2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kusma ve ishal oldu rahatladım biraz. Benim bünyem zayıf sanırım hemen tepki veriyor. Yiyecekler ile almaya çalışacağım artık
direkt yiyecekle birlikte alma canım 1 saat önce yemeyi kes 1 saat üstüne birşey yeme.mideyi etkileyecek bir açlık olmuyor o zaman daha rahat oluyor

bol bol su iç ki ishalle beraber vücutta su kaybı olmasın sadece ona dikkat ediyorum bende surda az zaman kaldı ne olursa dayanmalıyız bebeğe ve bize bir şekilde faydası olsun yeter ki

Maşallah canım gözün aydın :)) bende ilk gördüğüm an ağlamamak için zor tutmuştum kendimi 4 yaş sendromu bizim oğlanda da var ama çok abartılı durumda değil en çok 2 ve 3 yaş sendromu yormuştu beni

Kızlar ya cok canim sıkıldı kızımin kolunda morluk gordum daha önce de bacağında vardi korkuyorum insallah kötü bisey çıkmaz
Canım geçmiş olsun bekli farkında olmadan bi yere vurmuştur hatırlamıyordur bazen ben bile morartıyorum bi yerlerimi hiç hatırlamıyorum valla inşallah geçer canım kötü bişe getirme aklına bi doktora göster istersen

Canm bende kullaniyorum ama sabah ac karnina degil cunku troid ilacim oncesinde kahvaltida 2 saat sonra aliyorum yan etki yapmiyor .

bol bol su iç ki ishalle beraber vücutta su kaybı olmasın sadece ona dikkat ediyorum bende surda az zaman kaldı ne olursa dayanmalıyız bebeğe ve bize bir şekilde faydası olsun yeter ki

Evet canım ona dikkat ediyorum. Allahtan suyu normalde de çok seven ve içen biriyim. O yüzden ishal yormuyor beni.

Gece çarpması hic aklima gelmemişti gündüz olmadigina eminim sürekli dip dibeyiz çarpsa görürüm ama gece icin olabilir cok cok deli yatar da benim hanim kiz biz yine de bi goturecegiz icimiz rahat etsin

direkt yiyecekle birlikte alma canım 1 saat önce yemeyi kes 1 saat üstüne birşey yeme.mideyi etkileyecek bir açlık olmuyor o zaman daha rahat oluyor

İlacı almam gerekiyormuş sanırım. Vücudumda çok az demir olduğu için bu kadar tepki verdi sanırım. Doğumda felan sorun olmasın sonra, kan değerlerim çok düşük

Kızlar ya cok canim sıkıldı kızımin kolunda morluk gordum daha önce de bacağında vardi korkuyorum insallah kötü bisey çıkmaz
Canm benim oğlumda da çok oluyor teni çok hassas kol ve bacakta olursa korkma demişti doktor pıhtılaşma testlerine bakıldı oğlumun bende panik biriyim çünkü bir sey çıkmadi çok şükür sizde de bir şey çıkmaz bence eğer gövde de varsa karında sırtta göğüste o tehlikeli oluyor. Çocuklar inan o kadar çok bir yerlerini vuruyor ki bazı çocukların teni hemen morariyor iste

Bu arada benim doğum 29 Ocak olarak görünüyor. Şubat'ın ilk haftası diye düşünüyordum hep

Benim SAT'a göre 6 Şubat görünüyor (SAT 2 Mayıs). Seninki de 3 Şubat görünüyor takviminde. Kim dedi ki sana 29 Ocak diye? Ayrıca beğenmediysen değişebiliriz ben Ocak'ta doğurmak istiyorum

Benim SAT'a göre 6 Şubat görünüyor (SAT 2 Mayıs). Seninki de 3 Şubat görünüyor takviminde. Kim dedi ki sana 29 Ocak diye? Ayrıca beğenmediysen değişebiliriz ben Ocak'ta doğurmak istiyorum

Benim Sat 24 Nisan.Dün doktor bana hamileliği takıntı haline getirmişsin dedi bende ocaktan memnunum aslında. 11.hafta da gittiğim doktora bakarsak 30 Kasım benim doğum. Nasıl olacaksa bilemiyorum

ben her sabah alıyorum hiç bi yan etkisi olmadı su ana kadar

Benim Sat 24 Nisan.Dün doktor bana hamileliği takıntı haline getirmişsin dedi bende ocaktan memnunum aslında. 11.hafta da gittiğim doktora bakarsak 30 Kasım benim doğum. Nasıl olacaksa bilemiyorum

İlk kızımda Sat 24 Nisan'dı senin gibi. Beklenen doğum tarihi 29 Ocak'tı, kızım 24 Ocak'ta doğdu. Senin doğumunun Şubat'a kalması çok küçük bir ihtimal. Sen neden 3 Şubat yazdın ya hamilelik takvimine?
Kasım da iyice erken doğum olur, o doktor yanlış hesaplamış bence.

Ben kullandım yan etkilerinden dolayı doktorum başka ilaç verdi onu kullanıyorum tatlım

Gyno ferro sanol ilacını bende Sabah aç karnına alıyordum midem bulanıyor diye gece yatmadan içmeye başladım doktora sorup

Ben adetin ilk gününe göre hesaplandığını bilmiyordum ama doktorlar genelde 3 Şubat diyordu bana. Sürekli doktor değiştirdiğim için. Dün gittiğim doktor farklıydı. Diğer hastanede doktoru pek yerinde bulamıyoruz ve tek doktor. Eşim de doğum anında hastaneye gittiğimiz zaman doktor bulabilelim diye yeni doktor araştırdı beğendik Azeri bir doktor ama çok ilgili

Ben sana söyledim bak doğum tarihini:)) Sen kesinlikle Şubat'a kalmazsın. Ben de Ocak'ta doğurayım ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…