- 23 Ağustos 2012
- 14.875
- 39.358
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.681
günaydın kızlar
Günaydınlar
Günaydın CanlarGünaydın
Önemli bişey değildir inş bir yere vurmuştur sadece. Gittiniz mi canım merak ettimkrese gitmiyor bir yere de birakmadim carptigini da sanmıyorum daha oncede vardi simdi kolunda var dirseğine dogru yine oluşmuş kucuk bi morluk plt deniyor galiba beyaz kan düşüklüğünden korkuyorum cunku daha once bende de oluyordu be Kuzenim ilik nakli oldu bu sebeb den beya Kanın asiri düşüklüğünden dolayı korkum o yuzden aksam esim gelecek ilk isim bi acile gidip kan testi yaptırmak olacak insallah bakarlar acil de
Ben kullanıyorum karın ağrısı değil ama kabızlık yaptı sindirim sistemimi çok etkiledi. Doktor kahvaltıdan 1 saat sonra iç dedi ama sabah aç tiroid ilacım var. Kahvaltıdan sonra ilaç içmek istemiyorum gece yatarken içiyorum ben de.Kızlar Gyno Ferro Sanol kullanan var mı? Yan etkileri nedir biliyor musunuz siz? Sabah aç karnına kullandım inanılmaz karnımda ağrım oldu. Sancı gibi vuruyor çok korktum. Geçiyor sonra tekrar başlıyor, duş aldım karnımı sıcak su ile iyice ovaladım şimdi doktoru arayacağım böyle olursa kullanmam
inceciksin maşallah52.5 Kilo olmuşum kızlar
inceciksin maşallahbende 61 oldum bebisimde 520 gr olmuş
benimde tek güvencem kreş. 2 aydır gidiyor ve seviyor.kreşte uyutmuyorlarmı. bizimki kreşte uyku saatinde uyuyomuş genelde. evde yakın oldugu için arabada uyuma imkanı yok. ama akşam uykuya geçmesi her türlü sorunvalla umarım bi süreçtir de hemen geçer diye bekliyorum bende, evde 2 çocukla kalırsam kafayı yerim herhalde, inşallah kreşe devam ederde gün içinde azıcık rahat ederim
ya kreşe başlayınca uyku düzeni hepten gitti bizim, öğle uykusu uyuyamayınca arabada eve giderken uyuyo onu da gece uykusuna bağlıyor, sonra gece 2 de acıktım diye uyandırıyoalışamadık bi türlü, hayırlısıyla bi düzenimiz otursaydı. inşallah 2.ci yormaz seni annesi.
benimde tek güvencem kreş. 2 aydır gidiyor ve seviyor.kreşte uyutmuyorlarmı. bizimki kreşte uyku saatinde uyuyomuş genelde. evde yakın oldugu için arabada uyuma imkanı yok. ama akşam uykuya geçmesi her türlü sorunbebiş doğunca da kreşte olacak hiç değilse akşama kdr bebişle idare ederiz. her akşam uyku saatinde harp çıkacak kesin ama en azında gündüzleri darlamayız birbirimizi.
kreşte bizimkileri yaş itibariyle öğle uykusu işini isteğe bağlı bıraktılar, kimse uyumuyo, 4 yaş bitti, bizimki alışık olduğundan dayanamıyor iştebenim de tek isteğim akşama kadar bebekle rahat ilgilenmek ikisi bir arada nasıl olur bilemiyorum şu an, inşallah devam ederler ya.
bende hastane çıkışı filan almıcam bu kez. ilk kızıma çok güzel yenidoğan tulumlar almıştım 1 kere giydirince hemen küçülmüştü onları götürücem hastaneye. yine kış bebesi kızım marttı bu kızımda şubat. aynı dönemde doğdukları için kızımdan ayırdıgım yazlık kışlıklar tam uyumlu olacak sımdıkı bebıse. isme karar vermedik hala şaka maka 6 aya geldik gibi. pazar günü kuzenlerimle kız kıza yedigöller turuna gidicez biraz kafa dağıtayım. malum 2. dogunca bi süre offline olucam
BU Kış güzel ama biraz zor olacak heralde cnm
Bende 54 olmuşum. Sanırım bu aydan sonra başlayacak kilolar. Saglikli olalım da kilo çok önemli değil.. Ama emzirmede spor yaparak pantolonlarima girmek istiyorum hamile kalmadan önce yeni almıştım Ben dedim o bakalım gerçekleşecek mi
Alırsın canm kilo yapıyor o vitaminler ben vitamin çok kullanmıyorum sadece imom kullaniyorum belki de ondan cok almadım.Ben hamile kaldığım zaman şişmandım zaten birden 12 kilo verdim şimdi 2 kilo almışım. Decavit ve Ferro Sanol verdi doktor birde Magnezyum kapsül verdi onları kullansam kilo alır mıyım acaba Ödem yapıyormuş Decavit
9 kasım epey geç bi tarihmiş. Ne güzel canım ilgilenmişler inş bişey çıkmaz Allahın izniyle.Canım randevusuz bakmıyorlar randevu da kasim 9a verdiler acile götürdük kan degerlerini bilelim die sağolsun ordaki bayan direk hemotoloji bölümünü arayip birebir yönlendirdi öğle sonu kan verecez direk hemotoloji ilgilenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?