemekten 1 saat sonra iç üzerine de 1 saat birşey yeme dedi bağırsak sistemini etkiliyor demir ilaçları kiminde kabızlık kiminde ishal yapıyor

Bende felaket ishal yaptı. Ben de gidince soracağım doktora. Hamileliğe başlarken kan değerlerim çok iyiydi o yüzden zaten 2 hafta önce başladık. Öncesinde kullanmadım ama şu an artık doğuma hazırlık diye kullanıyorum. İshal de olsam kabız da olsam bırakmam.

Ben 2 aydır kullanıyorum canım hğç karın ağrısı yapmadı ama tok karnına alıyorum aç alınca midene mi vurdu acaba

benimkide 3,5 yaşında. bu ara uyku konusunda çok yoruyor akşamları uykuya geçişte resmen tüm sabrımı tüketiyor. ev iş derken zaten yoruluyorum ama onu asla ihmal etmiyorum gerektiği kdar vakit geçiriyoruz oynuyoruz. ama uyurken beni bitiriyor. gercı dogudugundan beri öyleydi. uykuya geçişi hep zordu ve hep yorardı 2. ci de olunca böyle olursa napıcam bilmiyorum. güzel ama zor günler olacak

valla umarım bi süreçtir de hemen geçer diye bekliyorum bende, evde 2 çocukla kalırsam kafayı yerim herhalde, inşallah kreşe devam ederde gün içinde azıcık rahat ederim

Gözün aydın canım. Maşallah minnoşa. Hamilelikten büyük ihtimal bende öyle dokunsalar ağlayacak moddayım

ya çok ilginç bi duyguymuş, kızımda allah yolunda gidiyodum her şeye, bunda bi korku sardı nedense, kötü hikayeler duymadan cahil takılmak daha iyi sanırım.

ya şu elsa var ya, bugün perinatoloğumuzla bile kontrol sırasında konuştuk, bıktım o elsadan ben, her gün evde kavga gürültü, bir şey beğenmiyor, kreş öğretmenine söyledim artık yasaklasın diye, keşke forma giyseler ya, hergün giydir gönder ne güzel olur, bende kızıyorum sonra üzülüyorum, dediğin gibi çocuk daha ama iletişim kurunca büyüdü sanıyoruz işte.

ya kreşe başlayınca uyku düzeni hepten gitti bizim, öğle uykusu uyuyamayınca arabada eve giderken uyuyo onu da gece uykusuna bağlıyor, sonra gece 2 de acıktım diye uyandırıyo alışamadık bi türlü, hayırlısıyla bi düzenimiz otursaydı. inşallah 2.ci yormaz seni annesi.

Ya benim kızımın öyle karakter takıntısı yok ama mesela bir kıyafetin içinde (eşofman olur tayt olur) rahat edemediyse ne yapıp edip çıkarttırıyor onu. Sabah kalkış falan zor olmuyor hiç, iki öpüyorum kokluyorum hiç uyku mahmurluğu yok mübarek, akşam en son oynadığı oyuncağını sorarak başlıyor güne :)

Geçmiş olsun canım. Ama acilde değilde detaylı bir baktırsan Hematoloji bölümünde. Benim de çocukluğumda olurdu, çok tahliller yapıldı. Hala da kan dolaşımı problemlerinden dolayı oluyor arada. Önemli birşey değildir inşallah

Kusma ve ishal oldu rahatladım biraz. Benim bünyem zayıf sanırım hemen tepki veriyor. Yiyecekler ile almaya çalışacağım artık
Ben ferplex fol içmeye başladım, bu şurup şeklinde olanı. Şikayetlerim çok azaldı. Bence bırakma demiri, bebek her türlü beslenir, senden kullanır olur biter. Ama Allah korusun kan değerlerin düşünce, doğumda biraz fazla kan kaybı çok tehlikeli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…