2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Önemli bişey değildir inş bir yere vurmuştur sadece. Gittiniz mi canım merak ettim
Ben kullanıyorum karın ağrısı değil ama kabızlık yaptı sindirim sistemimi çok etkiledi. Doktor kahvaltıdan 1 saat sonra iç dedi ama sabah aç tiroid ilacım var. Kahvaltıdan sonra ilaç içmek istemiyorum gece yatarken içiyorum ben de.

benimde tek güvencem kreş. 2 aydır gidiyor ve seviyor.kreşte uyutmuyorlarmı. bizimki kreşte uyku saatinde uyuyomuş genelde. evde yakın oldugu için arabada uyuma imkanı yok. ama akşam uykuya geçmesi her türlü sorun bebiş doğunca da kreşte olacak hiç değilse akşama kdr bebişle idare ederiz. her akşam uyku saatinde harp çıkacak kesin ama en azında gündüzleri darlamayız birbirimizi.

kreşte bizimkileri yaş itibariyle öğle uykusu işini isteğe bağlı bıraktılar, kimse uyumuyo, 4 yaş bitti, bizimki alışık olduğundan dayanamıyor işte benim de tek isteğim akşama kadar bebekle rahat ilgilenmek ikisi bir arada nasıl olur bilemiyorum şu an, inşallah devam ederler ya.

bende hastane çıkışı filan almıcam bu kez. ilk kızıma çok güzel yenidoğan tulumlar almıştım 1 kere giydirince hemen küçülmüştü onları götürücem hastaneye. yine kış bebesi kızım marttı bu kızımda şubat. aynı dönemde doğdukları için kızımdan ayırdıgım yazlık kışlıklar tam uyumlu olacak sımdıkı bebıse. isme karar vermedik hala şaka maka 6 aya geldik gibi. pazar günü kuzenlerimle kız kıza yedigöller turuna gidicez biraz kafa dağıtayım. malum 2. dogunca bi süre offline olucam

BU Kış güzel ama biraz zor olacak heralde cnm

Reactions: nix

biz de isim bulamadik daha kiz olsaydi isim hazirdi,bayildigim bikac kiz ismi var zorla elemistim ama erkek ismi bulmak kolay olmuyor bize.bi de yurtdisinda yasayinca buraya gore de telaffuzu vs dusunuyosun,bazi isimler burda farkli anlam aliyor falan derken... dedigin gbi baya da olduk hala isim yok

Ben hamile kaldığım zaman şişmandım zaten birden 12 kilo verdim şimdi 2 kilo almışım. Decavit ve Ferro Sanol verdi doktor birde Magnezyum kapsül verdi onları kullansam kilo alır mıyım acaba Ödem yapıyormuş Decavit

Alırsın canm kilo yapıyor o vitaminler ben vitamin çok kullanmıyorum sadece imom kullaniyorum belki de ondan cok almadım.

Canım randevusuz bakmıyorlar randevu da kasim 9a verdiler acile götürdük kan degerlerini bilelim die sağolsun ordaki bayan direk hemotoloji bölümünü arayip birebir yönlendirdi öğle sonu kan verecez direk hemotoloji ilgilenecek

9 kasım epey geç bi tarihmiş. Ne güzel canım ilgilenmişler inş bişey çıkmaz Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…